Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Trafiłam na gazetkę z pepco i zauważyłam ze mają spodenki dresowe po 7 zł a dresiki po 15 zł Szukam czegoś po domu dla małego. Ale interesuje mnie jak się piorą te rzeczy , czy się kulkują > Bo nie nawidzę rzeczy które sie kulkują

W Pepco mają fajne ciuszki, dość dobre gatunkowo, sama tam kupuję :) Rewelacją jak dla mnie są 'ich' półśpiochy. Wiesz nawet jakby te spodnie miałyby się skulkować, a na pewno po jakimś czasie się tak zrobi to myślę, że i tak warto za taką cenę.

Gość ja czasem tam kupuje
Niektóre rzeczy są bardzo fajne i dobrze sie piorą i noszą, ale niektóre się rozpadają, kolory schodzą po jednym praniu. Trzeba mieć szczęście bo ciężko na oko ocenić co będzie dobre a co nie. Ale i tak nieraz tam kupuje bo się zwyczajnie opłaca. Natomiast uważam ze mają zaniżone rozmiary w porównaniu do innych sieciowych sklepów.

Ja mam spodnie dresowe "ACTIVE" są rewelacyjne.Kupiłam je do przedszkola,nie mechacą się ,nie zbiegły się.Koszt 9,99 zł. Moja bratowa sobie tam często kupuje ciuchy i naprawdę po tylu praniach są bardzo dobre.

Gość ja zdecydowanie nie polecam
ja tam nie kupuję ale dostaliśmy od jednej rodzinki własnie z tego sklepu wiem.. bo sama ciotka mówiła i zachwalała jakie tanie i ładne aha od cholery ładne ale każdy ma swój gust. nie nałożyłam małej ani jednego ubranka z tego pepco nawet ich nie prałam pierwszy raz bo jak bym uprała to by się z tego zrobiła szmata zresztą i tak nie wiele lepiej wyglądały. I ostatnio siostra męża kupiła spodenki za 5 zł takie dresiki też za rewelacyjnie nie wyglądają ale spróbuję je któregoś dnia wyprać i zobaczę co się z nimi stanie :)

ja jedynie raz kupiłam rękawiczki dla syna i po tygodniu były tak zmechacone, że wstyd było w nich chodzić. Jak przygladam się tym rzeczom, to wydaja mi się bardzo tandetne.

Gość Mama Nasturcja
ja czasem kupię kaftanik ale jeśli chodzi o spodenki dresowe to tam po prostu bawełny było chyba 10 % ; materiały okropny nie założyłabym dziecku i nie chodzi o to czy po domu czy na wyjścia, bo wydają mi się bardzo niewygodne i wg mnie dziecko by się pociło w nich

Myslałam ze to BAWEŁNIANE SĄ , a nie jakies bazarowe;D ja byłam w pepco raz i chciałam kupić mu taki komplet z polarową bluzą ale jak dotknęłam tego polarku to zrezygnowałam . Jak nie ma dużo bawełny w tych spodenkach to mi sie mały bd pocił;/ Eh czyli chyba czeka mnie zaku dresu za 60 zł xD No Mamo nasturcja kupiłaś ta lire?

Gość amelkowa mamaaa
kupilam kilka rzeczy w pepco i bylam zadowolona, np. -body disneya - super nic sie nie spralo, swietna jakosc -kurteczka na wiosne - zaplacilam niecale 40 zl - a nastepnie ta sama znalazlam w "5,10,15" za 80 zł :-/ kurteczka bardzo dobrej jakosci -dla synka szwagierki bodziaki, polspiochy - placilam po jakies 5 zl a nastepnie dokladnie te same byly w "5,10,15" za okolo 20 zl dla mnie to dziwne ale wychodzi na to ze pepco i 5,10,15 niektore rzeczy maja od jednego producenta. ja bylam ogromnie zdziwiona :)

Gość dla nas to bardzo ważny dzień
Ja kupuję w pepco i textil markecie prawie wszystko dla córki. Po pierwsze patrzę na to czy podoba mi się dana rzecz, po drugie jak już mi się podoba to patrzę na metkę-jak jest mniej niż 90%bawełny,to nie kupuję. Nie narzekam-nic się po praniu z ciuchami nie dzieje.

Gość gość
Widziałam bardzo fajne dresiki na allinside.pl, za niską cenę. Przymierzam się właśnie do ich zakupu. Wiele rzeczy już kupiłam na tej stronie i jestem z nich zadowolona