Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrodziejka Agatha

Dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość dobrodziejka Agatha

Chłopak zapytany o to, co chce dostać na Walentynki odpowiedział, że wystarczam mu ja, ewentualnie worek pieniędzy. Więc wpadłam na pewien pomysł, tylko nie wiem czy jemu się spodoba. Mianowicie chcę kupić taką sakiewkę na biżuterię u jubilera i wsypać do niej monety(1, 2 5 gr) a wieczorem, gdy będziemy już po kolacji i sami, założyć jakąś sexy bieliznę, woreczek wziąć w rękę lub zawiesić na szyi i powiedzieć mu, że jego życzenia się właśnie spełniły. Myślicie, że spodoba mu się? Kompletnie nie mam pomysłu na nic innego, a jakieś poduszeczki, kubeczki itd to nie w jego stylu.

Gość &amp.
ogól sobie pipke na łyso żeby łatwo trafił

Gość Ale z Was nieuki!
Po co jakiś głupi woreczek? Owiń się wielką kokardą będąc w tej bieliźnie, a później mu się oddaj, tak jak chciał.

dobry pomysł przecież nie powiedział jak duży worek i ile ma być w nim pieniędzy ;]

Gość Pani z Pigalaka
Ten worek to dobry pomysł, a sobie owiń wstążkę na talii i zrób kokardę, tylko taką szeroką wstążkę!

Gość dobrodziejka Agatha
bieliznę jednak założę, bo jego kręci, gdy mnie z niej wyłuskuje hehe ;p ale kokarda w sumie też fajna sprawa :)

Gość zjeeeeeb
No to owiń się kokardą będąc w bieliźnie, daj mu ten woreczek z drobnymi, a na koniec jemu wytargaj wora!