Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nym ubierała gdyba kasiora

swietne bekchamowa córeczke ubiera

Polecane posty

Gość co ty tam breedzisz
chociaz faktycznie ta ich nowa kolekcja jest jakas taka spokojnsiejsza..jak na wójcika :D

Jak ja kupiłam mojej wtedy 2-latce czarne rajstopy to była obraza i awantury za każdym razem jak chciałam jej je założyć. Co do blogu, jak dla mnie smutno ubiera dziewczynkę a nie stonowanie. Dzieci nie muszą być pstrokate, ale kolorowe. Wiek rządzi się swoimi prawami, jeszcze zdążą ubierać się szaro-buro.

Gość wójcik to dno
i wiocha jakich mało. Ubrania nie są stonowane są koszmarne pstrokate i odrażające.

Gość rththe
Mi też bardzo odpowiada ten styl. Mdli mnie od tej prostackiej pstrokacizny, oklepanych kolorów, wszechobecnego różu co nam fundują producenci. Próbuję ubierać córeczkę oryginalnie i udaje mi się ale to naprawdę niezmiernie trudne, zwłaszcza gdy nie ma się pieniędzy na kolekcje najlepszych domów mody.

Gość co ty tam breedzisz
bo to co wyrabiaja Cruiosowie z ta cała SURI to juz przesada

Gość rththe
Wójcik? Zgadzam się. Niedobrze mi od samej nazwy. Marka powinna się przemianiować na "kwiatek do kożucha". Kiedyś powiedzenie że coś pasuje jak kwiatek do kożucha oznaczało żenujący bezsens, niedopasowanie, szczyt nietaktu, bezguścia (zależnie od sensu) a Wójcik z tych wyrażeń zrobił sobie sens stylistyki. Zrozumiałabym jedną kolekcję oryginalną, etniczną ale oni kwiatki, srebrne nitki i podobny szmelc pakują absolutnie do wszystkiego. Gdybym nazwała ich styl odpustowym to obraziłabym odpustowe jarmarki.

Gość wójcik to dno
Suri ciuszki ma ładne tylko niepotrzebnie ma dodane takie akcenty dorosłej kobiety jak np buty na obcasach, ale ogólnie mi się podoba jak ją ubierają. Lubie taki dziwne połączenia jak np bawełniana bluzka, kryjące rajstopy i spódniczka z tiulu. Na malej dziewczynce fajnie to wygląda.

Gość rththe
A co my wiemy o tym co wyrabiają? Trzeba by śledzić co się zechciało fotografować reporterom. Specjalnie sprawdziłam. Ładna dziewuszka i ładnie ubrana. Ot, i tyle.

Gość zgadzam...
sie ze ladnie ubieraja mala ale zgadzam sie rowniez ze dziecko powinno zostac dzieckiem. w dzisiejszych czasach dzieci za szybko dorastaja i nie wychodzi im to na dobre. ladnie wyglada gdy tak mala dziwwczynka jest ubrana jak piekna dama ale nie na codzien. dziecku musi byc przede wszystkim wygodnie a victoria sama jest znana z tego ze ma powykrecane wszystkie palce u stop ale i tak nosi mordercze, obcisle szpilki. corke tez ubiera pieknie ale malo wygodnie dla malej. nie lubie tego rozowego dla dziewczynki ale nie chcialabym ubierac corki na szaro-buro w takim wieku. dziecko ma wygladac pogodnie a nie jak listopadowy, deszczowy dzien

A skad pomysl, ze drogie rzeczy w stonowanych kolorach nie sa wygodne??? To kolorowa sukienka jest wygodniejsza od brazowej?

Gość rththe
:D

Gość ytftg
hiena sukienka ktora ma wielkie guziki z tylu na pewno nie jest wygodna dla niemowlaka ktory wiekszosc czasu spedza na lezaco, chyba ze ja nosza 24h

Gość Śmiem twierdzić
że dziewczynka ubierana na szaro,brązowo i czarno kiedys znienawidzi te kolory-całkiem zdrowa reakcja,całkiemzdrowego człowieka! Zatem na ulice wyjdzie młoda kobieta,lub dojżała kobieta w różach z kwiatkiem we włosach... HMMM-będą się zastanawiać mijający ją ludzie...hmmmm Wariatka -ktoś być może krzyknie... Nie żałujmy swoim małym dziewczynkom różu -niechaj zdążą go znienawidzić...

Gość Śmiem twierdzić
eh dojrzała

Gość Garydogarów
"Chyba cie popierrdoliło " skoro uważasz to prosiatko za ładne :P

Gość ibjhhjg
czemu oni to dizecko tak upaśli??? grubasek taki.....

Gość zielone-mi
no ktos musi w tej rodzinie jesc...

Gość rththe
Kto upasiony? Mała Cruisów (nie widziałam) czy Bekhamów (jeszcze pucułowata jak to niemowlaki)?