Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary, ale niewyczerpany temat

samotni- jak odnosicie się do Walentynek?

Polecane posty

Gość stary, ale niewyczerpany temat

bo ja zauważyłam trzy postawy. jedni odczuwają jakieś wzmożone stany melancholii i smutku, źle im i nie znoszą tego święta ze względu na wszędobylskie serduszka przypominające im o samotności. z tego powodu mówią, że to kiczowate, bez sensu itp. inni mają to totalnie w czterech literach i to dla nich taki sam dzień, jak imieniny Krystyny- niby jakieś święto jest, ale nie bardzo to ich obchodzi. no i trzecia grupa udaje, że ma to gdzieś, ale tęskni sobie za kimś w skrytości serca- i do tej własnie wliczam się ja. :D

nikt nie odpisuje bo wszyscy strzelili już samobója

ja nie mam faceta ale nie czuje sie samotna owszem, jestem sama ale nie samotna a walentynki mnie wkurzaja jak bylam z facetem tez jakos ich nie obchodzilismy dzien jak co dzien wolelismy sobie na co dzien pokazywac ze sie kochamy a nie raz w roku robic sceny i szopki

nijak, dzień jak co dzień :) nie zauważyłam wszędobylskich serduszek :) a zakochanym życze wszystkiego dobrego :)

Ja dziś ugotowałam obiadek dla mamusi żeby pokazac jej jak ja kocham :) jak przyjdzie z pracy będize miałą miłą neispodizankę :)

Gość Quirkyalone
Nawet nie pamiętam, jak rok temu obchodziłam Walentynki z moim ex... może nie obchodziłam? A teraz.. dostałam życzenia od internetowych kolegów, podziękowałam, ale raczej nie sądzę, żeby z nimi miało być coś więcej. A od jednego, z którym może chciałabym czegoś więcej, usłyszałam, że życzy mi wszystkiego najlepszego, bo to dla niego jest dzień kobiet, ale on sam nie obchodzi walentynek.... i bądź tu mądry, o co mu chodzi...

Gość dzien jak codzien
🖐️

Gość sdgdfhbdf
ja zawsze swietowalam walentynki, mimo ze wiele osob sie z tego swieta smieje. ja je lubie, tzn lubilam jak mialam z kim sie nim cieszyc, teraz drugie walentynki spedze sama i mam dola wrrrrr

a ja spedzam ten dzien z moim narzeczonym :) to takie nasze swieto milosci ale uczucia okazujemy sobie na codzien :) jestem bardzo szczesliwa :)

a ja spedzam ten dzien z moim narzeczonym :) to takie nasze swieto milosci ale uczucia okazujemy sobie na codzien :) jestem bardzo szczesliwa :)

Gość taka tu i tam
Walentynki? Boze Narodzenie sylwestra wielkanoc urodziny imieniny wszystko to samo :-(

Gość Feniks69
ja nie mam gdzieś ale to nie jest dla mnie tragedia, pierwsze moje samotne walentynki od 8 lat, zresztą po takim stażu podoba mi się życie singla :P