pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 Jeśli jest pomarszczona jak śliwka to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 Sądzę że na poddaszu też by się coś wilgotnego znalazło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Luty 13, 2012 i snieg w ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 pomarszcz...yć to Ty se możesz freda ale oczy mam niebieskie. jak śliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 nie mam piwnicy a w ogrodzie to mam basen, a nie śnieg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 13, 2012 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 13, 2012 CarrieBradshaw-Preston jak tam rzucanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 no se tu nie będziecie chyba urządzać pogawędek ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 13, 2012 Można, można :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość światło na Paltza! Napisano Luty 13, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 fałfary ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość światło na Paltza! Napisano Luty 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TlssQa4aqDM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 Światło? a może lata-rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 :D i wchodzę jaką lata-renkę? latrynkę :O ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 Latryna to piękne imię żeńskie tylko trochę zdrewniałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 mi latryna kojarzy się tylko i wyłącznie z Adasiem Miałczyńskim i Panem Rezyserem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 13, 2012 Rzucam tylko facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yourwalentineeeeeeeeee 0 Napisano Luty 13, 2012 ja ja znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 PŚP jak lubisz Klimaty "nic śmiesznego" to obejrzyj sobie balangę http://www.youtube.com/watch?v=pMjTPNiRbLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 tu cały film: http://www.youtube.com/watch?v=pMjTPNiRbLA -- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 polski film pod tytułem "balnga" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 13, 2012 o dzięki, obejrzę sobie na pewno w takim razie kuwa idę se wrzucić kiełbase do piekarnika coby mieć dobrą strawę na sełans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 13, 2012 Uprzedzam że to film dla "amatorów" ale było kilka momentów które do tej pory zapamiętałem słowo klucz "drzwi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NADAL NIE MOGE UWIERZYC Napisano Luty 13, 2012 Bradszczoch :D:D Ty rzucasz? :D:D ahaha dobre To Ciebie kurwo rzucaja:) I maja gleboko w dupie Bo jestes zwykla puszczalska panienka A swiadczy to o tym jak Cie faceci traktuja dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach