Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmopolitan.

kto tak jak ja, ma wyjebane na jutrzejsze walentynki?

Polecane posty

Gość kosmopolitan.

nawet nie da się opisać jak bardzo mam w dupie to jutrzejsze "święto" :)

Gość 0szczędny
ja specjalnie zerwałem z dziewczyną żeby kosztów nie ponosić jutro :classic_cool:

Gość 0szczędny
w środę ją przeproszę i znow będziemy razem :classic_cool:

Gość kosmopolitan.
szczerze mówiąc to nigdy tego dnia nie spędziłem z żadną kobietą :classic_cool:

Gość helga3333
Święto zakochanych- dobra fajnie, ale bez nacisku na kupowanie bzdet, bez nachalnej reklamy, wyciągania z człowieka ostatniego grosza... W walentynki idźcie sobie na spacer, albo posiedźcie w domu z herbatą pod kocykiem oglądając jakiś serial. Ja to w ogóle nie lubię tego zwyczaju dawania prezentów- ani w walentynki, ani w Boże narodzenie, ani w urodziny!! To jest mordęga żeby coś dobrego wybrać. I tak najczęściej kupuje się zbędne pierdoły. A ci którzy jesteście sami- traktujcie ten dzień jak każdy inny, mi się np. kojarzy ze zdaniem na prawo jazdy w 2007 roku.

Gość jagodaaaaa
panowie litosci raz w roku zal wam wydac pare groszy zeby bylo wyjatkowo i inaczej niz zwykle

Gość senna ja
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

Gość dfgdfg545545
raz w roku? no sorry, ale oprócz walentynek jest jeszcze boże narodzenie, urodziny, sylwester, wielka orkiestra świątecznej pomocy, wielkanoc, dzień kobiet i masa innych okazji do wydawania kasy!

Gość 26latekWAWA
Ktoś mi mówił, że mam wyjebane na walentynki bo jestem sam. Od ponad roku jestem z moją kobietą i wspólnie mam gdzieś takie święto. Jak ja to mówię to dzień murarza - Walę Tynki :) Kocha się cały rok a nie w jeden dzień w roku. Po drugie nie trawie komercji.