Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka Marta

powróże pierwszym 5 osobom

Polecane posty

Gość OKSANA39
WLOSY BRAZOWE, NIEBIESKIE, 39, RAK CZY MOJ MAZ MNIE KIEDYS ZDRADZIL? JAK ULOZY SIE NASZE ZYCIE PRZEZ KOLEJNE LATA??

Gość wróżka Marta
wróżka Marta blaueshausss ciemny blond, zielone, 21, lew czy w najbliższym czasie pojawi się w moim życiu ktoś godny uwagi, kto odwzajemni moje uczucia ? i czy podołam studiom ? karty pokazały ze radzisz soie na studiach , mówią także ze mażysz o miłosci taki wyszedł rozkład ni pokazał sie w nim narazi kobieta jestem kobietą ... acha przepraszam myslałam ze wróże mezczyznie dlatego szukałam w rozkładzie kobiety musisz poczekac jeszcze ale bedzie to osoba na dobrym stanowisku może byc starszy

Gość wajola
ja jestem w domu z dzieckiem, takze nawet tej pracy nie szukam. Kiedy i czy w ogóle znajdzie pracę mój mąż? Czy kiedyś będę naprawdę szczęśliwa ?

Gość dobraaaaaa
blond,niebieskie,29,lew czy moj byly z ktorym bylam 6 lat teskni za mna?

Gość wróżka Marta
OKSANA39 WLOSY BRAZOWE, NIEBIESKIE, 39, RAK CZY MOJ MAZ MNIE KIEDYS ZDRADZIL? JAK ULOZY SIE NASZE ZYCIE PRZEZ KOLEJNE LATA?? karty pokazałay ze to dobry pracowity człOKSANA39 WLOSY BRAZOWE, NIEBIESKIE, 39, RAK CZY MOJ MAZ MNIE KIEDYS ZDRADZIL? JAK ULOZY SIE NASZE ZYCIE PRZEZ KOLEJNE LATA?? karty pokazały ze to dobry pracowity człowiek i ze watro sie jego trzymac nie pokazała sie inna kobita w rozkładzie

Gość moge teraz ja?
prosze wrozko,29 lat ,naturalny kolor wlosow ciemny blond-farbowany -blond,wodnik oczy niebieskie

Gość jhjhjuiuiouioiuojlklkjklk
ciemny blond, zielone 24 baran Wróżko Marto , mogła byś coś więcej napisać na temat tego rozczarowania miłosnego, czy to się dobrze skończy,czy dam rade i czy ukształtuje mnie na przyszłość? Wróżko proszę odp mi na to, bo na prawdę nie wiem jak dalej się zachować w danej sytuacji Czy jestem przeklęty przez kogoś, czy moje dotychczasowe życie było karą za coś co będzie lub co było?

Gość moge teraz ja?
czy znajde prace,jak dalej bedzie ukladalo mi sie w zwiazku? i czy zdam prawko?

Gość OKSANA39
MOJ MAZ PIJE, CZESTO NIE WARCA NA NOC DO DOMU, NIE SZANUJE MNIE I JEST DOBRYM CZLOWIEKIEM I MAM SIE GO TRZYMAC? NO I STAD TO MOJE PYTANIE O ZDRADE BO WIECZNIE SIE GDZIES SZLAJA

Gość wróżka Marta
wajola ja jestem w domu z dzieckiem, takze nawet tej pracy nie szukam. Kiedy i czy w ogóle znajdzie pracę mój mąż? Czy kiedyś będę naprawdę szczęśliwa karty pokzała dokładnie romans i szcecie ale musisz jeszce poczekac bedzie to osoba ktora o ciebie zadba wspierajacy mezczyzna , mąż mi sie pokazuje jako osoab niezaradna życiowo osoba ktora nie umie sie toba zaopiekowac i przez ktora mozesz miec kłopoty jezeli nie odejdzuesz

Gość wróżka Marta
OKSANA39 MOJ MAZ PIJE, CZESTO NIE WARCA NA NOC DO DOMU, NIE SZANUJE MNIE I JEST DOBRYM CZLOWIEKIEM I MAM SIE GO TRZYMAC? NO I STAD TO MOJE PYTANIE O ZDRADE BO WIECZNIE SIE GDZIES SZLAJA tak to jest jak sie nie zadaje konkretnych pytan nie pokazała sie inna kobieta w rozkładzie , ty mi sie pokazałas jako kobieta marzaca o miłosci

Gość wróżka Marta
moge teraz ja? prosze wrozko,29 lat ,naturalny kolor wlosow ciemny blond-farbowany -blond,wodnik oczy niebieskie konkretne pytanie opisujace twoja prawdziwa rzeczywistosc wtedy ja odpowiednio odczytam karty -poprostu konkretnie na jakim jestes etapie w życiu czego oczekujesz

Gość wajola
Czy skończę studia i znajdę satysfakcjonującą pracę. Taką, która pozwoli mi utrzymać siebie i dziecko?

Gość wróżka Marta
moge teraz ja? prosze wrozko,29 lat ,naturalny kolor wlosow ciemny blond-farbowany -blond,wodnik oczy niebieskie ogólnie rzcze biorac karty pokazały ze jestes teraz w okresie nauki , pokazały równiez romans i szczescvie wiec jak pytasz o swoj swiazek to mozna to tak tłumaczy jezeli chodzi o prace sa jakies utrudnienia

Gość moge teraz ja?
czy znajde prace,czy wyjde za maz i bede miala dziecko? czy zdam prawo jazdy ktore teraz robie

Gość dobraaaaaa
a ja? jestem troche wyzej :)

Gość ciekawy przyszlosci
byk niebieskie ciemny blondyn 23 lata jestem w zwiazku mam dwojke dzieci i moje pytanie czy to jest kobieta mojego zycia? bo czesto sie nie zgadzamy. ona mi zarzuca ze jej nie szanuje i jej nie kocham

Gość moge teraz ja?
hmmm rzeczywiscie mam utrudnienia-mam nerwice lekowa i przez jakis czas depresje ,ale teraz chce sie wziasc za siebie

Gość wróżka Marta
do wajola karty ułożyły sie tak - a zrobiłam taki dokładniejszy rozkład dla ciebie teraz masz jakies kłopoty i opoznienia we wszsytkim , jeżli bedziesz zdreterminowana uda ci sie wszystko o czym mażysz , mozesz wejsc w dobre zycie ale najierw pełna determinacja w pokonywaniu aktualny przeszkód

Gość wróżka Marta
ide spac przepraszam jestem już zmeczona - starłam sie dokładnie odczytywac i skupiac na rozkładania kart jak komus pomogłam to jest mi bardzo miło

Gość matkapolkaaaaa
a mozesz mi jeszcze powiedziec czy odejde od mojego chlopaka ??

Gość wajola
dziękuję bardzo, mimo, że nie takich odpowiedzi szukałam. nadal nie wiem co zrobic ze swoim zyciem. nie potrafie tak zwyczajnie odejsc. zaczac wszystkiego od poczatku, mimo, ze bym chciala. sama tez czesto mam taka mysl, ze maz jest poprostu niezaradny zyciowo. juz go nie kocham, wiec wdalam sie w romans, ale wydaje mi sie, ze z tego i tak nic sensownego nie bedzie. mam nadzieje, ze czas pomoze rozwiazac chociaz czesc moich problemow. Pozdrawiam Cię ciepło dobra duszo :)

Gość Fabisiowa:**
Witam nazywam sie Oliwia i chciala bym sie dowiedziec czy chlopak ktory mi sie podoba i ktoremu powiem ze go kocham tez odwzajemnij nmoje ucucia.? Dziekuje z gory za odp ;] mam nadzieje ze bedzie pozytywna dla mnie..

Witam nazywam sie Oliwia mam bląd włosy i piwne oczy.Chciala bym sie dowiedziec czy chlopak ktory mi sie podoba i ktoremu powiem ze go kocham tez odwzajemnij nmoje ucucia.? Dziekuje z gory za odp ;] mam nadzieje ze bedzie pozytywna dla mnie..

Oliwia 14 lat. Blądynka o piwnych oczach, baran. Chciala bym sie dowiedziec czy chlopak ktoremu powiem ze go kocham odwzajemni moje uczucie.?