Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasdjwiedhwecud

moj organizm zwariowal...

Polecane posty

Gość kasdjwiedhwecud

Czesc! Moze ktos byl w podobnej sytuacji i moze dac mi odpowiedz. Zawsze mialam okresy jak w zegarku, co 28 dni. Od dwoch lat od porodu nie bolaly mnie wcale piersi przed okresem. W tamtym cyklu zaczely mnie bolec jakies 3 dni przed miesiaczka, ktora pierwszy raz spoznila mi sie o 3 dni. W tym cyklu owulacje mialam gdzies okolo 13, 14 dnia, od 18 dnia bolaly mnie piersi, szczypaly i piekly, dzis jest 24 dzien, za pare dni mam miec okres a piersi mnie przestaly bolec. Nie powinnam miec tez sluzu plodnego, a dzis zaobserwowalam wlasnie taki sluz, malo ale byl. o co moze chodzic? moze mialam druga owulacje? wiem ze niektore kobiety moga miec dwie owulacje. Nie rozumiem dlaczego tak nagle przestaly mnie bolec piersi a jeszcze nie dostalam okresu przeciez. pomoze ktos? w ciazy na pewno nie jestem, nie uprawialam seksu, martwie sie raczej jakimis zaburzeniami w moim organizmie.

Gość podwójne jajeczkowanie
może nastąpić tylko i wyłącznie w przeciągu 24 h, nigdy nie kilka dni później;) a kobiecy organizm to nie szwajcarski zegarek więc pojęć takich jak: ZAWSZE i NIGDY w kobiecym cyklu po prostu nie ma;) najwyraźniej coś jest nie tak z hormonami u Ciebie, sprawdzałaś ich poziom ostatnio? zaś co do owulacji, to na jakiej podstawie twierdzisz, że na 100% odbyła się wcześniej? jak na moje oko, to po prostu wcześniej jej nie było i będzie dopiero teraz;)