Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytkas

SEX PO PORODZIE pytanie

Polecane posty

Gość judytkas

Czy seks po porodzie boli? Przed zajściem w ciążę uprawiałam seks zaledwie parę razy, zawsze mnie bolało, głównie moment wejścia i na początku. Teraz od porodu minęły już 4 miesiące i jakoś nie umiem się "przełamać" bo znowu boję się bólu. Rodziłam naturalnie, bez znieczulenia i dałam rade, więc może to kwestia psychiki. Czy 1 raz po porodzie boli? Czy teraz może nie będzie bolało skoro już przeszłam poród?

Gość WTFuck?
Kochałas sie kilka razy i zaszłas w ciąże/ Skąd się biorą tacy ludzie? Już nigdy nie dowiesz się co to zajebisty seks. jesteś juz rozjechana nigdy nie poczujesz tego co doswiadczone kobiety w seksie, które kochaja 10 lat zanim pozwola się zapłodnić

Gość judytkas
Wiesz, wątpie bym była rozjechana, bo jak wkladam tampon rozmiar normalny nie mini to mnie lekko boli nawet , więc co dopiero ból podczas stosunku :-(

Gość WTFuck?
No to musisz miec jakąs wade budowy bo jaką kobiete boli od tamponu. Chyba trole. Po porodzie NNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie jest tak samo dobrze jak przed.

Gość judytkas
czyli nie powinnam się bac bo nie powinno boleć, ten tampon może bola jak bylo na sucho, bez krwawienia itp, jak lekko pokremowalam wejscie kremem to wszedl bez problemu, wiec moze musze sie przelamac ...

Gość kochanica1234
co ty bredzisz!!!! Po porodzie seks jest taki sam zajebisty (o ile był taki przed...) Miała koleżankę, która bardzo cierpiała przy każdym stosunku bo miała jaką wadę budowy. Porozmawiaj o tym z partnerem i znajdzcie pozycję dogodną dla Ciebie.

Gość judytkas
wady budowy nie mam, zaden lekarz mi nic nie mowil, na badaniu po porodzie wszystko ok. moze wiec wtedy bolalo bo bylo zaledwie pare razy, a teraz jak juz po porodzie , jak dziecko troche rozepchalo to nie powinnam sie tak bac, ewentualnie pomyslec o nawilzeniu ...

Gość amonokwas_
Ale dlaczego kochałas się tylko kilka razy i dałas się zaciążyc?

Gość judytkas
bo tak wyszlo, tak tez chcialam, chcialam miec dziecko. tez myslalam ze jak urodze to tez bolu nie bedzie, skoro blona podczas porodu zosatnie calkiem przerwana itp.

Gość kochanica1234
może problem jest w tym, że "boisz się seksu"... wcześniej miała z tego przyjemność??

Gość aminokwas_
Jak miała miec przyjemnosc, skoro kochała się kilka razy. przyjemnosci trzeba się nauczyć. Tak z ciekawości ile masz lat?

Gość judytkas
23 lata, wczesniej na poczatku był ból, przy wejściu, potem mijał. Teraz sie zastanawiam czy też tak będzie czy już nie, myślę ze to kwestia psychiki że nastawiam się że znwou zacznie przy wejsciu bolec...

Gość aminokwas_
A wex sie lecz popaprańcu. Boś głupia

Gość judytkas
dlaczego glupia?

Aminokwas sama jestes głupia . Normalne pytanie . Popierdolona dwunastolatka

Gość beatryczkuska
1 raz lekko bolalo, potem juz nie, sprobuj z zelem nawilzajacym. przeszlas porod to i sex przejdziesz.