Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowane dziewcze

czy to nerwica żołądka? czy problemy z żołądkiem?

Polecane posty

Gość znerwicowane dziewcze

od pewnego czasu czuje pieczenie w zoladku, nie mam biegunek ani zatwardzen normalnie sie wyprozniam, ale to pieczenie, czasem mnie tez mdli...bylam u lekarza przepisala cos na wrzody niby przeszlo, ale teraz znowu piecze czasem mam uczucie jakby zakwasow...dodam, ze mam stwierdzona przez psychiatre nerwice, za 2 tyg zaczynam terapie u pedagoga, czy to moze byc objaw nerwicy?? czy lepiej znowu isc do lekarza

Gość starajędzaaaaaaaaa
zrób sobie gastroskopie z wycinkiem na helikobakter , wszystko będziesz wiedziała , ja dostawałam leki przez 2 lata controloc i troszke moja wątroba ucierpiała, zaznaczam że gastrolog dał mi leki w ciemno , dopiero jak poszłam prywatnie i zrobiłam gastroskopie wszystko sie wyjaśniło, mam refluks żółciowy, codziennie piję siemię lniane , rumianek , dużo wody niegazowanej brak słodyczy soków smażonego i jest w miare ok, a z nerwicą musisz sie oswoić , też to przerabiałam np przed jakimś spotkaniem nawet ze znajomymi tak sie stresowałam że wymiotowałam to samo z siebie tak sie niby robiło ale przeszło jak wyluzowałam , pozdrawiam ;)