Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowapantera84

jaki kosmetyk byście teraz kupiły gdybyście miały 100zł

Polecane posty

Gość różowapantera84

100zł do wydania na pierdółki kosmetyczne :)

Gość Tak to ja ;)
Olej winogronwy , glinkę zieloną, olejki eteryczne i kawe, nic mi wiecej nie potrzba.

Gość różowapantera84
a olej winogronowy to na co? :) na ciało?

Gość Tak to ja ;)
Do ciała i twarzy na noc, ale jak dodasz do oleju kwas hialuronowy to nawet na dzien można używać bo wtedy dobrz się wchłania :D Po za tym z oleju robie peeling kawowy który jest najlepszy na świecie.

100 zl to bardzo duzo, ostatnio kupilam za 93 zl algi oczyszczajce Estien algi botoksowe Estien algi slim Estien 2 glinki czerwone Estien kwas hialuronowy(super na zmarsczki) kolagen z elastyna Peeling -korund gabinetowy(na 10 zabiegow mikodermabrazji) oraz peeling ryzowy dostalam jako gratis zrobilam 3 razy swoje spa mam jescze 2/3 produktow wiec mysle ze na 10 zabiegow wystraczy czyli 9. 30 za 1zabieg? Kobieta w tej firmie jest tak mila ze wszystko mi wyjasnila, ale to proste i po przeczytaniu co do czego teraz jestem specjalistka:))

Gość ale przepraszam czy zabrakło
Mleczko do ciała firmy Eucerin - jest super przy alergii - bardzo mi pomaga, ale kosztuje aż ponad 70 zł!!! I to tylko 200 czy tam 250 ml.

Gość ale przepraszam czy zabrakło
I do tego dwa kosmetyki AA Oceanic Help skóra atopowa - mleczko do demakijażu i krem półtłusty i po kasie... Ewentualnie cienie z MAC i te kremy z AA Oceanic.

Gość www.naturaspa.aromagroup.pl
Polecam Wam kosmetyki z tego sklepu http://naturaspa.aromagroup.pl/ Są naprawdę świetne. Sama używam i jestem bardzo zadowolona.