Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orangutan

seks z matką dziewczyny

Polecane posty

wszystko zaczelo sie jakies 3 miesiace temu ...... bylem na imprezeie u swojej dziewczyny popilismy troche z jej rodzicami, muzyka , zabawa itd ... i do dzisiaj nie wiem jak ale wyszlo, ze wyladowalem z jej matka w lazience. I wiem ze wydaje sei to wrecz chore, ale przelecialem ja :/ Po wszystkim, mowilismy ze to jeden jedyny raz, ze nikt sie nie dowie itd ........ ale po jakims czasie ona zaczela robic podchody zeby znowu to zrobic, pozniej kolejny raz itd. Wreszcie skonczylo sie na tym, ze teraz robimy to przynajmniej 3-4 raz w tygodniu, zazwyczaj w dzien gdy Kaska jest w szkole a jej maz w pracy. Coraz bardziej, sie boje ze przez poped i potrzeby jej mamuski, ktoregos dnia wpadniemy ......... a chyba nie musze mowic co za afera by byla wtedy :( I k***a sam juz nie wiem co robic, lubie seks z nia i mimo iz jestem facetem to powoli mam wrazenie ze za czesto to robimy :/ A jej matka to osoba, ktora nie lubi jak sie jej ktos sprzeciwia i boje sie ze jak jej odmowie kilka razy to moze mi wykrecic jakis numer :( Ot, cala historia ........... wiem ze nie prawdopodobna, ale niestety :/

Gość 9letni Pawelek z Sosnowca
cool story bro :classic_cool:

Gość mutandda
ale zdzira,a ty nie lepszy:(

Gość gytdyt
pewnie ze lepszy seks z mamuśką niz z córuchną

Gość gsagasgasgagasga
ile macie lat i ile lat ma twoja dziewczyna ?