Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Cycuś niezgody - co robić?

Polecane posty

adalis współczuję:\Mnie czasem już bolały brodawki jak mała tak co chwilę ciągnęła i wyłam w poduszkę.

No ja niestety też beczę.Sutki mam tak wrażliwe że dotknąć nie można:/A mały ciaga całą noc - spać nie dam rady niestety:/ Dlatego opcja posyp pieprzem nie wchodzi w grę.

No i człowiek się niepotrzebnie na dziecko denerwuje:\W maju mam termin i zamierzam karmić piersią ale dokarmiać mm też będę od małego.

Mówię Ci odstaw z dnia na dzień i przetrzymaj te kilka nocy płaczu bo będzie coraz gorzej.A potem odetchniesz z ulgą.Moja siostra też ma ten problem tyle że jej córka ma już rok i 3 miesiące.Nie śpi całymi nocami ale mięknie jak mała płacze i daje cycka.

Też jestem taka,że jak mocno płacze to mieknę:( No ale dzieki za rady:)

Gość Ty się na 3 noce wyprowadź z
sypialni, a synem niech się zajmie tata. Sprawdzone:)

No z tym spaniem z tatą też dobre ale mój M pracuje w delegacji więc byłam zdana na siebie:)Adalis 3mam kciuki.

Adalis sluchaj Ty i tak czy siak nie spisz wiec zrob w sposob co prawda brutalny ale konsekwentny. Zabierz i tyle , w zamian podaj wode w niekapku (nie w butelce zeby nowego problemu nie tworzyc). Inaczej sie nie da i wiem co mowie bo sama to przechodzilam z tym ze ja zrobilam ten blad ze jak po 9 miesiacach przestalam karmic to dalam w nocy butle, w okolicach 14 miesiaca (strasznie pozno wiem) zamienilam mleko na wode. Kolo 2 urodzin wywalilam butelke, tez przechodzilam usypianie z tracy hogg i owszem dzialalo ale jak mloda byla w lozeczku niemowlecym. Potem jak juz w 'otwartym, doroslym' przestalo dzialac. Efekt? Corka ma 2 lata 8 miesiecy dalej nie spi, przylazi do nas w nocy, i rozpycha sie po lozku. Naprawde dobrze ci zycze, tydzien placzu i trudno nauczy sie. Do swlojegio lozeczka i niech sam zasypia !

Gość guuuuuuciaaaaaaaaa
mój synek ma 10 i pol mca i tez ostatnio spi przy piersi tylko, wydaje mi sie ze przez zeby.. a mleko mysle ze masz bo jak ssie to sie produkuje..

kolejna opcja: wyjedz na 3-4 dni i niech maz tym sie zajmie, dziecko nie bedzie mialo innego wyjscia tylko zakecptowac nowe zasady

Gość TFYUFYUFYTF
tydzien placzu?! NIE MA CO, RADA SUPER DLA SADYSTKI

Kasza popieram,moja teraz przesypia całe noce,chociaż do dwóch lat budziła się z 2-3 razy na picie.

miałam ten problem za starsza córką kup mu ze 3 kolorowe smoczki i dawaj w nocy kiedy jest zaspany i chce cyca mi się udało.powodzenia