Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta666

zapalenie opłucnej - pomocy!

Polecane posty

Gość marta666

w szkole pielęgniarka zwolniła mnie z podejrzeniem zapalenia opłucnej - wszystkie objawy się zgadzają. gdy poszłam do lekarza rodzinnego odesłali mnie z receptą na żel fastum i tabletki przeciwbólowe z gatunku ibuprom :/ dokucza mi silny ból w klatce piersiowej, nasila się podczas oddychania i kaszlenia oraz jak się ruszam np schylam po coś, trudno mi oddychać :( zaczęło się przed 11, czyli już parę godzin mnie to męczy.. czy to faktycznie jest zapalenie opłucnej??? komu wierzyć - pielęgniarce, króra miała mimo wszystko więcej racji czy lekarzowi, który nie dość że kazał na siebie czekać zwykłym pacjentom 2-3 godziny, a dwie osoby (od razu widać, że nie mało zarabiające) od razu bez kolejki przyjmuje ??? :-(

Gość Pinda-Lafirynda
Idź do innego lekarza, bo ten-ewidentnie-Cię olał...:O Nie wiem, czy to zapalenie opłucnej, ale przydałoby się zdjęcie rtg ...

Gość marta666
byłam u innego lekarza, kazano mi zrobić ekg - nie wiem po co - ale nic nie wykazało, przepisali mi leki przeciwbólowe, mam kupić też fastum żel oO jak to wszystko nic nie da to mam zarejestrować się znowu i "będziemy diagnozować dalej" ...