Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalalala2010

Pomóżcie, On mnie zdradza.

Polecane posty

Gość onalalala2010..
Ja wczesniej byłam mniej uczuciowa, nie okazywałam mu za bardzo jakiś czułości czy coś. ale pewnego dnia przyszedł i powiedział, ze chciałby zebym bardziej mu to okazywała. Stwierdziłam, że jeśli tego potrzebuje i mu tego brakuje to to zmienie. No i zmieniałam, ale nie było to osaczanie, albo nadmierne okazywanie uczuc.

Gość tak to sie konczy
przepraszam za literówki. Podpisujęsięrówniez pod tym, co napisała osoba nade mną:) Jeszcze wiele przed wami, ale wez sobie do serca to co napisałam, przyda ci sie na kolejne związki, nie powtarzaj swoich błędów.Jestes wartoscią samą w sobie-nie docenia-jego strata.przyjdzie taki, który doceni.I nawet nie bedziesz musiała sie za bardzo wysilac.Wystarczy szacunek-najpierw do siebie, potem do niego.

Gość tak to sie konczy
a no własnie.On chciał, ja sie zmieniłam........Oj, wiele jeszcze musisz się n auczyc:)Ale zycze Ci powodzenia:)

Gość onalalala2010..
Dziękuje Wam bardzo za pomoc :) Ciężko będzie, ale dam rade!

Gość jaką podjęlaś
decyzje?

Gość onalalala2010..
Nie nawidze się z kimś kłócić, nie lubie ranić, nie lubie robić przykrości. Ale jeśli miałabym być z nim dalej to bym przestałą być sobą, nie potrafiłabym mu zaufać, a na tym związek nie polega. Jeśli nie potafił mnie docenić taką jaka jestem to trudno- raz nie docenił, może po raz kolejny nie docenić. Więc mówię Nie chce być dalej z takim człowiekiem

masz zamiar się z nim spotkać w najbliższym czasie i oznajmić mu to?

Gość onalalala2010..
tak taki mam zamiar. tylko nie dziś, bo muszę jakoś tak się zebrać w sobie, żeby nie pokazac mu że płacze, że mi żal.

Gość onalalala2010
Ktos pisał wcześniej, żebym napisala smsa ze to koiec. czy to jest dobry sposób skoro mnie tak trakotwał? czy nie znizac sie do jego poziomu i spotkac sie i powiedziec wprost?

Gość sralis margalis
Nawet na eskę szkoda kasy dla takiego typa :(

Gość onalalala2010
Jakoś muszę to zakonczyc...