Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechła

nie mam juz nic:(

Polecane posty

Gość zdechła

no moze jedyne co mam to dlug finansowy tydzien temu stracilam prace dzisiaj rzucil mnie facet tylko sznur brac i sie wieszac;( wszystko sie popieprzylo:(

Gość oinpijm9i
znajdziesz prace! znajdziesz nowego lepszego faceta powtarzaj sobie w myslach i sie nie daj dzisiaj zrob sobie dzien przyjemnosci, kup cos dobrzego do zjedzenia, wypij wino, jutro bedzie lepiej

Gość zdechła
oczywiscie tylko zeby to bylo takie latwe jak sie pisze jestem realistka i wiem z doswiadczenia jak dlugo szuka sie pracy a zyc za cos trzeba:(

Gość oinpijm9i
zasilki z mopsu dla bezrobotnych dasz rade pomoc rodziny?

Gość zdechła
nie chce pomocy rodziny wystarczy ze po stracie pracy wrocilam do rodzicow jak zbity pies bez niczego jest mi wstyd i jestem zawiedziona ta moja wegetacja

Gość oinpijm9i
to nic to tylko chwila zlego nie mysl o tym szukaj pracy gdziekolwiek

Kochana, nie przejmuj się podobno jak człowiek nie ma nic do stracenia zyskuje wszystko. Znajdź nową pracę, jeżeli nawet nie będzie pensja Cię satysfakcjonowała w 100% to pamiętaj, że na początek "Nowego życia" zawsze od czegoś trzeba zacząć, a mężczyzna z czasem sam się znajdzie, powinnaś przeanalizować swoje życie, popatrzeć co w nim było nie tak i znaleźć powód "porażki" i zacząć od nowa, swoje własne egoistyczne życie. Facet to nie wszystko - MYŚL O SOBIE!

Gość zdechła
ja wiem ze facet to nie wszystko a egoistyczne zycie tez juz przerabialam i wiem ze jest to dobre na krotka mete moja sytuacja jest jak czarna ciemna i ciasna dupa:/

Gość pudello de provocca
levviatan jak ty coś powiesz to idzie się zesrać :D gdzieś ty się uchował? :D:D:D

Wytrzymaj, jeszcze będzie dobrze. ZAWSZE bo burzy przychodzi słońce, widziałaś żeby gdzieś grzmociło piorunami cały czas? Faceta takiego to lepiej ńie mieć, wygrałaś że sobie poszedł. Praca się znajdzie, głowa do góry.

Gość zdechła
jak sie wali to wszystko na raz:( moze kiedys wyjdzie slonce...