Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna28

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość chodnikowa83
blu ajssssssssyssss ;] litosci az tak naiwna chyba nie jestes zeby sobie kreowac gornolotne pocieszanki

Gość naiwna28
tak ja na szczescie wiem ze nie poszlabym z nim szybko do lozka ok iskrzy miedzy nami on sam to wie (przynajmniej teraz wiem ze jak mam wrazenie ze iskrzy do faceta mi to on tez podobnie ma do mnie) nie wiem czemu on mi sie podoba przeciez ona ma inne wrtosci niz ja, jak on traktuje kobiety, przeciez ja to wyczuwam, dlatego potem zaczal grac takiego gentelmena a niech sie idzie czohrac kogucik jeden, temu panu dziekujemy balam ostatnio anwet w kosciele prosic zeby mi z glowy uciekl a propos seksu ja tylko pojde z facetem jak sie czuje przy ni bezpeiecznie jak wiem ze jest w porzadku przynajmniej tak mi sie zdaje, a przy nim nie adze abym poczula sie bezpiecznie wiec baju baj ale nie ma o czym gadac na szczescie zauroczenia maja to do siebie ze szybko mijaja, chcialabym zeby juz mienelo, moze nawet i sie to udaje przez te jego zachowania coraz bardziej mnie odpycha jedno gada drugie robi och i te grono kolezanke ktore ma, o nie ja na pewno jedna z nich nie ebde, kolejna do kolekcji, ja od niego nic nie chce, ani pracy przez lozko itd swoimi kwalifikacjami zasluze na to na co jestem warta (nadmienie ze hjego nei bylo na mojej rozmwoie kwalifikacyjnej)

Gość qertrerere
on chce tylko potwierdzenia w twoich oczach że jest zajebisty, tak mi się wydaje.

Gość qertrerere
na pewno znajdziesz kogoś lepszego, tego kwiatu jest pół światu

Gość naiwna28
tez tak mysle i tak wyczuwam , ostatnio jak zaczelam go unikac to nawet jak go widywalam to albo sie nie usmiechalam albo usmiechnelam sie takim sztuczynm usmiechem i on mi pokazwal z daleka ze sie powinnam szeroko usmiechac (_co mnie znowu rozczulilo) dzieki ze mi piszesz takie rzeczy, potrzebowalam kogos kto spjrzy na to trzezwym okiem bo mam jedna koelzanke co mnie tylko wkrecala

Gość naiwna28
tak znade lepszego jestem od 2 meisiecy sama i nie narzekam, bylam z koelsie, ktory mnie nuedzil poza tym kolejny mami synek, a ten mnie oczarowal bo taki inny , no inny Piotrus Pan mu na imie tak jak juz wczesniej psoatnowione stosunki mile aczkolwiek nic wiecej a znowu bedze mial pretensje ze nie przylazlam do niego zapytac sie jak cos zrobic :)

Gość qertrerere
nawet nie masz pojęcia ile razy się jeszcze zauroczysz

Gość naiwna28
oj :( tylko pytanie ile razy jeszcze neiszczesliwie :(

Gość chodnikowa83
zamiast sie sorry podniecac i za nim latac zacznij go ignorowac ..unikac i wtedy sie przekonasz ze on rownie szybko to samo zrobi ten amant to jakis kolekcjoner naiwnych panienek nie znizaj sie do fascynacji kims takim bo jak kazda zaslugujesz na wartosciowego faceta nie rasowego bolka

Gość naiwna28
ja juz za nim nie latam.... to nie te czasy... w pewnym okresie dowiedzialam sie ze ma kobiete myslalam ze to jego zona iwce i ubzduralam sobie ze ma dwojke dzieci i zartowalam z nim ale tak dla brechow bo ymslam ze koles ma krzyzys wieku sredniego i po prostu tylko tak dla zartow wszystko moj ulubiony zart to podkreslajacy ze on ejst taki stary a ja taka mloda zeb yosbie np usiadl bo dla niego meijsce jest jeszcze ;) ja moge postac bom mloda ja juz od jakis kliku tyg chyba od dwoch przestalam go adorowac wiec przylazi ale ja juz sie tak nie smieje z bylskiem w oku cazsem prakycznie nie on cos glupiego pokazuje ja cos odpowiem i tyle, poza tym iedys sie odwrcalam jak on szedl teraz nwet nei zauwaze jak stoi mi za plecami i wszedl do mojego pokoju dopiero wtedy sie odwracam a nie jak jeszcze byl na korytarzu dobrze gadasz ja go oleje- on mnie tez i tak bedzie najlepiej :) przynhjmniej moze skupic na pracy sie bede mogla jak nalezy

Gość naiwna28
zapisalam sobie na kartce wszystko co mi napisalyscie bede sobie to czytac co dzien i w koncu dojde do siebie , kartka wisi nad moim biurkiem :-) DZIEKI !!!!!!!!!

Gość naiwna28
chcialam tylko dac znak ze nawet jak go ignoruej to on mnie zaczepia itd