Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfgbggfb

jestem w wielkiej kropce..nie wiem co robić

Polecane posty

Gość bgfgbggfb

Przytyłam we wakacje jakieś 5-7 kg, teraz od początku roku udało mi się zrzucić 5 kg...ale nie chudnę już, czuję się okropnie w swoim ciele ;/ od dawna już nie jem białego pieczywa, ziemniaków, jedynie sporadycznie. Jedynie jadam słodycze, ale na pewno znacznie mniej niż kiedyś. Staram się zdrowo racjonalnie jeść, od lat piję różne herbaty, dużo wody, słodkie napoje bardzo sporadycznie.... Kręcę codziennie na hula hop, o średnicy ponad 1 m, prawie ważące 2 kg... Smaruję się kremami wyszczuplającymi, jestem po 10 masażam chińskimi bańkAMI, wykonuję je sama. I nie chudnę, wyglądam okropnie, a prawie zawsze się ograniczam ;/ Zastanawiam się teraz nad kupnem rowerka stacjonarnego, minusem jest chyba też to, że łykam tabletki anty. mam rozregulowane spanie, chodzę spać bardzo późno ok.3 nieraz wstaję po 8, innym razem 12. Co robić?? Jestem zdeterminowana, żeby schudnąć... za wszelką cenę. Ważę ok.62 kg/170 cm wzrostu.

Gość zezulec
weź przestań bo kości czy przeszyją skórę

Gość bgfgbggfb
Może Wam się tak wydaje, ale ja się okropnie czuję...wezmę się porządnie za siebie, kupię rowerek i schudnę!! Masz starsznie słaby metabolizm i to też jest problem ;/

Gość bgfgbggfb
Proszę o radę, postanowiłam kupić rowerek do ćwiczeń