Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamana walentynka

nigdy więcej związków !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość złamana walentynka

muszę się wygadać, bo jestem zła, sfrustrowana i ryczeć mi się chce :-( rozstałam się z facetem , ja powiedziałam że chce się rozstać , bo miałam dość jego zachowania. kurwa dlaczego ja go tak kocham??? dlaczego wszystko jest tak popieprzone :-( było mi cholernie go żal, płakał, przepraszał, ale ja muszę się z nim rozejść.

Gość złamana walentynka
miałam dość tych kłótni, a najgorsze było to jak on się zachowywał w tych kłótniach :-( ubliżał, wyzywał od najgorszych, dlaczego on jest taki impulsywny :-( w zeszłym roku też przed walentynkami się pokłóciliśmy i w tym podobnie :-( wczoraj mu powiedziałam że to koniec :-( ehhhh prezent który mu dużo wcześniej kupiłam chyba wywalę do kosza :-(

Gość jaga0007
kiedyś sie jeszcze będziesz cieszyła, że to zrobiłaś jakim dnem trzeba być żeby się tak dawać traktować

Gość do autorkii
hej, napisałaś o złej godzinie, teraz pełno tu siedzi gimgówna , wkoncu maja ferie i sie nudzą :-) autorko dobrze ze w koncu podjelaś taką decyzję, teraz ci cięzko, ale zobaczysz w przyszłosci ze byla to dobra decyzja, mialas powod odejscia i gratuluje ze sie na to odejscie wkoncu zdalaś

Gość no cóż autorko po prostu
kochasz drania. nic nowego. popłacz sobie jeszcze, nie ty pierwsza i nie ostatnia. a my nudni sobie poczytamy wasze żale:D

Gość dokładnie tak my dobrzy i nudn
i sobie czytam kafe i oczywiście nie jesteśmy dla was odpowiedni:D

Jeśli zrobiłaś to świadomie i tego chciałaś to nie masz nad czym sie użalać. Widocznie przeszkadzało Ci jego zachowanie ze to zrobiłaś a każdy ma swoje granice. Nie można byc z kimś na siłe i wszystko znosić. Mozesz byc z siebie dumna, bo niektóre laski pozwalaja sie nawet bic by sie móc pochwalić przed koleżankami, ze kogos mają.