Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baoboabvelpajakkrzyzak

witajcie...

Polecane posty

zmieniłam sobie ksywkę na kafe

Jak wam mija dzień? Ja następny dzien czekania na forsę wiecie i tyle. Boli mnie CAŁY KRĘGOSŁUP. Ale tak mnie boli, że COŚ STRASZNEGO wiecie. CAŁE PLECY. MNIE SIĘ WYDAJE, że tak szatan napadł na Analizę na to, że nie chciała krzyża św. Krzysztofa. Ona była wilkiem wiecie i mówiła, ze krzyż w krzyżu i tyle starczy wilkowi, pająk krzyżak ani tyle nie ma jeśli o krzyż chodzi. Ale widać go te siostry mówiły, a tego nie widac. No ale to ma być widać, krzyż było widac. Nie dały jej się. I wiecie powiem wam , że ona chodziła do lekarza na ten DRUGI KRZYŻ. Coś ją napadało OD TYŁU i ją PARALIŻOWAŁO. I oni zamiast dawać wiecie leki rozkurczowe , na mięśnie to dawali jej leki na choroby umysłowe. A one poszła do psychiatry bo już w domu nie mogła i zamiast ją CHYBA przekierować do CO NAJMNIEJ reumatologa, a właściwie lekarz sportowy to zaczęli dawać jej leki na głowę. I wiecie TAK TO JEST NA LEKARZY - ze wszystko przez lekarzy. Ona nie była jeszcze opętana. Mówiła, że ma 2 krzyże i nie chciała dalej krzyża św. Krzysztofa bo nie wierzyła że umarł na krzyżu - wilki go pozarły za to, że przeniósł Pana Jezusa na 2 strone. Takie są mówiła. Ale Analiza - nieee, te siostry sie nie dały i żyją. A na nie bo od Małgorzaty Alakok - to wszystko ale nie one. I one na nią. Z kim ona jest zrobiona, a ona na nie -a wy z kim jesteście zrobione? i tyle. I tak było. I tyle :( I rodzice poszli po egzorcyzmy a ten ksiądz - dla wilka? I że mają iść do psychiatry - wszyscy wiecie. No i umarła i tyle. Ale wiem co się stało bo tak wczoraj mi sie stało wiecie i poszłam spać i wzięłam tabletkę przeciwbólową bo normalnie jakiś ucisk w kręgosłupie i koniec. I wiecie ja chce kasę bo to się renta należy za całość traktowania WSZĘDZIE. niestety ja mam nogi chore, a teraz jeszcze kręgosłup. Za dużo siedzę mi powiedzą - jeszcze leżeć mi zostaje. Bo zdrowie nie jest najważniejsze. A CO? Jedzenie i picie. No też prawda. To w kazdej pracy STAŁEJ należy sie NORMALNY obiad, który zawsze można zjeść, a zwłaszcza w ogrodnictwie. I wiecie nie wrócę nigdzie NAWET gdyby mnie chcieli bo nigdzie nie ma obiadu - tak stoją o zdrowie, tak stoją o zdrowie, a reszta to pożal sie Boże. A 14 luty - dziś to jedyny ich dzień miłości. Dzień miłości wilka zwłaszcza w ogrodnictwie. A ci lekarze to są DZIECI SZEWCÓW - no to to już nie mój przypadek - jak już to sprzątaczka, kucharka i magazynier i tyle. To wszystko - szewc nie - o tyle. Na szwecach sie nie znam. Sklep też z magazynu i koniec. I pojechałam bo MUSIAŁAM bo nie wiedziałam że miałam matkę nauczycielkę. 35 lat i taka głupia byłam i tak skonczyłam i cała kasa moja bo nie mam z czego żyć , zostaje mi renta zdrowotna I TO JEST JEDNA SPRAWA - albo stała praca żeby sie leczyć i tyle. Nic więcej ze złego przyjęcia 12 lat temu. Ja się za to nie dam - ani stałej pracy, ani mieszkania, ani rodziny - adopt - babcia powieszona - ani słowa - grób miał być przy płocie, nie ochrzczona, bez rodowodu. Powieszony brat królowej Wiktorii.Wiecie ja miałam babcię w Anglii lekarką mogłam być i tyle. Rodzina Otto - ani jednego lekarza do widzenia - to nie jest rodzina i tyle. On też nie ma rodziny - nie jest lekarzem nie ma rodziny. Matka była brygidka, on? gwiazda - kiedyś a teraz? On jest pozbawiony praw rodzicielskich, matka też sie dowiem. Tak ale jakby nie jej kasa to co dalej? A rodzina Otto - no to lekarz - niedoszły lekarz i tyle. I WłochoFrancuz to wiedzieli i mu dali być Hiszpanem, żeby był lekarzem a lekarza miał z Gilberta Blythe - no to CO NAJMNIEJ Francuz i wygląd - WŁOCHOFrancuz i tyle. I to wszystko. Cała historia. No a on na nich, ze leczyć może z Gilberta Bltythe i to ma od siebie ale rodzina. No to miał być lekarzem, ożenić się i mieć rodzine swoją. Z tego sie nie da ożenić. No to lekarza też nie . Lekarz z rodziny i tyle. A ja? Co ja tu miałam robić? Taki rodowod ograny - co wy. Nie ma szans i tyle :(

Oni wiecie tę Analizę do NEUROLOGA mieli skierować - co ma w mięsniach i tyle. Reumatolog to ja o sobie myślę. A lekarz sportowy to od mięsni a ona z domu była nienormalna ale miała iść do neurologa i TAK JEST W KSIĄŻCE że poszła do... no właśnie ja se to poczytam ale od razu walnęła, ze chce skierowanie do psychiatry. I jej OD RAZU wypisali. I ten psychiatra ją przyjął a miał być neurolog i tak by sie nie skonczyło. Czemu? Ona nie umiała jeść - jakies poszły jej układy na pewno odnośnie układu pokarmowego - coś jej ściskało układ pokarmowy i tyle. I tak sie zaczęło i leczyli ja z tego na głowę. A poszła do psychiatry bo NIC Tylko tak nie umiała jeść. I KTO WIE czy to nie jest żródło Nieprawidłowości kręgosłupa anoreksji i bulimii wiecie. BO TAK MÓWIŁA że tak zrozumieli - a mówilła że przez krzyż nie umie jeść, że ma krzyż na plecach i mówiła chyba PAJĄKA KRZYŻA. Że ma swój krzyż i krzyż pająka krzyżaka. I dawali jej leki na głowę. A prawdopodobnie wiecie coś z tym rodowodem św. Krzysztofa - pozycja że siedzi i się uczy - chyba wszyscy na nią - i to tak napada? Eee to tam jest coś z krzyżem. I tak jest anoreksja i bulimia to jest choroba KRZYŻA a kto wie czy np. z kością krzyżową nie ma niczego wspólnego i MOIM ZDANIEm z tej Analizy to jest choroba kręgosłupa, że nie ma dobrej kości krzyżowej jest zwyrodniała a leczą to że to choroba psychiczna, a to chyba jest neurologiczne. Bo wiecie całość jak mnie napadło to można oddychać, ale najeść sie nie można no i środki przeciwbólowe. Patrzcie zwłaszcza choroba modelek - z czego to sie bierze. To są przeciążenia kręgosłupa to jest 1. ile sie chodzi 2. ile sie siedzi 3. ile się stoi I tyle. I widzicie zmieniam zwierzę bo tak mnie napadło coś od tyłu wczoraj i mnie sparaliżowało. Mówię wam - tacy są lekarze dziś i tyel :(Beznadzieja :(

Ona miała wiecie STAĆ a nie siedzieć i tyle. A ona uczyła się i siedziała a wilk chodzi, śpi, poluje. Dużo biega. A ona nic. Wszystko żle na tego wilka i taki koniec STRASZNY i tyle. I z tych ataków dziwnych poszła jej ta kość Krzyżowa w kręgosłupie i zawsze to było do manipulowania - tak lekarz mógł zmieniać fach nawet wiecie TAK MI SIĘ WYDAJE kością krzyżową. Po prostu ogrywał kość krzyżową czym chciał i odchodził z zawodu i wracał i tyle. No i najważniejszy układ człowieka? Powinien być oddechowy a jest z tego wiecie narządów ruchu. No ale to też rośliną nie można być wtedy. Trochę - tyle ile i koniec. I to wszystko. I wiecie ta Analiza miała być rośliną i by mogla być. Ale jaki zawód? Musiałaby być chora od dziecka. I tyle. I żle zrobiła że poszła do psychiatry i że chciała skierowanie do psychiatry i ZA TO poszli siedzieć ci rodzice i mieli siedzieć pół roku - taki był wyrok - i siedzieli 3 miesiące i wyszli i wszystko zwalono na KK i EGZORCYZMY KSIĘZY. A te kasety nagrywał jej ojciec. A księza - to byli, ale to sensu nie miało i tyle. I nikt nic nie zrobił i tyle. Jacyś tam księża byli i tyle. Oni chodzili do tych księzy ci rodzice - robili zdjęcia, ale nikt nic nie zrobił bo ona była wilkiem. A chora roślina i renta jej zostawała. Z powodów psychiacznych. Taka rodzina. A mnie też. Ale ja jeszcze schorzenia reumatologiczno - neurologiczne - bole kręgosłupa - anoreksja i bulimia.

Wiecie co ja powiem czemu ja odeszłam z ogrodnictwa? Bo bym dostała ANOREKSJI I BULIMI i to są choroby ogrodników ale jak zaczęły je mieć modelki to wszyscy stwierdzili że nic tylko miały do ogrodnictw iść i dlatego w Polsce tego ludzie nie rozumieją, a tam pozwalają umierać a to nie takie wszystko proste. Jak to sie zaczyna? Trzeba kazać człowiekowi jak chodzi coś robi STAĆ O KOŚĆ KRZYŻOWĄ , dosłownie psychiczne rzeczy i wzmacniać kręgosłup, kościec I MIĘSNIE i tak sie leczy MOIM ZDANiEM anoreksję i bulimię - tylko inne grupy mięsni i wiecie dobra - nie jedzą, ale co - bo chcą dostac figury - to modelki a w ogrodnictwie i tyle. I tak trzeba kierować człowieka żeby wiedział że ma jeść i ile ma jeść. Bo np. moi dziadkowie popełnili samobójstwo bo w sumie były to anorektyki i matka też wiecie. I tyle. Dlatego z tego sie dostaje bulimii jak układ nerwowo-mięsniowy w inny obszar, środowowisko się dostaje. A teraz jeszcze badania co się dzieje z człoiwiekiem jesli je ludzkie mięso. No jeszcze takie badania. Też to nie jest normalne. Bo moja matka po ciąży i porodzie sie roztyła. Ale widzicie - no to dziadki były nieprawidłowe a ona? Dostała bulimii z jedzenia ludzkiego mięsa. Tak mi się wydaje. I zależy co w tych karierach jedzą. Kto co je? Takie rzeczy i tyle :(

Ach nie wiecie - jak zaczęly chorować modelki to była to choroba psychiczna i ludzie w ogóle przestali przejmować się zdrowiem w ogrodnictwie i tyle. A tak to by jeszcze badali te choroby. Np. Auschwitz. tam ludzie nie jedli i pózniej jedli. I zależy wiecie co, jak , bo sie najedli i umarli i to jest TAKIE SAMO COŚ. I wiecie jakbym miała być taką lekarką nawet psychiatrą która leczy anoreksję i bulimię to dziękuję. A skąd bym miała wiedzieć, ze tak nie jest. I w ogrodnictwie nie można jeść, pozycja stojąca jest cały czas. To w ogóle nie jest praca dla mnie i tyle. Przynajmniej stała, ale dopust na stała pracę. To wyleciałam i nie ma. Bo ja NIE DBAŁAM O ZDROWIE wiecie - a oni dbają. A lekarz to mi sie kojarzy tylko Z WILKAMI i z niczym więcej.Naprawdę. Tymi 800 osobami , które ZNOWU!! popełniły samobójstwo bo nikt nie rozumiał, że wiecie można być Chińczykiem. I dlatego nawet na tym amazonie DE zwłaszcza sie nie dam bo jak normalny układ to by musieli DZIŚ robić to samo co tamci. W USA że mogą być bo mają Indian i TAKI UKŁAD POWINIEN BYĆ. Mogli mieć 5 Indianów - wszyscy po angielsku - do telefonu ich są Indianie. Ale wiecie RESZTA NIEMCÓW TYMI INDIANAMI MIAŁA BYĆ i tyle. Mieli sie zrobić Indianami i zapychać. Bo to jest kariera - taka jak w ogrodnictwie NIE NAJESZ SIĘ NAWET - jedna anoreksja i bulimia i tyle. Do widzenia. I TO SĄ NIEMCY - i od Analizy dużo poszło i tyle :( Bo to jest choroba psychiczna. NEUROLOGICZNA psychiczna MOIM ZDANIEM tyle ile i sie nie dam. Bo wiecie u wilków bym była bibliotekarką i co a tak? Głupia szkoła - przyjęły mnie z umową i dalej mogłam sie powiesić ja to teraz mam co mam - jakby nie matka to po mnie. I powiem wam bo ona nie miała wartości. No właśnie - klaryską chciała być i tyle. No i wiecie jakby nie to, że takie studia to by tu przyjechała po mnie. A w Polsce jestem dzieki brygidkom, Brygida Szwedzka stąd więc i żegnajcie. I dzieki królowej Wiktorii ZWŁASZCZA, który służy. Ale wiecie KOMU? Tu nie służyła ona, a ja do pałacu? Bez sensu. A do banku to jej po tej niemieckiej maturze do głowy nie przyszło. I tylko kość krzyżowa i pająk krzyżak i na mnie i że miała garnki z pająka krzyżaka to pracy nie miała i tyle to warte, ale rodowod to od św. Franciszka - wszyscy. NA KEW. I tyle. I siostre powiesiła, ograła obrzydliwie I BRATA syna KSIĘCIA!!! czujecie to? Jedynie że nie miał rodowodu. Ale wariatka - i ona była super, a ja najgorsza - z takim rodowodem. Niestety też bym sie nie dała. A nawet nie wiedziała o co w sumie chodzi w rodowodzie i tyle :( Ale najmądrzejsza. Bo to jest bardzo trudny rodowod i tyle :( Bardzo - naprawdę :(

Gość polskipajakkrzyzakkkk
I tyle z całości wam napiszę. A ja archeolog i to od dziecka. Dostanę kasę wiecie i św. Franciszkiem mogę siedzieć nawet w ziemi świętej i zajmować się Esseńczykami a o co poszło nigdy bym nie powiedziała i mogłabym być i tyle. A jacy są Zydzi obecnie? Jeszcze po Auschwitz? I tyle. No umiecie coś powiedzieć na ten temat. Ja wiem jacy oni sa. Jakoś nic im się nie da zrobić i tyle. W co to oni wierzą. W Mojżesza. Już przyszedł. Nazywał sie Adolf Hitler i tyle :( Tacy są. Ale coś o esseńczykach im powiedzcie. COKOLWIEk . Nieee. Czemu? A Jan Chrzciciel? Nieee. Takie cepy głupie i oni są mądrzy. I tyle :(

Tak chyba zawsze było - który układ najważniejszy? I od takiego lekarza się szło jeśli najważniejszy był układ narządu ruchu i ...kość krzyżowa. I sie mowiło - ale z pana lekarz z kości krzyżowej - czy pani jak kucharka z garnkami z pająka krzyżaka. I to było TO SAMO i tyle :( Bo lekarzem z matmy nie można być - to jest powołanie. No to bez pieniedzy bo wiecie Pan Jezus tak samo nie kasował ani za nauki ani za leczenie i tyle. To miał powołanie - wolne datki. A etat? Pieniądze? I tyle :( I wiecie dentyści na zachodzie się marnują - garnki z pająka krzyżaka i kość krzyżowa i dla mnie niech se idą. Bo nikt im szansy nie dał. A MNIE DOPIERO a miałam nazwiska i byłam więcej warta. Po co? Nie wiem. Tak mnie Mengele skierował - lekarz i tyle. A Otta nie uznam za ojca bo nie ma w rodzinie lekarza i tyle. To mnie nie oddał do rodziny i należał mi sie Dom Dziecka w Anglii. Matka zażyczyła sobie żebym była w Anglii i do widzenia. Ja całe życie chodziłam jak walnięta w łeb, rodowod miałam ograny - on jest na KK - mógł być, ale wiecie - to życie kościelne i lekarka i tyle. I na rodzinę to JAKIŚ LEKARZ MIAŁ BYĆ. Także on ma tak odebrane prawa rodzicielskie i tyle. A liceum no to wiecie - literka r albo Mickiewicz tu niedaleko - to skąd ten lekarz - powinien być z patrona - gdzie on mnie oddał - idiota i koniec. A w liceum literka r - lekarz ograne i tyle :( Lekarz z literki r - bez sensu. Jak juz to z patrona a powinien być z rodziny i koniec :(

Powiem wam nie wiem jak oni mieszkają ale NIBY ten Mengele i Bona coś osiągnęli wiecie. CO? I tyle. Bo to dzieci szewców to tak do mnie. No dobra, ale co - ja jestem dziecko szewców? I w tej szkole te wilki i to mieli powiedzieć, że mają zakład samobójców i elegancko Niemcy. Nie. Czemu? A doktorat mi ograli. Bo to są moi rodzice to tak widać - no widać - jak nie wiem co ... co tak widać? Byle co... i tyle :(

Powiem wam ta matka mogła być tą klaryską we Włoszech, ale była ruda i ten Otto miał to JEDYNIE tym brygidkom powiedzieć i generalnie mogłaby być i miałaby spokój jakby poszła. I NAWET TEGO bo... miał garnki z pająka krzyzaka i kim on chciał być. On na tę matke wiecie, że kucharz, ale lekarz ta na niego i ją powiesił Maryją w Częstochowie i mna też i tyle. Bo ona sie powiesiła bo nie pasowało jej leczyc. Takie coś. I te dzieci ubraniami ją powiesily, a on Maryją w Czestochowie i wiecie miał jej powiedzieć - idż choć do spowiedzi do franciszkanów. Dlaczego tego nie zrobił? Nie mógł jej gdzieś do Polski wziąć czy do włoch. Bo on chyba zna włoski. Najpierw włoski pózniej polski. Albo nie - najpierw polski, pózniej włoski tak się miał uczyć - no angielski został i tyle :( I one na nią że on w życiu by sie z nią nie ożenił, a w głowie tylko ta kasa. Tak dbają o rodziny. I PO CO IM BYŁ TEN ANGIELSKI? A ona nie umiała po angielsku i je wykorzystała tym niemieckim. Ja nie moge :(

Wiecie najbardziej powiesiła sie przez to, że już po porodzie tydzień, a tu nikt nie dzwonił, dziecka nie ma. Raz Otto że dziecka nie odda. I myślała, ze zadzwonią gdzie jest dziecko. I powiedział, że po dziecko do Polski i niech idzie do brygidek. A ja wcale nie byłam w Polsce ja byłam w brygidkach bo wiecie wzięłaby mnie i do brygidek dopóki sprawa sie nie wyjasni. jaka? czy znajdzie pracę na policji bo bez dziecka poszedł bank. I tyle. No ale nie pasowało wrócić do brygidek. DLACZEGO? I to jest robota Otto. Bo byłabym tu i mogłaby wrócić do brygidek i tak szukać dziecka - normalna sprawa że dzieci sie tracą - jeszcze brygidek. Ale cóz... nie pasowało jej tam wrócić i tyle. Miałam stamtąd iść. Noworodek. Jeszcze nie umiałam chodzić. Bo jednak tego ojca mam. Jednak miałam matkę że mnie urodziła. I to wszystko. Ojciec pozbawiony praw rodzicielskich a tu też - od razu byłam do oddania do Anglii. I wiecie ja przez tych WILKÓW??? w Polsce nie mam dzieci i rodziny - ja nie jestem ich i do widzenia i tyle :(

I widzicie Mengele i Bona SAMI SOBIE SĄ WINNI - po co mnie ograli. Zebym nie miała brygidek. I nie miałam - no to z kościoła brygida i mogą być. Jaka praca? Nie mam pojęcia. Ale zobaczcie KIM JA BYŁAM? KIM JA BYŁAM DLA SIEBIE? i tyle :( Żyjcie sobie tak i tyle :(

Z Brygidy byłabym wydana i dzieci bym miała. No a pieniądze? I tyle. No a pieniądze były moje i tyle. od razu. Przynajmniej słowo że jakieś miałam. Ja wszystko sama sobie wymyślałam i tak dalej. Ja miałam wiedzieć o tych pieniądzach, Na Anglię że zera i tyle. I też wydana i dzieci BEZ BONY. Bo co ja z tą Boną - tak mnie ograła kasą, Mengele ksywką - lekarz z brygidek NA BRYGIDKI ksywa i ksywa ojca Analizy i tyle :( Takie rzeczy. Bo ja sie tak zachowuję - jak zawsze i tyle :( Nie istnieje. Tak ograna i tyle :(

Wiecie ja wam nie dałam rady tylko dlatego że tak zboczeni jesteście. To nie jest to samo co chodzić w domu po nagu. To na Śląsku nie chcieli bo nie chcieli TAK być Niemcami - chcieli rodowody wiecie. Ale jakie mieli na to szanse? Sami protestanci - tu miał rodowod własnie w tej okolicy, jeden , cały spieprzony i to był rolnikiem a reszta? i tyle. Takie cos :(

wiecie ci lekarze w tych dziadkach jedyne co mogą SOBIE TAKŻE to wymyślać choroby JAK ODEJŚĆ. Przede wszystkim STOJĘ,LEZE, CHODZĘ, SIEDZE takie coś. i tak sie dzieli choroby w stałej pracy i pomaga ludziom odejśc, a ty też musisz umieć odejść jak. Bo wiecie wszyscy na mnie, ze przeze mnie nie mogą odejść. JAK??? i tyle. Odchodzi się kością krzyżową - taki ze mnie lekarz. Dentysci na amazonie - a w Polsce zebów nie mają. Wilki bez zebów. Mogą byc wilki bez zebów a TACY DENTYŚCI RZECZYWIŚCIE i tyle. Nie ma co - właśnie widzimy wszyscy jakie mamy zeby w Polsce ja również. I tak sie ZROBIŁAM CÓRKA BONY najbardziej. Że brzydkie zęby mam - nic tylko ten poród taki ciężki miała. I gdyby ten Mengele sie nie spowiadał to jeszcze bym zęby miała, a tak? I tyle. Żeby nimi zgrzytać wiecie ze złości i tyle - jak teraz. I wiecie -to szanuj zawód jak z zawodu odchodzisz. Dzieci szewców muszą siedzieć bo nie mają kości krzyżowej to im daję i teraz na ten amazon, a niech już wszyscy przestaną na tę Polskę choć patrząc na mnie, ale no cóz... ja jestem z KEW i tyle. I nie wiedziałam, że mam babcię powieszona i wujka w sumie i tacy ludzie MNIE WZIĘLi a ich wzięli normalni ludzie i do czegoś doszli - może by woleli moich - Bona po maturze Z KEW była w swoim technikum chemicznym, Mengele do śmierci i po śmierci syn księdza - a ja? GÓWNO Z DUPY - UDUP PO BIOLOGII i dlatego brak kontaktu. I tyle :( A co to jest dentysta jeszcze w Polsce i tyle. I nie ma rozmowy i koniec :(

Jeszcze wam napiszę ROK NIE MAM PRACY przez normalne zera, wszystko pomiędzy przepisami, ale na mnie wiecie, ze PRZEZE MNIE NIE UMIEJĄ odejść, a trzymałabym z Iloną i by w książki mogli iść. No to wiecie - a rodziców ci lekarze wszystkich powiesili i co? ksiązki niemieckie nosić? To proszę odejść kością krzyżową, żeby nic nie było na mnie. I tyle. BO JA NIE MOGŁAM BYĆ LEKARKĄ - nie chcieli mnie na medycynie. Żeby nie było że ja nie chciałam być lekarką. Nie po prostu mnie nie potrzebowali. No to rodziny też. A po co mnie wydawali? Żeby się mnie pozbyć wiecie? W WIEKU 30 lat? A w wieku 1 rok - 2 latka. Ja miałam 3 latka to od nich UCIEKAŁAM. Tylko dokąd ja miałam stąd uciekać taka ograna. Nie miałam sie dać tak ograć. Oni też. I nie wiedziałam że jestem z Kew i tak miałam liceum. Z KEW. Bo jednak miałam adres i sie nie dam i tyle. KEW - to wszyscy ale nie ja, a tu mogą być i 2 Kew i tyle mnie to obchodzi. Ja jestem z adresu i jak tu wyglądało. To było to samo co u babci - ale ona okradła Anglię a ja to samo. Bo widać. I tyle :( To miał mnie metodyk ze szkoły wyrzucić a nie filolog bez Szekspira, garnki z pająka krzyżaka. ANI KUCHARKA ANI FILOLOG i do widzenia. Bo metodyk mnie wylał i nawet jeszcze rację mają - tylko gdzie. Ale coś by to tam było, a tak? I tyle :(

Mengele to był lekarz z brygidek - kiedyś miały nawet lekarzy do dzieci, ale im poszedł przez Mengele. Bo sie wydało ze z brygidek był. No i mieli zamknąć brygidki, ale nie i tyle. A jak to on umarł? I co robił po wojnie? Bo taka ksywka i nie dałam rady. BRYGIDKOWA i jeszcze CZYNY BRYGIDEK i tyle :(

Gość papuga3
ja pierdole ciebie chyba pogieło...

Gość franek kimono nie pajak
pajaku ja ci moge possac picze co ty na to?

No ale wy jestście :(Bez szacunku do CHOREJ OSOBY - anoreksja i bulimia po ogrodnictwie W USA oczywiście i wiecie DLATEGO W USA nie ma ogrodnictw. Tam tylko kupuje się kwiatki, ale ogrodnictw nie ma jako tako. Z TEGO POWODU. I wszystko się zniszczyło przez modelki i tyle. I że choroba psychiczna i ŻE MODELKI TEŻ NA TO CHORUJĄ. To nie jest tak i tę Analizę mieli sobie prześledzić i mówiła że ma 2 krzyże w plecach, a całą kość krzyżową miała z ojca i na ojca, że miał być lekarzem i tyle. I tak sie straciło wszystko. I jeszcze z 40 lat temu było to nie jest lekarz tylko KOŚĆ KRZYŻOWA. Nie przed wojną było - wie pan niech pan odejdzie bo to nie ma sensu. I NAJWYŻEJ lekarz nie wiedział, ale pacjent zawsze wiedział JAK MÓGŁ SIE LECZYĆ to u kogo. I po 2 wojnie światowej była kość krzyżowa - no wiecie ludzie sie POPRAWILI po wojnie. A po Analizie to juz nic nie było. I tak się stracił dentysta oddzielnie i wszystko. Bo medycyna to nie jest matma - a co to jest? I bym wszystko miała bo ja byłam taka uważna i w ogóle, ale ja NIE MIAŁAM MATMY bo mi siostry ukradły bo nie miały storczyka i tyle. Za to miałam baobab i tak miałam być, a ja co - wyleciałam tym baobabem i BARDZO ŻLE SIĘ STAło bo miałam rodowod , ograny ale miałam i wszystko mozna byłoby zwalić na Afrykę że żle w Polsce , dziadostwo. A teraz? i tyle WŁAŚNIE TYM BAOBABEM. Bo storczyka miałam na studiach ogranego. Ten gość chyba nie żyje NICZEGO NIE OSIĄGNĄŁ bo czy mi żal uczelni NIE BO TEN GOŚĆ NICZEGO NIE OSIĄGNĄŁ a JA TEŻ I TYLE. Czy on żyje i koniec. Kiedyś bedzie w Afryce nie chce mieć nic wspólnego, ze mną też. O kurde - nie wiedziałam, ale cóz i tyle :( No i to cała historia. Co jeszcze? Nie wiem :(

Gość a wsadz se kija w d
dupe i sie wyruchaj nim moze ci sie polepszy czubku ze slaska

Chyba wiecie tak sie DOKŁADNIE odchodziło z ogrodnictwa ANOREKSJĄ I BULIMIĄ wiecie, ze najeść sie nie idzie - jedynie stała praca. A wszystko zależy jakie ogrodnictwo i co dalej? A tam w Niemczech dla stałych jest obiad. DLA STAŁYCh - którego nikt nie je bo sie nie da i tyle. I wiecie w tej drugiej firmie gdzie zapierdziałam się na śmierć w pokoju na dziwki nic tylko wszyscy w ogrodnictwach zamiast na magazynach i na halach. Bo niemoralni. Nic tylko takie cos. Jak mi tam roślina była potrzebna. I po nich. I ten obiad wiecie w hotelu. A mnie miało być żal? Czego. I zeby ludzie siedzieli w ogrodnictwach BO KASA to zrobili że modelki tez nie umieją jeść, że to psychiczna. I tak sie zaczęło to w Anglii TWIGGY taka modelka. CO TO BYŁO? I musieli siedzieć - tyle kasy wszyscy ją leczyli i... Umarła. I jeść miała i pić, a co to za praca. Bo wiecie najgorszy dr Mengele i ze go zostawili - malutkie dzieci w obozie, a czemu? Bo opowiadał co robił PRZED WOJNĄ w brygidkach i KOŚCIĄ KRZYŻOWĄ umiał odejść wiecie. I dr Mengele to chyba zła opinia za nic. I on powiedział na procesie że on nic nie robił z tymi dziećmi, to inni , on tylko ważył , mierzył. Ale warunki jakie? I syn szewca to był. I wiecie NIC MU NIE UMIELI ZROBIĆ bo był synem szewca - tak mówli. On był SZEWCEM w tym Paragwaju i go zostawili. To a brygidki i to w brygidkach przed wojną i go zostawili a jak to było naprawdę? No właśnie - nie, tak sprytnie stał, ze nic nie umieli mu zrobić i że syn szewca - dentysta, a on tu pediatra. Ale w brygidkach. Co to za pediatra w brygidkach i że robił habilitację w Auschwizt. Co to warte? i ze chce odejść i być szewcem. I mu dali. Bo rzeczywiście brygidki są straszne. I stąd jest profesro Spanner i Medaliony i tu nic nie zrobią Bonie i Mengele bo Medaliony w domu były, a druga ksiażka też - na Otto widac że coś miałam bo zerowy kontakt w ogóle. Ale rodowod ograny - oni wszyscy mają spieprzone rodowody oni mnie smolą i tyle :( I mam ten rodowod, ale też ograny NA LEKARZA bo nie wiem co będzie dalej - czy kasę dostanę i tak dalej. Ten rodowod się ogrywa NA LEKARZA, ale z rodziny w sumie. Wataha wilków? I nie pasowałabym. A tak? Ale mogli by być - te wilki. Gdybym była lekarką . Ale z rodziny. A ja najwyżej z ksiażki lekarka. Z urojeń sie dowiem. No wiecie nie zostałam tą lekarką. Poszłam w matmę. Medycyna to też matma sie dowiem. Tak ale ja poszłam inaczej - ja jestem z historii że się leci rośliną i rzymski rodowod to komórka i SMIERĆ silną miałam, że nie umiałam. BO NIE MIAŁAM OGRANEGO rodowodu na MEDYCYNĘ i nie wiedzieli jak. Ale wtedy leci Kew i jest adres. No ale ja tak żyłam. Ja żyłam w Kew - ja nie mogę :( To mi mieli to powiedzieć i ja mogę tu w szkole uczyć. NIE - specjalnie to zrobili. Czemu? Nie mogę uczyć bo królowa Bona nie jest po studiach bo jej nie przyjęli. Czemu? Za Kew. No ale wiecie czemu jej nie przyjęli? I tyle. Co ona gadała? I tyle :( Ja się tam dostałam Z ADRESU i to DOSKONALE wiem. A ona? I tyle :( Bo jak ja sie dostałam na studia? Z adresu. Żeby nie było, że z egzaminu - tak dobrze zdałam. Z adresu i tyle. No ale co to warte. Dlatego miało być mieszkanie - ja miałam WSZYSTKO DOBRZE - z siostrami tam nie zyłam, ale były stuknięte i mieszkanie i wszystko gra. I gdzie mieszkanie? i tyle. Ja swoje zrobiłam a reszta? A jak cięzko miałam bez mieszkania? i tyle :(

Poczytajcie sobie o Twiggy - w 1967 roku ona ważyła przy wzroście 180 cm prawie 40 kg. I wiecie jest cicho bo ją leczyli z anoreksji i bulimii wiecie i nic tylko ja nafutrowali i ona sie zapierdziała się na śmierć wskutek tego leczenia i tyle. I taki miała koniec a inne osoby to nie wiem. I tak w ogrodnictwach musieli siedzieć bo wiedzieli że tak skończyła Twiggy jak zaczęła jeśc. Tam są same chudzielce. Jak zacząć dobrze jeść? Trzeba iść do neurologa i porobić sobie badania mięśni około układu pokarmowego. to są mięśnie gładkie - ale wczoraj np. zdrętwiały mi mięsnie szkieletowe i pewnie tak sie zaczynało i tak jeszcze odchodzili a pózniej wszystkie rośliny złe i wszystko bez sensu tylko kasa i tyle. To ja tak mogę i tak mozna ALE Z MATMY. To trzeba mieć matmę. I to wiedzieli przed wojną czy coś i wiecie jedli - normalnie było. A PÓZNIEJ NIC. Dlaczego? A zwłaszcza nic tylko w Szkocji i tyle :( No i z tego był wsad na dziecko w ogrodnictwie, żeby matma poszła I MOGŁO BYĆ bo było dziecko. I była praca. A po wojnie wszystko sie straciło - zasady były ze Szkocji. Dlaczego? I tyle. Po 1 wojnie światowej ogrodnictwa były, a po 2 też, ale już wszystko bez sensu - zostawała kariera na porno. ALE CZEMU? Z matmy? I ludzie odchodzili, nie rozumieli tego. Czemu to tak sie stało? Zasady były ze Szkocji.

Napisali że Twiggy miała 165 cm - to nieprawda. Ona miała 180 cm. Co wy - taka mała pchła modelka - bez sensu. I była słynna z tego, że miała CHYBA tę anoreksję i bulimię i miała masę kasy i sie zaczęła leczyć , diety , ze to jest układ pokarmowy - i śmiali się z niej i w końcu zapierdziała sie na śmierc i tyle. I nie tylko ona. A to jest choroba ZE ZŁEJ PRACY i tyle :( Ze złego trybu życia i tyle :( A reszty nie napiszę bo mnie wysadzą w luft bo mnie z BAOBABU pasuje cała przyroda w Polsce w ogrodnictwie a co pasuje załodze Hugo Kołątaja bo należy mi sie proces za odejście anoreksją i bulimia - ze szkoły. Bo Twiggy była na szkołe - nauczycielki mówiły, że za dużo stoją siedza. Odchodziły. I wiecie ja dla siebie w szkole miałam dobra pracę. Za dużo siedziałam - no to nie miało być doktoratu. A dalej? i tyle. I to wszystko :(

Nic tylko była po szkole ogrodniczej, Szkotka NIBY??? i tyle. Irlandka albo jakoś coś i poszła na modelkę. TEŻ KARIERA. Takie cos to było. I w końcu dostała tych chorób i poszła to leczyć. I tak ją wyleczyli. A dzis jest inaczej, dziś to leczą. ALE CO? i tyle :( JAk? Kto z tego kogo wyleczył? Dr Mengele by to wyleczył - tak myślę bo mógł być bo nic tylko sie na tym znał i nawet był ogrodnikiem i tyle. W Szkocji. Przed wojną i tyle. A na procesie czy po wojnie mówił, że juz wolał to ogrodnictwo w Szkocji niż ten Auschwitz i niby kariera - to juz lepiej w porno w było isc, a tam ledwo uszedł anoreksji i bulimii - jak w ogrodnictwo. To samo. A badania miał w brygidkach zaczęte. I tak go puścili żeby to nie wyszło. A leczył z KOŚCI KRZYŻOWEj bo tak leczyli i tak odchodzili bo jak tu odejść KOSCIĄ KRZYZOWA i z tego ojca ta Analiza tyle miała i jej sie pomieszało kość krzyżowa, krzyż i tak dalej. I jako ten wilk LICZYĆ pająki chodziła do kościoła jak już było kiepsko, do spowiedzi nigdy, umarła bez spowiedzi bo miała rodowod to nie musiała się spowiadać wiecie. No ale już kiepsko z nią było, ale chodziła i mówiła, ze jak jej nikt nie pomoze to nic tylko piętro niżej, ale czemu nikt sie nią nie przejął bo dom miał piętro i wchodziła piętro wyżej i tyle. I te siostry jej to ogrywały. I umarła. O której i gdzie. To miała umrzeć do gory. I sie zrobiło cicho. I ta matka że straszy ale ktoś wchodził po schodach i mówił ide umrzeć do góry, chce umrzeć do góry i mieli sie wynieść i oni do dziś tam siedzą a tu też i tyle :(

Ta Twiggy była RUDA i czemu oni ja przefarbowali? I chciała pokazać że po szkole ogrodniczej nie trzeba iść do porno. I chyba nic tylko był wzór to mojej matki, ale ta Twiggy się straciła i nie wiedziała co z nią. I nic tylko wiecie miała jechać jej szukać do Londynu, a ona se pojechała wydawać i miała siedzieć tam i SZUKAĆ tej Twiggy wiecie. I ona do brygidek po dziecko poszła bo Twiggy miała dziecko - ma wpisane dziecko. No i tego nie rozumiały w brygidkach wiecie i nie chciały jej puścić, a ta klasa żeby poszła i co? Ona sie z taką kasa chciała kurwić? A ona tylko rozumiała, że Twiggy miała dziecko. No nie powinna mieć tego dziecka bo po niej i tyle. Taką miałam matkę i takie miała wartości i na to nadszedł Otto franciszkanin. I nic tylko mu to powiedziała - i ona sie porównuje do modelki? Daleko jej? Chociaż te ubrania.. bo jakie są brygidki. I PO CO ONA MU TO POWIEDZIAŁA? I wiecie miała sie tej Twiggy trzymać i by żyła, że wszystko przez to że przefarbowała włosy, ale co? I tyle. I wiecie miala po wyjściu z brygidek to pociągnąć. Twiggy nie miała studiów nawet w brygidkach. Już była lepsza. A chyba wysłali ja ze Szkocji żeby poszła na studia. To ona karierę zrobiła. No niby zrobiła, ale cóz... PRAWDZIWA HISTORIA TWIGGY - i tyle. I na nią jest świnka Piggy i tyle. A dziecko miała w brygidkach. I tak poszla moja matka bo tego nie wiedziała. A ta klasa też. Taka była i tak skończyła. I miala to dziecko w takim razie, ale jej je odebrali. Do wziecia. To poszła sie leczyć żeby się najeść. A miała odebrać dziecko. I ja tak futrowali aż umarła. Takie dietetyki, a po dziecku utyła bardzo - bulimia i chciała diety i ją zabili bo sie przefarbowała i nie chodziła do porno i tak skończyła. Bo wszystko by uszło tylko miała chodzić do porno, ze jest ze Szkocji. A ona nie i tyle. Tak to tam wszystko, ale porno nie. I przegrała i tyle :(

Ona chyba tak cierpiała że poprosiła o eutanzję i nic tylko przyjechał dr. Mengele i mu urwali w Londynie łeb żeby go mieć bo miał sie wycofać z zawodu. I nic tylko była jakimś eksperytentem dr. Mengele , który miał proces w Londynie na pewno i uciekał - a na pewno gdzieś te ogrodnictwa i uciekał przed anoreksją i bulimią i zabijając ją skazał sie na karę śmierci i urwali mu łeb i pojechał bo miał dosyć szewcowania, interesy nie szły. I myślał,ze tak ocaleje i nie. Miał postawić na spowiedz jak tu w Polsce. Ten ocalał chyba ze spowiedzi. Choć zależy jakie miał rozgrzeszenie bo jest taka książka że spowiadał sie i napisał książkę jeden hitlerowiec ale zależy co przy tym rozgrzeszeniu ksiadz myślał bo mógł go przekląć OBY CIĘ DIABEŁ PORWAŁ ŻE MUSZĘ CIĘ ROZGRZESZYĆ. Ksiądz moze przekląć przy rozgrzeszeniu, ale człowiek to jest ŻAL ZA GRZECHy i to jest sumienie człowieka. A to był Niemiec, wszystko Niemcy. Ale to miał sie w Niemczech spowiadac. A w Polsce? Co tu robił? Tu nabroił tu sie spowiadał. A co to Polak był? Takie rzeczy to są wiecie. Nic tylko bez sensu cała spowiedz. I dla mnie to było wstrząsające - spowiedz, książkę napisał. Zrobił sie ofiarą, ale co -umarł powieszony. I rozgrzeszenie dostał. No ale jaka nardowodość. W Niemczech - wiecie to po polsku miał sie spowiadać. A pieniadze? I miał DOSŁOWNIE zapłacić za spowiedz chociaż ... i tyle. No ja to jeszcze se przemyślę, ale to tam... i zawsze było że Twiggy jest moralna bo nie chodziła do porno. A nie rozumiała po co chodzą do tego porno,zeby odejść z kariery i mieć normalne życie. Tego jej nikt nie powiedział - nic naświnili jej Szkoci tak jak matce i tyle. I ona jest tak samo sławna jak tamta i tyle. No i takie jest życie w Anglii i se tam jedżcie i z nimi urzędujcie. Ja tam moja kasa z banku i koniec. Nie ma o czym rozmawiać. O dr. Mengele? i tyle :(

Wiecie nic tylko mi tą Twiggy matkę ograno. Ta klasa że ona tam jest przez Twiggy a ona nie ma dziecka w brygidkach, oni tylko tak mówili, niech wraca i sie wyda. Po dziecko przyjechała - jakie dziecko to ma czas. Niech se idzie na studia. Bez sensu wszystko. No ale dziecko - i tak się zrobiło dziecko. A przyjechala do spowiedzi i tyle. A za chwilę już była klaryską i też mogło być, no ale... bo w porno nie ma nienawiści. Dziś tak pięknie w ogrodnictwie. I tak zaczęli chodzić do porno - teraz każdy chodzi do porno sie dowiem , ja nie mam marzyć po co o powrocie. NAWET NIE ŚMIEM o tym marzyć i tyle. I żeby nie mieć anoreksji i bulimii to nie chodzą. I tak wiecie jakoś ich ogrywam że ten Awulf to tam wie i tyle. I tak mówił że wziął to ogrodnictwo i zna Analizę i wszystko gra. A wział to na rodowod od św. Franciszka żeby wyjechać do USA. I to tam wiecie - jednym uchem wlatywało, drugim wylatywało, nikt mu tego św. Franciszka za to ogrodnictwo nie dał. O tym porno to go widzieli na widowni - zostawało mu roślina , zwierzę - nikt tego nie rozumiał. I Arabowie MUSIELI chodzić na widownię? Zaczęli bo chyba ludzie im tak powiedzieli i on na nich też bo tak roślina, zwierzę. Nic tylko takie coś. No to wiecie ja miałam uczciwą pracę i tak mam pieniądze po matce - byle czego nie wiedziałam TAKIEGO CZEGOŚ NIE ROBIŁAm. I wiecie - no to tam było kiepsko, o matce nie wiedziałam. Ja do dziś powinnam być w szkole, ja mogę być w szkole - gadka szmatka. A reszta to wiecie - ten ojciec se z nim nie radził, nikt. A reszta? No bo on chyba doszedł do wniosku CZYIM ON JEST DZIECKIEM? A CZYIM ON JEST DZIECKIEM? Diany? Chyba ogłupiał. Bo mówili, że Diana miała dziecko przed ślubem i to był on i tyle. I był z sir i tak był tym królem Arturem, a jakieś dziecko jest w Polsce i to jest Kamilii. I tak mnie nie było. Ja byłam z Rosji i tyle. Takie cos i tyle :( No i co wy na to? Bo on jest normalny z tym królem Arturem . Tyle ile. Z TEGO syn Diany DLA SIEBIE - no wiecie co. A Adolfa to w ogóle to jest GÓWNO na stała pracę, ale w tej stałej pracy - lepszy lekarza dziecko szewca niż on BO ZOSTAŁ DANY NA KASĘ i ojciec SŁYNNY REŻYSER - ja pierdolę. On się przedstawić nie umie, podpisać wiecie, odezwać, powiedzieć,że jest szefem ,ale STAŁA PRACA... Herr Direktor. Maturę zrobił dzięki Afrykance bez szkól, dr Mengele - odebrany poród u ubikacji. Gilbert Blythe a on i tyle... lekarz z rodziny i mógłby być, ale cóz... a matka? No ja sie powiesiłam ZA ZIELNIK, a wy sobie róbcie co chcecie i tyle :(

Patrzcie - zobaczcie tutaj coś jakby Twiggy - o czym? O jedzeniu. I wiecie wszystko przez włosy, ale jak miała ubrania? I taka starsza i wesoła. Przyszła czy podrzut i tyle. Tak to w życiu jest widzicie i NA AMAZON.CO. UK - w porno. A przez to przepadła. Nic tylko miała iść na medycynę i leczyć tę anoreksję i bulimię ale po szkole ogrodniczej medycyna? bez sensu. Nie mogło tak być bez matmy. A w Polsce bym miała matmę i 2 zawody, ale co to ogrodnictwo - gdzie to pracować. A to właśnie jest choroba ogrodników i nie tylko. I ona wiecie nic tylko puchnąć zaczęła nie wiadomo z czego. I ONA TO ROZUMIAŁA. Nie chudnąć tylko puchnąć musieli ją wycofac i dawali diety. I zaczęła sie leczyć, ale nie umiała bo miała mieć dziecko i szła, ale ... jej nie zrobili. Za dużo kasy - tak jak moja matka wiecie. I ją zniszczyli lekarze bo nie dało się wyleczyć. Co oni jej mogli zrobić? i tyle. Och wiecie co - nic tylko że diety diety - nie a bolało ją wszystko i współczuła ogrodnikom i tak dalej. Ale widzicie praca zła. Bo co zostaje po Twiggy MEDYCYNA PRACY. I wiecie dziś sobie pluję w brodę BO MEDYCYNA PRACY z mojego rodowodu jest idealna. No ale ja co - bez badań profilaktycznych do dziś. Medycyna pracy to by mogło być - badania okresowe, takie rzeczy. Takie proste - bo ja co tu robić? Medycyna pracy. Cholera ale juz za pózno. :( Tego nie umiałam wymyślić. A CIEKAWE CZEMU? I tyle :( ------------------------------------------------------ http://www.amazon.co.uk/Guide-Looking-Feeling-Fabulous-Forty/dp/0718154045?ie=UTF8&s=books&qid=1216311186&sr=1-1

Wiecie ta Twiggy to nic tylko operacje i hmmm PLASTYCZNE i z tego się tak roztyła bo miała to gdzieś. A wygrywała na grach liczbowych i pasowala. I miała grać dalej, a ona poszła robić karierę. Nic tylko miała rodowod na gwiazdę i zrobiła te karierę,ale pochorowała się i nic tylko operacje plastyczne z niej zostały i teraz jest ZE Z TEGO JEST ANOREKSJA I BULIMIA. Nie to jest z układu nerwowego z przeciążeń kregosłupa i nieprawidlowości także w odzywianiu specyficzne które powodują że zaburzenia są systemu nerwowo - mięsniowego wynikłe z właśnie braku bo ja wiem może i witamin po prostu - wszystko sie zaburza - ten układ pokarmowy może i brak potasu to jest - jakieś drżenia i tak dalej. Może potas trzeba jeśc. Bo się dowiem że śmieszka wapno polecała. Jak już to potas na mięsnie i tyle. I dziś to co jakiś suplement w diecie to choroba psychiczna. A kto podaj POTAS, SÓD też osobom chorym na bulimię anoreksję. W czym jest potas - zwłaszcza potas i tyle. Tak uważam. Wapń bez sensu i tyle. To jest choroba układu nerwowo mięsniowego i ta potężne skurcze więc to potasem jest warunkowane a nie wapniem. Jak mnie rąbnęło wczoraj to normalnie KRZYŻ NA PLECACH. Jak Analizę.