Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna28

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość naiwna28

chcialabym uslyszec odp od facetow ale od kobiet tez moze byc co oznacza jak facet flirtuje ze mna a wtraca czasem cos o swojej kobiecie, etracal ostatnio juz nie, z tego co wiem to u niego bardzon swieza sprawa a on udawal jakby to juz bylo cos od dawna i prawie na nia mowil moja zona gapil sie na mnie itd a potem wzial tel i na caly glos do niej. och ty moja najlepsza kobeito, juz niedlugo bede

Gość smutna malwina
Mam podobne problemy. Napisz do mnie smalwina@spoko.pl, to pogadamy.

Gość naiwna28
napisze ktoregos razu ale nie dzis bo ejstem w trakcie nauki ;) trzymaj sie i coz aj sama nie wiem c Ci poradzic bo chociaz jestem starszai chlopak jest w moim wieku to sama jestem noga, z tego co wiem to faceci chca tylko seksu, a ja zawsze chce zeby ktorys sie we mnie zakochal a jak sie zakuchuje to nie ten wlasciwy

Gość kapitan bomba!
wez kobieto naucz sie wyslawiac, jestem trzezwy a mimo to jest mi ciezko zrozumiec o co ci chodzi.

Gość qertrerere
a jak ty się użalasz do jakiegoś kumpla na swojego faceta to on też nie wie o co chodzi czy się przystawiasz czy jak

Gość smutna malwina
:(

Gość naiwna28
nie narzekam na faceta swojego dokumpli nigdy, poza tym jestem teraz wolna i nie bylo na kogo narzekac

Gość qertrerere
chce sobie pogadać o swojej lasce

Gość naiwna28
a do mnie nic nie ma????

Gość naiwna28
no cieszy sie bo ma dziewczyne a do niedawna byl zatwardzialym singlem raz mi nawet palnal ze mysli o planowaniu rodziny a w nastepnym tygodniu takie cyrki odstawial ze myslalam ze zgwlaci kelnerke, nic ja sie tylko smialam ;) kolezanka powiedziala mi ze on ma ta dziewczyne ale nadal szuka, oni sie znaja dobrze i on tak jej powiedzial

Gość qertrerere
no to niech szuka, młody, głupi i nie wie czego chce

Gość naiwna28
no nie taki mlody on bedzie mial 45 lat !!!!! a ja mysle ze on juz znalazl. mnie. tylko jeszcze o tym nie wie :-)))))))))

Gość qertrerere
ha ha ha ha ha dobre. Żebyś się nie rozczarowała. Dziewczyno skąd takie kompleksy?

Gość naiwna28
dlaczego uwazasz ze mam kompleksy???? on mi sie podoba bo ejst w moim typie i jest jak moj guru, madry inteligentny, wygadany no i blondyn i z sylwetki taki ze mi sie podoba a ze przystojny to widac jak baby na niego leca choc nie od razu ale dopiero jak je zakreci ;)

Gość qertrerere
stary dupcyngiel ,bajeruje naiwne kochliwe dziewczynki, jeszcze ci daje do zrozumienia że nie jesteś tą jedną

Gość naiwna28
jak on niby podrywal ta kelnerke tzn tak robil zeby ona zaczela go podrywac to mialam wrazenie ze on na mnie lecial ale ja sie hamowalam bo to byla kolacja biznesowa i nawet ubralam sie tak zeby nie prowokowac i piersi miec nadal schowane pod marynarka a nie pod obcislym sweterkiem bo nie chcialam go rozpalac ;)

Gość qertrerere
no przecież chciał cię poderwać podrywając inną

Gość naiwna28
dzieki ze mi tak piszesz- potrzebuje zeby mi ktos przemowil do rozumu nie wiem czy on az tak uwaza ze jestem naiwna w paitek ostatnio kazal mi przyjsc dzis do niego wyjasnic jedna sprawe odnosnie pracy, kaurat w walentynki ale na szczescie ja mam dzis wolne :) czyli co jak facet mowi prze mnie o innej kobiecie to oznacza "odczep sie ode mnie" nie jestem toba zainteresowany tak?

Gość qertrerere
chyba tak, też jestem kobietą, ale teraz to mam wymagania, już nie raz miałam do czynienia z takimi palantami

Gość naiwna28
najgorsze ze mowil mi, och pani ejst taka mloda i piekna... a ja na to ... "i madra, tego pan zapomnial pwoiedziec a to powinno byc na poczatku najgorsze jest to ze on jest moim przelozonym kiedys na samym poczatku gadal mi o hataniu sie potem o dzieciach ze co fajne obrazki jakies tam namalowaly, wiec ja po tym stwierdzialm ze bajerant tylko czy on tak z kazda gada czy po prostu prowokuje zeby zobaczyc jak kobieta mysli... hmmm .... on jest inteligentny... za inteligentny tego mu nie mozna odmowic

Gość naiwna28
ah ok myslalam ze jestes facetem, ja tez mam wymagania i uwazam ze on mi juz zlamal serce jesli to wmozna w ogole nazwac zlamaniem serca bo to zaurocznie i tyle ale wiem ze nie mam na co liczyc wiec zaczelam goo unikac tzn juz sie tak nie usmiechac i nie krecic sie tam niedaleko a jak wychodzic na przerwe czy do kuchni to jak jego nie ma i on sie chyba tym zaczal wkurzac, jedna laska mniej ktora mu okazuje zainteresowanie

Gość qertrerere
jesteś pod wrażeniem, powinnaś się przejść po świeżym powietrzu, oni wszyscy są tacy inteligentni

Gość qertrerere
mnie on wygląda z twojego opisu na takiego bajeranta co zakłada sidła w różnych miejscach i cieszy się jak się coś złowi. i wcale nie ma poważnych zamiarów tylko próbuje się dowartościować.

Gość naiwna28
ale on jest bo on ma tytuly... ktorych tak latwo nie da sie zrobic wiem jestem pod wrazeniem :( najgorsze ze on jest w moim typie, e jgo niebieskie oczy :( on mi przypomina chlopaka sprzed kilku lat ktory mnie odrzucil a mi sie tak bardzo podobal ale on wtedy chcial seksu a ja zwiazku wiec nie wyszlo od samego poczatku, w tym przypadku pewno bedzie tak samo

Gość naiwna28
ile masz lat?? moge zapytac musze Ci powiedziec ze nieglupio gadasz ze on sie po prostu tym dowatosciowywuje ze mlode dupy na niego ejszcze leca wiec nie jest tak zle z nim jeszzcze no to ja sie dowartosciowalam ze taki koles lecial na mnie i chociaz nawet mial ochote na ten seks :D bo partyja z niego dobra probuje go sobie wybic z glowy, czasami mi si to juz udaje, chce odejsc stamtad to zapomne szybko o nim...

Gość qertrerere
35. To kogut w kurniku, chciałby żeby wszystkie kurki były jego

Gość naiwna28
tak i denerwuje sie jak kurka ucieka bo sie juz jej znudzilo jedna kurka idzie poszukac PRAWDZIWEGO KOGUTA

Gość qertrerere
wiem bo też mam fioła na punkcie niebieskich oczu. Nie daj się oczarować, to tylko zewnętrzne atrybuty.

Gość qertrerere
Z kobietami jest tak ,że pragną seksu ale potem niestety się zakochują u nich jest często na odwrót

Gość naiwna28
powiem ci ze nie imponuje mnie jego kasa itd jego dom auto czy tak dalej, jest po prostu jasnym blondynem o niebieskich oczach ktory jet po prostu w moim typie, ma super poczucie humoru, no i co... zwrocil na mnie uwage... ale chyba tylko po prostu dlatego ze jestem mloda ostatnio pierdzieli o robieniu dzieic bo sam chce miec dziecko, tak tylko jets z kobieta co ma juz jedno male dziecko i z tego co wiem pali fajki wiec nie planuje mic kolejengo, przynajmniej nie z takim, pewno inteligentna w maire babka ze wyczuwa nie chce sie z drugim przejechac, a on sie czuje z nia w maire bezpiecznie, przynajmniej mu nie gledzi ze chce miec dziecko