Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfgbggfb

już nie wiem co robić, jestem załamana...

Polecane posty

zazwyczaj nie konwwersuje z ludźmi na twoim poziomie, bo nie wiem nie co ci da nazwanie mnie grubaską? Nawet gdyby tak było o fatalnie o tobie swiadczy, że coś co może być dla kogos tragedią traktujesz jak jakąś ujmę. W dodatku nie umiesz czytać. Napisałm wyżej, że mój wzrost do wagi to waga - 110, przez lata byłam za chuda, teraz nie chciałabym stracić ani grama. Nie wiem co ty masz za kosmiczną budowę ciała (moze masz osteoporozę), tworzysz śmieszne teorie...Stounek wagi i wzrostu jest ważny i miarodajny. ­­­­­­­­­­­ Widocznie nie masz żadnych zalet, osiągnięć, że chełbisz się swoją wagą, nawet wpisując to w stopkę, gdzie ludzie, dzielą się ważniejszymi rzeczami... A jak widac, to twoje obecne proporcje wagi i wzrostu nie sa u ciebie "taką urodą od urodzenia", bo miałaś już wagę, która bardziej pasowała do twojego wzrostu

A Ty Autorko, "źleczujesz się w swoim ciele", to może problem jest natury psychicznej...? Nie masz fałd tłuszczu. A może po prostu brak ci ruchu?­­­­­­­­­­­ a najpewniej twoje ciało ma dość tego jak je traktujesz...jak masz się dobrze czuc jak źle się odzywiasz, nieregularnie śpisz i pewnie woda zatrzymuje ci się w organiźmie od antyków.

­­­­­­­­­­­ Autorko napisz konkretnie co ci przeszkadza...bo co to jest sama waga....Wystaje ci brzuch, masz grube uda?

Gość opwadawer
ja sypiam 5 czsem 6 godzin na dobe

Gość bgfgbggfb
ale ja tak sypiam od lat, studiuję, pracuję, nie jestem w stanie spać regularnie, zawsze wstawać o tej samej porze itd A tabletki anty muszę ze względu zdrowonych zażywać jeszcze minimum 2 miesiące niestety ;/ Brzuch mam w dolnej częście spory, fałdów nie mam, talia zakreślona przez hula-hop, mam cellulits, z którym walczę kremami i bańkami chińskimi, grube uda

Gość opiopi
A ćwiczysz, ruszasz się, chodzisz na basen lub siłownię? Wydaje mi się, że twoja waga jest ok i masz trochę ciałka ale ogólnie jesteś szczupła ale jak się źle czujesz to wałaśnie wysiłek fizyczny. Ujędrnisz się, zmniejszysz celulit. Co Ty na to?

Gość opiopi
Doczytałam, ze hula hop kręcisz codziennie ale moze to za mało. Całe ciało powinnaś trenować.

Gość bgfgbggfb
oczywiście, że się zgadzam z Tobą, kupiłam właśnie rowerek i będę na nim ćwiczyć, na wiosnę na pewno dojdzie zwykły rower, czasami zdarza mi się coś w domu poćwiczyć, ale ogólnie mam ruch dużo chodzę. I problemem nie jest tu mało jędrne ciało, tylko to, że mam za dużo tych kg :|