Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thewayweare

Brak miesiaczki, biegunka. Co to moze być?

Polecane posty

Gość thewayweare

witam, mam 17 lat i jestem dziewicą. Mój chłopak często dotyka mnie penisem przez majtki w czasie pieszczot więc ciąza chyba jest wykluczona? Okres często mi się przestawia ale zazwyczaj tak o 2, 3 dni a teraz spóźnia mi sie około tygodnia. dzisiaj pojawiła się biegunka. czy to jest jakos powiazane ze soba czy to czysty przypade? chyba nie ma mozliwosci ze jestem w ciazy? prosze o poważne odpowiedzi.

jak można być dziewicą skoro ma się już za sobą jakieś czynności seksualne? albo to prowo albo kolejne dziecko co się bierze za seks nie mając o nim żadnego pojęcia i nie znając nawet swojego ciała :/

Gość mala56
biegunke masz bo sie denerwujesz dlaczego nie masz okresu

Gość na pewno nie ciaza
mysle, ze przez to, ze sie stresujesz to okres Ci sie spoznia, a teraz ta biegunka to tez pewnie ze stresu;)

Gość thewayweare
a wyobraź sobie kolego/koleżanko ze mozna. Jak dotyka mnie tylko przez majtki to znaczy ze nie jestem dziewicą? pf. Mówisz o dzieciach a chyba sam nim jesteś

Gość thewayweare
a wyobraź sobie kolego/koleżanko ze mozna. Jak dotyka mnie tylko przez majtki to znaczy ze nie jestem dziewicą? pf. Mówisz o dzieciach a chyba sam nim jesteś

Gość thewayweare
sorry przypadkiem dodałam dwa razy komentarz

thewayweare -> to wyjaśnij mi czemu lidzie tak nie robią na co dzień prężcież to nie seks... utrata dziewictwa to odbycie stosunku seksualnego (nieważne czy to oral, anal, wzajemna masturbacja czy seks klasyczny) a nie przebicie błony bo to można zrobić palcem.

Gość thewayweare
ok. masz swoje zdanie ja mam swoje ale myślę ze jednak dla większosci utrata dziewictwa to będzie odbycie stosunku poprzez wprowadzenie penisa do pochwy ( nie ważne czy ta błona tam jest czy nie bo mogła np się przerwac podczas jazdy na rowerze)