Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvgrbthnyjmutbrgvfedsefrbg

Kujący, skurczowy ból jelita/kiszki stolcowej - jestem młoda i zdrowa!!!

Polecane posty

Wczoraj wieczorem po wypróżnieniu poczułam kujący ból na samym dole brzucha. Za kilka sekund złapał mnie tak straszny skurcz/ból (?) jelit (?), że brzuch mnie nie bolał tak nigdy w życiu. Mogłam chodzić tylko pochylona. Położyłam się, ale ból nie ustępował. Pomógł wreszcie ciepły termofor przyłożony do brzucha. Dziś jest dużo lepiej, boli mnie tylko troszkę i to przy napinaniu mięśni zwieracza - tak jakbym chciała zrobić kupę. Mam 21 lat, jestem zdrowa, nie używam środków przeczyszczających, nieźle się odżywiam, nie uprawiam seksu analnego :P, no słowem nic, co mogłoby wprawić mój tyłek w taki stan :O Zażywam antybiotyk (Duomox) i to może od tego? Jeśli nie przejdzie do jutra, pójdę do lekarza, ale może spotkałyście się kiedyś z czymś takim?

może to przez ten antybiotyk w sumie poczekaj może aż skończysz brać ten antybiotyk ja miałam podobne objawy z powodu nerwicy, kiedyś tam dawno

Chyba go odstawię, bo dziś został mi w sumie ostatni dzień, Nerwica jest akurat prawdopodobna, bo jestem bardzo wrażliwą osobą i mam też różne inne objawy z tym związane, ale nieźle radzę sobie ze sobą i nie chce tego drążyć. Może jest prostsze, mniej somatyczne wyjście, bo szczerze powiedziawszy, nieźle się przestraszyłam

Gość pierdnij dobrze to ci przejdzi
e:D

Chyba nie :O