Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanełe pudello de provocca

NIESAMOWICIE STRASZNA HISTORIA O DUCHACH - nie wiem jak zasnę teraz

Polecane posty

Gość fanełe pudello de provocca

czytajcie, to zdarzyło się naprawdę: słuchajcie ja kiedyś miałem taka przygodę: Był wieczór, ja siedzialem sam w domu i ogladałem film przyrodniczy na discovery channel. Nagle jak cos nie huknie w kuchni, aż zerwałem się na równe nogi i pobiegłem tam, bo myślałem, że to jakiś włamywacz. Wchodzę do kuchni - nie ma nikogo tylko wszystkie gary powywalane. Poczułem sie nieswojo, ale nic nie zrobiłem. Wracam na kanapkę, zasiadam sie wygodnie i prawie przysypiam, a tu słyszę w kuchni jakieś jęki. Jak zawodzenie psa. Myśle sobie " Co jest k**wa" i idę. Wchodzę i znowu nic. Wtedy się zacząłem bać. Wrócilem do salonu i wziąłem krzyż z szuflady i tak siedzę. Nagle znów coś jak nie j**nie i te jęki. Tym razem - starając się opanować strach - podszedłem cichutko i zajrzałem do kuchni. Patrzę, a tam dwie postacie, jedna na drugiej się k**wa bzykają. Krzyknąłem, a one się rozpłynęły w powietrzu! Duchy - te świnie j**ane gziły się w mojej kuchni, na moim blacie! Od tej pory palę kadzidełka i świecie by więcej nie przychodziły.

Gość pudello de provocca
o, doczekałem się fanełe :D

Gość Pani z Pigalaka
MATKO! PRZECIEŻ TO JEST ŻYWCEM SKOPIOWANE Z TEMATU O TYM, CZY LUDZIE WIDZIELI DUCHA... JESZCZE JEST TUTAJ TEN TEMAT...

Gość pudello de provocca
to był mój post pisany po pijaku :D jak widać sprawił, że zyskałem fanełe :D

Gość smutny_Zbysiu
hahahahahahahahahahhaha niezue

jak bym była duchem to nie dałbym ci spokoju za kare, że przerwałeś im zabawe, trzba było powiedzieć, żeby tak nie hałasowały bo program oglądasz

Gość one przyjdą one przyjdą
i Cię zgwałcą anlnie

Gość nosem w kałuże
haha no czytałam to wczoraj :)