Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

570 tys zl dla Kaplera!!

Polecane posty

Pan Kapler podal sie do dymisji. Jego porazkę okrzyknieto "sukcesem" a na do widzenia dostanie 570 tys zł. Niech mi ktos powie czy to sa jakies JAJA?

a co jesteś w stanie zrobić oprócz pisania na kafe ? i kurwowania w domu mnie również wiele spraw drażni

ja sama nic, ale spoleczenstwo powinno wziasc sie w garsc i na nastepnych wyborach nie stawiac na tuska!!!!

wiesz teraz to każdy mądry a jaką widzisz na dzisiaj alternatywę ?

no widzisz ja wcześniej za PO ale rodzice mnie naprostowali w tematach o których w tvn się nie mówi prywatyzacje szpitali i inne układziki ostatnio nie głosowałam bo ... nie miałam na kogo , ale też mi się bardzo nie podoba to co się dzieje i jak udają że jest dobrze a według mnie to jest bardzo cienki lud i niedługo ludzie zaczną się topić w tym dobrym kraju

dobrze, ze w pore sie "nawrocilas" hehe no niestety w mediach takich jak tvn propaguje sie PO, a o wielu rzeczach sie nie wspomina. Polecam Ci portal www.niezalezna.pl to takie moim zdaniem "bezpieczne" wiadomosci :) jesli oczywiscie cie interesuje polityka :P

to dobrze:) w tych czasach trzeba samemu sie dowiadywac wielu rzeczy, bo telewizja nie powie:)

to norma... jezeli to opodatkuje niemam z tym problemu .....

laura , nie przeginaj co to jest pol banki za 4 lata na tak wysokim stanowisku ? smiech na sali ......

tv mowi bardzo duzo o kaczynskim i praktycznie wszystko to co mowia to totalne pomowienia, bzdury i nadinterpretacja a ludzie to łykaja i dzialaja na zasadzie "wszystko tylko nie kaczor" a tym czasem kapler bierze pol miliona za totalna porazke i w sumie zagrozenie bytu euro 2012

Gość asdgfsdgdfs
ale ten zapis w jego kontrakcie się pojawił już ileś lat temu, co nie? więc trzeba wziąć za mordę to sprzedajną gnidę która podpisała jego kontrakt

Gość smutna malwina
mi rownież noż w kieszeni się otwiera i to jest PREMIA???

tak premia za to ze znowu zblaznimy sie przed cala europa, bo jeszcze sie pewnie okaze ze zaden mecz sie nie odbedzie u nas....

a na dodatek pani minister sportu kompletnie nie wie o czym mowi, nawet nie wie ile mamy stadionow, dzis powiedziala ze 5, a mamy 4. ostatnio powiedziala "kto te druzyny wybiera" zeby razem graly, a kazdy wie ze druzyn nikt nie wybiera, tylko przechodza eliminacje i na podstawie roznych rozgrywek powstaja grupy... jezu...ratujcie

nie ironizuje .... to pryszcz w porownaniu z tym co sie dzieje w polsce .... znajomy robil niedawno pod warszawa basen facetowi ktory ma 2 kasyna w stolycy ..... mozajka z krysztalow swarowskiego cena za metr kwadr. 16,000,00 zl wyszlo na basen bagatela 4,8 miliona reszty domu niechcialabys widziec...... nastepny przyklad.. Karkosik wylozyl sobie podlogi w domu parkietem zdjetym z podlogi palacu nad loara..... za robocizne czyli polozenie i wyszlifowanie zaplacil 600.000,00 zl ostatnio wyposazalem dom faceta ktorz postawil go na dzialce 17000m. kw za laczna sume 12.000.000,00 zl ..... wyposazalem dom faceta ktorz kupil sobie gore w beskidzie kolo rycerki przed domwm wycieto las aby swobodnie mogl ogladac tatry za doomem pomieszczenie biesiadne na 200 osob i ladowidsko na helikopter ........ moglbym jeszcze opowiadac a to nie jest nawet promil z promila tego co sie dzieje ........

bum, no dobrze. rozumiem, ze sa ludzie w polsce ktorzy wydaja kupe pieniedzy, bo maja, ale chodzi mi o to jak dysponuje pieniedzmi rzad i kto jaka premie dostaje za co.

najelpsze jest to ze na takim forum sie broni takich miliarderow tymi samymi argumentami zarob sobie sam na to zacznij zmieniac polske itp itd pierdolenie takie :) taki szary zwykly obywatel to jest od zapierdalania i moze sie wzbogacic to racja ale kosztem chyba zdrowia i nerwow :D

bum witam , wszystko co piszesz ok ale rozmawiamy o przekazywaniu info . dla mas które nigdy nie zobaczą 570tys na oczy i szczerze za co ten pan to dostał jeżeli miałby dochodowy interes to ok ale on nawet dzisiaj w programie z borkiem nie potrafił odp .na podstawowe pytania ze swojej dziedziny

Gość ten koleś znał kolesi
a kolesie wiedzą co robić, by się wszytstkim kolesiom zyło lepiej :classic_cool:

dobrze, ale przeciez nie jestesmy durni, widzimy co sie dzieje wiec dlaczego dalej wiekszosc wierzy temu rudemu i idzie za nim na dno ?

ludzie , pomyslcie troszke stadion kosztowal ile ? 1,5 mld tak ? facet ktory wszystko koordynuje z najwyzszego szczebla dostaje 25 tys miesiecznie i pol banki na odchodne ? w niemczech kierownik bylejakiej budowy np 3-4 blokow dostaje tyle ludzie to smiech na sali.... moj znajomy wskoczyl jako trzeci koordynator ronda kolo spodka w katowicach bo dwoch poprzednich nie dalo rady trzymac wszystkiegio za pysk i rzucili recznik i za to glupie dokonczenie ronda dostal wiecej..... potem koordynowal budowe silesia cener i tez dostal wiecej ........ piszecie o rzeczach o ktorych niewiele wiecie .....

powiem ci tylko ....ten rudy to mniejsze zlo.... za wszystkich innych musielibysmy sie wstydzic przed wszystkimi, moze tak nie jest ?