Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna malwina

mam problem, cholerne uczucie

Polecane posty

Gość smutna malwina

mam 21 lat - facet 28 poznaliśmy się na czacie wiem co myślicie... łączy nas bardzo duuużo: umiłowanie siłowni, joggingu, dzielnica, deska, poczucie humoru, nawet uczelnia i wydział na łączy - on kończył mechaniczny, ja jestem na 3 roku studiuje dziennie, pracuje w hotelu (nocna recepcja) spotkaliśmy się parokrotnie, seksu nie było on nie ukrywa że jestem zbyt młoda, jak dla niego i nie widzeiśmy się 3 tydzień cholernie tesknie a dzisiaj widziałam go z kobietą w knajpie na kawie byłam tam z siostrą bardzo smutno mi było a teraz pisze " ze nie przestaje o mnie myśleć tylko mamy problem. problememm jest wiek" kurwa czy rzeczywiśącie wiek jest przeszkoda?

Gość naiwna28
nie zalezy mu za bardzo skoro mowi ze przez wiek, mnie sie obecnie facet podoba co jest o 17 lat starszy i ja moge powiedziec ze wiek gra role zalezy czy jetses dziewica czy bylas juz w jakims zwiazku wiesz facet w tym wieku chce seksu

Gość smutna malwina
deska klozetowa :)

Dla ciebie wiek nie jest przeszkodą ,dla niego tak. Czasami trzeba się z tym pogodzić że ktoś ma odmienne zdanie.

Gość PrawdziwaTakaTata
Mysle,ze nie.

Gość smutna malwina
on chciał seksu, nalegał na niego może jestem dziecinna ale ja nie lgne do łóżka na 1,2,3,4, randce to moja zasada nie jestem dziewicą przyjeżdżał po mnie o 7 rano pod pracę by zabrać na poranną kawę do maca mimo że do pracy ma na 9 facet przystojny kurde wiek - różnica wieku się zaciera tym bardziej jakbyśmy nie mieli wspólnych tematów, usiłowali nawiązać romowę a nam się rozmawiało bardzo dobrze od września wyjeżdźam na rocznego erasmusa - może to go przestraszyło nie chce się angażować ale po cholerę pisze że myśli i tęskni

Gość smutna malwina
podszywie spadaj

Gość smutna malwina
może tęskni do tego maca.

Gość naiwna28
mysli i teskni bo ma ochote na Ciebie

Gość smutna malwina
mam siostrę w jego wieku masz rację z tą ochotą na mnie muszę sobie wybić to uczucie z głowy i tyle

Gość smutna malwina
Jestem smutna Malwina, Co co wieczór się spina. I wypina :)

Gość przeciez macie mala roznice
wieku, ja zazwsze spotykalam sie z facetami o min 10 lat starszymi, a teraz moj narzeczony jest 14 lat starszy i jakos nikomu to nigdy nie przeszkadzalo

Gość smutna malwina
jszcze teraz graja w radio ta piosenke never tear us apart spiewam jA POCIESZAJAC SIE

Gość smutna malwina
wiem że kłąmie z tą różnicą jakoś nie przeszkadzała mu na początku nie przeszkadzała by jechać ze mną w góry na weekend teraz dzwonił nie odbiorę - trudno nie będe się znizać i prosić by spotkał się ze mną zazdrosna byłąm w tej knajpie widziałąm że patrzy na mnie nawet podszedł zapytać co slychać z największa dyplomacja przedstawilam siostre i ozieble powiedziałąm "dobrze, co u ciebie i tyle naszej rozmowy trudno bede miala nauczke na przyszlosc z ost chwili napisal czy idziemy sie przejsc odposalam "dobranoc"

Gość cienka linia światów Ala
faceci to świnie! młoda jesteś dasz radę

7 lat to nie jest jakaś wielka różnica, sama byłam związana z facetem starszym o 7 lat i 7 miesięcy. Chyba to jeden z tych, którzy chcą luźnego układu.

Gość naiwna28
tez mam ten problem ze musze zapomniec tym bardziej ze facet niby mnie kompelmentowal wiem ze mnie lubi itd ale tak naprawde nie dal zadnego konkretnego znaku a wrecz powiedzial ze zadzwoni na urodziny moje a nie zadzwonil, moze dlatego ze lacza nas stodunki pracownicze wiec coz tez sie od tego chce odciac

Gość smutna malwina
naiwna ty masz trochę gorzej - pracujecie razem lekcja na przyszłość - nie angażować się

Gość naiwna28
tak tego musze sie jeszcze nauczyc, tak pech chcial i tak trafilam, od poczatku mnie zauroczyl i ja go mysle ze tez bo jestem mloda ladna a dodatkowo nieglupia

Gość smutna malwina
hah znowu pisze czy jutro się widzimy ma nirowno pod sufitem? kim jest ta kobieta ktora znim byla? mysle teraz by sie moze jakos idegrac może potrafiłabym go w sobie rozkochać a potem kopnąć w tyłek i chranić o różnicy?

Gość smutna malwina
naiwna jestem z tobą przerabiam to samo może z małą różnicą a czy on jest singlem - może trzyma go etykieta pracownicza no nie wiem

Gość Aga.K1970
tak wiek jest problemem. Miedzy mna a moim facetem jest 13lat różnicy, na początku też mówiłam "wiek nie ma znaczenia" wiecie jak to jest na początku motylki w brzuszku itp. potem zaczęły wychodzić różnice charakterów, poglady, priorytety i to niestety jest wina poniekąd wieku bo człowiek 21 letni ma inne priorytety i poglądy niż taki starszy. Ja też na początku uważałam, że wiele nas łączy, potem okazało się że jednak nie. Dziś nasz zwiazek się rozpada i wiem już że nie zwiążę się ze starszym facetem

Gość naiwna28
jaka etykieta jak poza biurem pierdzielil ze man o robieniu dzieci a jak kichalam to ze zyczy mi silnego i zdrowego... chlopca. no hyba z nim buahahhahaa etykieta pracownicza ja sie juz dawno zaczelam zastawiac i dalam mu do zrozumienia ze on jest moim SZEFEM i zaczelam podkreslac, no zobaczymy jak bedzie szef zadowolony itd jak mu pokaze zrobione zadanie itd bo za bardzo przekraczal granice, na szczescie tylko slowna