Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skakanka.....

Czy grube mają szanse???

Polecane posty

Gość skakanka.....

Mam problem. Mam kompleksy na punkcie swojej wagi. Chciała bym mieć faceta, ale ci co mi się trafiają nie podobają mi się. Pragnę schudnąć i mieć faceta, ale ciągle tylko przybieram na wadzę. Co schudnę to zaraz przytyje. Facet jaki jest w moim typie to brunet 180 cm dobrze zbudowany z lekkim zarostem i owłosioną klatą;-) tak, że jak rozpina koszulę u góry widać jego zarost. Niestety typy które mi się trafiają nie są w moim typie.

Gość moniqqqque
hahahahaha hahahahaha!!!! Nie grube nie maja szans na wysokiego przystojnego bruneta bo są zakompleksione i same siebie nie lubią wiec facet tym bardziej ich nie polubi! A może zla diete stosujesz? Efekt jojo jest czesty ale nie koniecznie musi wystapic Zmien calkowicie przyzwyczajenia zywieniowe, głód zajadaj owocami, żarciem niskokalorycznym i ruch przede wszystkim! Sport nie dosc ze wyszczupla to doskonale poprawia nastrój! Znam przyklad dziewczyny ktora z naprawde ogromnego grubaska stala sie mega seksowną szczupla dziewczyną Nie trwalo to 2 czy 3 miesiace tylko znacznie dluzej ale efekty są rewelacyjne! Takze wszystko jest do zrobienia ale nie na kafe użalając się tylko juz ruszaj na spacer chociaz!!

Gość oinpijm9i
ile masz wzrostu i wagi? moze 1000 kcal?

Gość Lotta 12
Grubaski są obleśnie i sa takie na wasne zyczenie. zAWSZE W mC dONALDACH SIEDZi JAKAS GRUBA ŚWINIA I żre a potem sie użala nad sobą. I Ty masz jeszcze czelnośc wybierac sobie faceta, ciesz sie jak jakis desperat na Ciebie spojrzy a nie jeszcze wybrzydzasz sama wyglądając jak baleron owinięty folią ...

Gość offerma,,,
nie

Gość Fajny565
Grube dziewczyny są piękne jak wszystkie inne to nie robi żadnej różnicy w miłości liczy się charakter i dobre serce a nie wygląd.

skoro Ty patrzysz tylko na wyglad faceta to dlaczego masz zarzuty, ze faceci patrza na Twoj wyglad??

Gość to praca na caly etat?
no pewnie,ze maja moja kolezanka wazy 67kg przy wzroscie 165cm i ma takie powodzenie ze hoho, jak to mowia, chlopak nie pies na kosci nie poleci;)

Gość tryuuii
sama gruba a jaka wybredna :O