Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitoos

jestem od was lepsza bo ucze sie jezyka estońskiego

Polecane posty

Gość kitoos

a wy samych takich oklepanych jak angielski niemeicki, włoski, francuski, te jezyki zna oprócz was pewnie z miliard ludzi :classic_cool:

Na ogół ludzie uczą się języka, żeby móc się komunikować z większa grupą. A w Estonii większość ludzi do 50 roku życia mówi płynnie po angielsku.

Gość pochwal sie jaka juz sie
nauczysz, tzn bedziesz sie plynnie nim porozumiewac:) ja tez sie uczylam estonskiego..no ale wlasnie:D

Gość manio ciekawski
Nie ośmieszaj się, wiadomo, że łotewski jest bardziej cool :classic_cool:

Gość AnnaKlozetówna
akurat Włoski wacale nei jest aż tak popularny bo tylko we włoszech używany...

Gość aha...
a ci powyżej 50 mówią płynnie po fińsku i rosyjsku :classic_cool:

Gość cwfcw
kitoos, ja najpierw radzę nauczyć się polskiego, bo widzę, że pod względem gramatycznym, interpunkcyjnych, stylistycznym i merytorycznym sięga on dna. -przed "a" oraz "bo" stawiamy przecinek (,) -zwracając się do kogoś "Wy", "Was" piszemy z wielkiej litery -piszemy "niemiecki", a nie "niemeicki" - "języki', a nie "jezyki" -stylistycznie zamiast "bo", lepiej użyć "ponieważ" bądź "gdyż" Życzę przyjemnej nauki POLSKIEGO.

Gość cwfcw
kitoos, ja najpierw radzę nauczyć się polskiego, bo widzę, że pod względem gramatycznym, interpunkcyjnych, stylistycznym i merytorycznym sięga on dna. -przed "a" oraz "bo" stawiamy przecinek (,) -zwracając się do kogoś "Wy", "Was" piszemy z wielkiej litery -piszemy "niemiecki", a nie "niemeicki" - "języki', a nie "jezyki" -stylistycznie zamiast "bo", lepiej użyć "ponieważ" bądź "gdyż" Życzę przyjemnej nauki POLSKIEGO.

Gość cwfh
kitoos, ja najpierw radzę nauczyć się polskiego, bo widzę, że pod względem gramatycznym, interpunkcyjnym, stylistycznym i merytorycznym sięga on dna. -przed "a" oraz "bo" stawiamy przecinek (,) -zwracając się do kogoś "Wy", "Was" piszemy z wielkiej litery -piszemy "niemiecki", a nie "niemeicki" - "języki', a nie "jezyki" -stylistycznie zamiast "bo", lepiej użyć "ponieważ" bądź "gdyż" Życzę przyjemnej nauki POLSKIEGO.

Gość Kochająca konie :)
Estoński to mały pikuś. Ja kiedyś uczyłam się języka kirundi używanego w Burundi. W nocnym klubie, do którego chodzi czasem mój mąż, była striptizerka z tego właśnie kraju. Mój mąż opowiadał mi później, jak cudnie tańczyła ta "czekoladka" i w ogóle zaczął bardzo interesować się Burundi i wszystkim co z tym krajem związane. Żeby mnie bardziej kochał postanowiłam, że nauczę się tamtejszego języka i poleciałam do Bużumbury specjalnie w tym celu. Wydałam kupę forsy na 1. część kursu, a po powrocie dowiedziałam się, że w tym czasie mój mąż zdradził mnie ze swoją koleżanką z pracy. Wtedy rzuciłam naukę kirundi i od tej pory nienawidzę tego języka!

Gość Kochająca konie
Estoński to mały pikuś. Ja kiedyś uczyłam się języka kirundi używanego w Burundi. W nocnym klubie, do którego chodzi czasem mój mąż, była striptizerka z tego właśnie kraju. Mój mąż opowiadał mi później, jak cudnie tańczyła ta "czekoladka" i w ogóle zaczął bardzo interesować się Burundi i wszystkim co z tym krajem związane. Żeby mnie bardziej kochał postanowiłam, że nauczę się tamtejszego języka i poleciałam do Bużumbury specjalnie w tym celu. Wydałam kupę forsy na 1. część kursu, a po powrocie dowiedziałam się, że w tym czasie mój mąż zdradził mnie ze swoją koleżanką z pracy. Wtedy rzuciłam naukę kirundi i od tej pory nienawidzę tego języka!

Gość tralalalalalallla
a ja czytam nordyckie runy, pismo klinowe i teraz zabieram się za majańskie hieroglify. :classic_cool: języki współczesne są takie mainstrimowe :P lepiej pouczcie się ugaryckiego albo starocerkiewnosłowiańskiego. to pogadamy :P

Gość kochamkonie

Gość tralalalalalallla
a ja czytam nordyckie runy, pismo klinowe i teraz zabieram się za majańskie hieroglify. :classic_cool: języki współczesne są takie mainstrimowe :P lepiej pouczcie się ugaryckiego albo starocerkiewnosłowiańskiego. to pogadamy :P