Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka10999

Praca zespołowa

Polecane posty

Gość Hanka10999

Dzień dobry Czy znają Państwo jakieś dobre programy do zarządzania czasem, zadaniami lub wspomagające pracę zespołową?

Gość Antoni799
Jeśli ma Pani duży zespół i myśli Pani o wprowadzeniu jakiegoś systemu to ponoć Zoho CRM jest dobry, działa on i offline (będzie potrzebowała Pani kogoś kto to Pani wdroży w firmie), jeśli jest to mały zespół wystarczy aplikacja online, gdzie może Pani porozdzielać pracę, pododawać czas pracy czy załączniki i tu może okazać się pomocny, albo taskbeat, albo tassky. Ja osobiście korzystam z TaskBeata i moge go Pani polecić.

Gość 13Krzysiek13
Zdecydowanie polecam do pracy zespołowej, albo polskiego taskbeat'a albo basecamp'a

Gość Hanka10999
A co z seksem? Też można dzięki temu programowi uprawiać seks?

Gość Regina5555
hehehe niezłe, myślę, że dzięki takim programom będziesz miała więcej czasu na seks

Gość alaska3093
Hmm...ciekawe. Korzystam z programu do zarządzania i ...rzeczywiście mam więcej czasu...

Gość waletynek
tez korzystam z taskbeata ! maja niezla opcje darmowego testowania na miesiąc, ja wlasnie przedluzylem i wykupilem licencję, zobaczymy jak będzie dalej.

Gość Hanka10999
Beznadziejne jest to, że ktoś się podszywa pode mnie. Nie interesuje mnie 'seks', jak widać tylko takie tematy są na tym forum poruszane. Osobą, które jednak udzieliły mi odpowiedzi ... bardzo dziękuję zapoznam się z poleconymi przez Państwa programami, mam nadzieję, że będą mi pomocne w pracy

Gość alaska1234
Zapewne.Choć szkoda, że dyskusja się kończy. Też zajrzałam na stronę takkbeat oraz tassky. Warto mieć porównanie ...i jakiś wybór. Pozdrawiam wszystkich.

Gość Hanka ta prawdziwa
ja polecam ogame. Można grać nawet w godzinach pracy jak ma się wyrozumiałego szefa :)

Gość FranekZapracowany
Hehehe przypadkiem natknąłem się na tą dyskusję. Poważnie kafeteria nie jest miejscem na poważne tematy, chyba, że porodowe i seksualne oraz rozterki miłosne, coraz mniej tu sensownych wypowiedzi.

Gość Szyszunia500
OOOOo fajnie, że też takie tematy są tu poruszane. Szukam właśnie jakiegoś programu dla swojej firemki. Chętnie przyjrzę się wyżej polecanym;)

Gość monika8765
hmm..przyjrzał się ktoś polecanym programom? Poproszę o uwagi warto zajrzeć na strony tych aplikacji ....czy to może strata czasu...?

Obecnie korzystam z darmowej 30sto dniowej wersji tego TaskBeata, ale poważnie zastanawiam się nad kupnem licencji. Wystarczy wpisać zadania i poustawiać ich kolejność według priorytetu ważności, a pracownik już wie, co ma do zrobienia i które zadania są ważniejsze oraz może odznaczyć zadania zakończone. No i dzięki temu mogę kontrolować, co się dzieje w biurze będąc poza nim.