Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Miła w dotyku_orginal profile

ODNOSNIE MILA W DOTYKU I NIE TYLKO- UWAGA PODSZYW!

Polecane posty

Chcialbym ostrzec te panie, ktore chetnie czytaja i podziwiaja osobe pod ww nickiem za to jaka fajna jest mama, jak swietne radzi sobie ze gromadka dzieci- otoz moje drogie kafetrianki, nie jest to prawdziwy profil. Ktos podszyl sie pode mnie i jaja sobie z was robi. Prawda jest taka, ze Mila w dotyku, czyli ja, ma 2 synkow, 3 i 10 lat. Wiem co to antykoncepcja i ja stosuje :) Nie korzystam z pomocy babc, cioc i cholera wie kogo jeszcze. Nie mieszkam nawet w Polsce. Jedyne co mnie laczy z podszywajaca sie pode mnie osoba to spelnienie w roli matki :) aczkoliwek rodzenie i wychowywanie dzieci nie jest jedyna moja forma rozrywki;) i zdecydowanie nie jestem typowa matka polka ;) Pozdrawiam.

Dowiedzialam tu sie rowniez, ze mam problemy z peknietym kroczem :) hehehe, kiedy ja nawet nie rodzilam naturalnie. Mialam dwukrotnie cc... Jestem na tym forum naprawde bardzo dlugo z przerwami, niektorzy mnie znaja. Zawsze wystepuje pod nickiem Mila w dotyku, ew z innymi koncowkami. Masakra jak sie ludziom nudzi :)

Gość ale ty masz problem wiesz
:D:D:D:D:D Tutaj nikogo nie obchodzi kim ty jestes, co masz czy jaki masz nick. Ciebie nikt tu nie kojarzy i jestes tak samo anonimowa szara masa jak kazda z nas, wiec nie podniecaj sie tak tym podszywem i przestan o sobie pisac, bo nikogo to naparwde nie inetersuje :)

Pisze to dlatego, ze ktos podaje sie za mnie, a na innych topicach ludzie pytaja czemu klamie np o ilosci dzieci, skoro wczesiej cos tam pisalam. Poza tym ta osoba zwyczajnie w chooja ludzi robi i nie jest to fajne. A jesli tobie to nie pasuje to nie czytaj poprostu.

Gość a ja powiem tak o tobie
A poza tym dodajac do tego, co napisala kolezanka wyzej jak juz rzucasz sie na angielszczyzne to nie rob bledow :) ORIGINAL moja droga :)

Gość Wtrace swoje trzy grosze..
A ja powiem tak o sobie: Pisze sie 'oryginał'. Nie ucz innych,kiedy sama czegos nie potrafisz.Slownik dobra lektura.

Gość Wtrace swoje trzy grosze..
Do autorki. A moze Ty jestes podszywem? Tematy ktore wkleilas sa ze wczoraj i przedwczoraj.Prawdziwa 'Mila w dotyku' jest tutaj dluzej.

Gość a ja powiem tak o tobie
Nie ma sprawy ;) Sorki za takie wytykanie palcem, ale angielski to moj konik, stad az mnie mierzilo, zeby to napisac ;) Wtrace swoje trzy grosze.. - a do kogo ty piszesz? Bo ze swoim tekstem wyskoczylas troche jak Filip z konopii :D

Forum - strona główna Profil Użytkownik: Miła w dotyku (ilość tematów: 0, ilość postów: 709) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: I dont care what the people may say What the people may say bout me... miłaWdotyku@gmail.com Masz jeszcze to, i co, kto jest podszywem??

16:22 [zgłoś do usunięcia] Miła w dotyku Ja to sobie nie wyobrazam zadziej niz 1 na dzien A najlepiej tak ze 3 razy, tak w tyg gdzie duzo zajec bo w dni wolne to cala noc i potem dzien. Zwykle tak robimy w weekendy. Postanowilam policzyc ile to razy bo ciagle ktos o to pyta ile razy mozna, sprawdze w sobote/niedziele ile my to razy robimy Przeprowadzimy badania jezuu ide bo sie spoznie. Paaa

Gość efrtbh5y5
ty, miła w dotyku: ładnie jesteś pokręcona! co nas to wszystko obchodzi niby?

Gość Do fałszywej miłej
To chamstwo się tak podszywać!

Gość hdhihffihfhfhf
pełno jest podszywów na kafele