Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość em8989

pareto ??? !!!

Polecane posty

Gość em8989

Witam, piszę bo już nie wiem co mam myśleć i zrobić. :( Chodzi dokładnie o to, że moja mama podpisała 2 lata temu umowę z get in bank-iem dot. ubezpieczenia pareto. Wkład na początek do ponad 30 tys. zł i co miesiąc wpłata na to ubezpieczenie ok. 1000 zł. Po 2 latach w styczniu tego roku miała dostać część pieniążków (jak to obiecywał dyrektor banku) i wyliczył jej co do złotówki. Pieniędzy do tej pory nie ma. W zeszły piątek byłyśmy w banku, a tam jej powiedziano, że pieniądze zniknęły i muszą ustalić gdzie one konkretnie zostały przelane. Wczoraj (poniedziałek) okazało się, że jednak pieniędzy nie będzie, dopiero można wypłacić je (aby nie stracić) po 15 latach!! tylko pytanie czy rzeczywiście po tych 15 latach nie stracimy ciężko zarobionych pieniędzy :((( czy ktoś posiada może taką lokatę?? pomóżcie, doradźcie .

Gość em8989
Bardzo proszę o opinię i pomoc.

Gość em8989
Nikt nie posiada takiej lokaty?

Gość gość
Jak ktoś jest cierpliwy, to może odzyskać pieniądze... bez sądu nie obejdzie się, ale warto powalczyć. Z tego co wiem zwykły pozew wystarcyz, tylko ktoś go musi profesjonalnie przuygotować, ja akurat skorzystalem z kancelarii Lex z Wrocławia (kancelaria-lex.org), jakaś tam część kasy odzyskałem i nie brali nic góry, także moge polecić. Bezpośredni numer: 533-133-590.