Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciocia małego..

Żona męża mojego brata przesadza!!

Polecane posty

Gość Ciocia małego..

Witam..jestem na zw. lekarskim na pół roku. Przez ten czas zajmuje się dzieckiem brata mojego meża. Dziecko od 4 tygodni nie było na spacerze-nie licząc 3 wizyt u lekarza (kontrole u rechabilitantki i okulisty. Nie jest Chore , ma 9 miesiecy. Jego matka zabronila mi wychodzić z domu dopuki w nocy nie bedzie wiecej niz -5. a w dzien 0 stopni. Ku mać to przesada-mały 2 razy w życiu przeziębiony(miał katar,tylko katar) urodzil się w 36tc. Wszystko było z nim ok tylko mało wazył 2500g. Teraz waży 9 kg i jest normalnym zdrowym chłopcem. Wkurwia mnie ona. Dziecku robi krzywde :/ i to nie wszystko inne zeczy tez dziwne są.

Gość ptasiek nastroszony
zglosze to do zus zeby odebrał ci zwolnienie skoro możesz zajmowac się dzieckiem jestes zdrowa. Znajde cie po ip

Gość moja tez mnie denerwuje
ale nie zona brata a szwagra- na szczescie ograniczam kontakty do minimum

Gość czyli twój brat ma męża?
? :D

Gość Ciocia małego..
Tak brat mojego męża jest gejem

Gość czarna784
ptasiek-konfident:)

Gość Ciocia małego..
Oj kurde jak zwykle pomylic sie nie mozna . Mąż ma brata. Brat ma żone. Ciole od zusu nie płacą mi za siedzenie z dzieckiem a tak wogole to mozesz mi naskoczyc o.

Gość Ciocia małego..
ale z was brudne cweluchy :O

Gość Ciocia małego..
Ale kurwy z was

Gość Ciocia małego..
ślub odbył się w holandii było dużo kwiatów mało gosci rodzice nie akceptuja tego zwiazku przyjechali do polski i sa szczesliwi

Gość Ciocia małego..
siedze na l 4 od psychiatry bo mi się robić w biedronce na kasie nie chce

Gość aguśka;)
każda matka ma prawo decydować o swoim dziecku, jak urodzisz swoje to będziesz z nim wychodziła nawet przy -20 -.-'

Gość Ciocia małego..
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość ale tak ogólnie to
co w tym dziwnego ze nie chce puszczać wcześniaka na dwór jak są mrozy? Ja mam w rodzinie zdrowe dziecko, donoszone i też z nim nie wychodzą bo są mrozy. Matka ojciec dziadkowie są lekarzami, babcia jest pediatrą. Coś w tym musi być. Jak było -5 to chodzili na sanki ale jak spadło do -15 to nawet do rodziny małego nie biorą. Siedzi w domu cały czas. Ja swoich też nie ciągam bez potrzeby jak jest zimno.

o wychowaniu dziecka decydują rodzice więc z łaski swojej nie wpierdalaj się w decyzje matki.

Gość mireczkaa
szkoda małego, ale co poradzisz? Jak nie chca nie możesz go brać wbrew ich woli.

Gość buhahahahaifjdndd
Ciocia małego.. zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile padłam buhahahhah

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja ze swoim też nie wychodzę jak jest niżej niż -5C. Lekarka tak powiedziała, zresztą - sama bym w tai mróz na spacer nie wyszła, a dziecko będę ciągac. Zamarzam na kostkę, wózek ledwo co jedzie, ale ja na spacer będę szła. Już nie przesadzajmy z tym. Mały ma pół roku. Wietrzę porządnie mieszkanie i tyle. Jak jest wyżej niż -5C to dopiero na spacer idziemy, ale to na godzinkę. W lato cały dzień na dworze jesteśmy.(Mały się w lato urodził to całymi dniami na dworze byliśmy:) Już się nie mogę doczekac, aż znowu tak będzie:)) Już nie popadajmy w paranoję z tymi spacerami. Dodam, że urodził się po terminie.

Gość mireczkaa
to może posiedzcie sobie tydzień bity w domu, nie wychodząc nigdzie- zobaczycie jak będziecie się czuły :) Małę dziecko potrzebuje spaceru codziennie- jak jest zimno choćby krótkiego. Po to, zeby się dotlenić. Moja córka wychodzi codziennie, czasem nawet jeszcze jak wracam z pracy idziemy na krótki spacerek. I to procentuje, bo jest okazem zdrowia, ładnie je. Osobiście nie rozumiem jak można siedziec w domu z dzieckiem bo jest -5!! Ale jeśli rodzice zabraniaja to trzeba ich wolę uszanować.

ale z was tłumoki normalnie wypowiadać się nie potraficie? co do małego to faktycznie lekka przesada może i fakt, że rodzice decydują o wychowaniu ale w tym wypadku to sorry ale pilnujesz czyjegos dziecka i jestes zmuszona siedziec w domu.... ja wychodze do -5 spokojnie powyżej czyli do -10 przykrywam małemu pieluszką lekko twarz bo to o drogi oddechowe chodzi przy wózku zawiniętym w folie przeciwdeszczową temperatura z pomieszczenia z jakiego wychodzisz do temperatury z dworu spada o 1 stopień na 2 minuty

To po co wychodzic z dzieckiem jak wózek w folię zawinięty?:)

Nie chcę byc złośliwa, napiszę tylko co o tym myślę. :) Dla mnie nie ma najmniejszego sensu wychodzic z dzieckiem, skoro ma albo twarz zasłoniętą pieluszką, albo jest w folii. :P