Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja ka maj

Jestem chuda czy mogę ubrać długi sweterek z dekoltem i leginsy?

Polecane posty

Gość Maja ka maj

Witam . Mam 18lat 168wzrostu i waże mało bo 52kg czy z takimi wymiarami mogę się tak ubrać i czy nie będę wyglądała śmiesznie? Bardzo proszę o odpowiedzi:)

waży mało!!!!!!! ludzie, 52 kg na 168cm to jest chudzina już przestańcie, co niby jaka waga na ten wzrost jest normalna? 45????????? autorko lekko możesz ubrać leginsy i długi sweter ja noszę a ważę 54 kg! jestem podobnego wzrostu!

możesz oczywiście ale jak będziesz ważyła 52,5 kg to już ZDECYDOWANIE NIE 🖐️ :)

Gość moniqqqque
to ja mam 176 i waże 55 i uwazam ze jest w sam raz wiec autorka chyba do najszczuplejszych nie nalezy Z tym ze nalezy wziac poprawke na to jaka kto ma budowe bo to sie bardziej liczy niz waga czasami... Ale ubranie jak najbardziej spko

Gość different***
Nie waży mało tylko normalnie.Ile by miała ważyć w tym wieku przy tym wzroście,60kg?

moniqqqque -> a piersi i krągłą, przynajmniej średniej wielkości, pupę masz? :D

Gość wwrrr
Jesli sweterek za dupe, to powinno byc ok. Ale moze byc beznadziejnie, niestety nie wiemy, bo sweterki maja to do siebie, ze wystepuja w wielu fasonach, a my nie wiemy, jak wyglada Twoj.

Też uważam, że robicie dramat. Żadna z niej chudzinka, to moja normalna waga, teraz trochę mi się przytyło i przy tym samym wzroście co ona mam 55 i czuję, że to za dużo. Więc...bez przesady. Jest normalna.

Gość lajla90
Ja mam 168,waze, 51-52 i najszczuplejsza nie jestem, nie miałabym nic przeciwko ,żeby schudnąć kilka kg,ale za bardzo lubie jeśc i mi to nie wychodzi. Co do stroju to powinno byc ok, ale ciezko ocenić strój nie widząc fotki.

Gość Dreamed I was an eskimo
tyrektore ty jesteś prostytutką ?

Gość moniqqqque
piersi nie mam za dużych ale to u mnie rodzinne hehe i nie mam z tego powodu zadnych kompleksow bo zarowno ja jak i moj facet uwielbiamy je ( i nie musze sie martwic ze za kilkanascie lat bede szukala pępka pomiedzy nimi :)) :)) ) a pupa jest okrągłą taka jak powinna byc seksowna pupa :)) Duzo tancze i plywam i to chyba dlatego tak :))

Gość Maja ka maj
Ja tam uważam że jestem chuda i schudnać bym nie chciała jedynie przytyc tak do 60kg. Zadaje takie pytanie bo nie wiem czy z taka figura można się tak ubierać. Inne koleżanki wciąż mi powtarzają że jestem za chuda i powinnam przytyc ale jakoś nie mogę:( i przez to mam kompleksy:( co do biustu to taki średni mam roz. C. A tyłek to taki mały mam. I dlatego właśnie nie wiem czy mogę się tak ubierać :( a nogi mam raczej bardzo szczupłe

jak CI gnaty wystają to powinnaś raczej to ukryć niż podkreślać :) słoneczko - naprawdę nawet tak oczywiste rzeczy trzeba Ci tłumaczyć :D 🖐️ a poza tym to przecież sama siebie widzisz - podoba Ci się to co widzisz czy nie? załóż ledżiny w jakieś wzorki wtedy Cię pogrubią - albo wrzuć muszkietery i problem z nogami od kolan w dół zniknie 🖐️ robisz z goowna problem jak widzę :classic_cool:

Gość Maja ka maj
Jeżeli uważasz że nie mam problemu to się tu nie udzielaj. Według mnie to problem i dlatego pytam. Ale mimo wszystko dzięki Ci za rady :)

słoneczko wg mnie to też problem tylko nie z tym że jesteś chuda :D chcesz wiedzieć z czym? :)

Gość Maja ka maj
Z czym?

Gość kaskadaaa
52 kg to według was normalna waga?:O przeciez to jest znaczna niedowaga!!!!!!!!!!!! ja waze 60 kg/170 cm i juz wydaje sie byc za chuda:)

Gość a w co chcesz ubrać ten
sweterek? czapeczkę chcesz mu założyć? :D

Gość Maja ka maj
Na pewno nie jesteś za chuda ! Tylko w sam raz właśnie tyle chciałabym ważyć i było by ok:)

Gość kaskadaaa
wszyscy mówią mi żebym przytyła:( moje wymiary to 90x67x96 więc według mnie nie ma tragedii:)

Gość Maja ka maj
Heh no to ja przecież wiem że kompleksy.. Spowodowane właśnie tym że jestem za chuda bo jakbym nie była to bym ich nie miała, proste.

Gość Maja ka maj
Weź ich nie słuchaj pewnie te co Ci mówią tak to na pewno zazdroszczą Ci że dobrze wyglądasz i masz super figurę:) najlepiej zapytać mamy ona zawsze prawdę powie :D mi mówi że jestem za chuda ale wie że dużo jem i na to rady chyba nie ma:)

Gość ffdgfg
ja mam 27 lat, 168 cm i ważę max 50 kg, jak mniej zjem w ciągu dnia to nawet 48 kg, ale wcale nie jestem chuda

jest jeszcze jednen poważny problem :D ale tego też nie powiem bo dzisiaj kultura i grzeczność to moje drugie imię :classic_cool: 🖐️ ale i tak wszyscy widzą to jak na dłoni 🖐️ :P