Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie do konca normalna

Kręci mnie islamskie podejście do kobiet

Polecane posty

Tak jak w temacie, często się nad tym zastanawiam i fantazjuje, że chciałabym być żoną takiego faceta, lubię oglądać filmy o tej tematyce typu "Tylko razem z córką" etc zdaję sobie sprawę, że to nie do końca normalne i w sumie nie potrafię sobie wytłumaczy czym to jest u mnie spowodowane są tu jakieś kobiety, które mają podobnie nienormalne myśli ? i właściwie co o tym myślicie ?

Gość gytdyt
a mnie kreci żydowskie i jako z tego morał?

nie wiem jakie jest żydowskie, więc nie wiem jaki morał

Gość a może jesteś masochistką
albo potrzebujesz porady psychiatry

Myślę, że to przez to, że mało wiesz, co oni robią z kobietami. Jakby ci na żywca z kaprysu mąż nożyczkami wargi sromowe upierdolił lub oblał kwasem to by ci przeszło :)

a ja myślę, że wiem wystarczająco duzo, podajesz przykłady patologiczne, w Polsce też są spotykane przykłady patologiczne, gdzie dochodzi do ekstremalnego znęcania się nad kobietą i jest ich raczej dużo

kobieta muzułmańska, jest własnością faceta, i wychowanie w rodzinie polega na tym, że dziewczynka jest bita za wszystko, i jak tłumaczy immam, musi byc bita także jak wyjdzie za mąż, bo wtedy jak nie jest bita, nie potrafi sie odnaleźć...

ja nigdzie nie napisałam ze bicie albo bycie własnością faceta mi nie odpowiada, przecież wyraźnie napisałam, że kręci mnie takie podejście do kobiet odpowiedziałam jedynie na poprzedni post, że nie zawsze sięga to rozmiarów wylewania kwasu solnego na kobietę, bo to już przypadki patologiczne a nie norma

spadaj debilko, tobie potrzebny jest psychiatra, zboczona babo.

nie wyzywaj mnie :D nikt nie każe Ci podzielać moich upodobań, liczyłam na normalną rozmowę

Ale co cie dokladnie kreci? Dopoki nie podasz kilka przykladow nikt nie bedzie cie rozumial. p.s. Czytalas "Kwiat pustyni" albo "Spalona zywcem"?

Gość wuj
tzn ze chcialabys byc wlasnoscia faceta?

islamskie podejście do kobiet, teoretycznie, jest cudowne w rzeczywistości kobieta w tym męskim świecie, nie znaczy nic, oprócz tego, że jest inkubatorem, bo do miłości arabowie mają innych chłopców.

Gość Chcesz dominujacego faceta
Nic w tym zlego Myśle ze masz duże szanse na zamazpojscie Faceci uwielbiają ulegle kobiety ( nie wszyscy) Wielu boi sie dzisiejszych bab które chcą zgarnąc jego kasę i nim rządzić A twoje podejście pewnie bierze sie albo z domu Albo z bliskich obserwacji w kręgu rodziny kiedy byłaś mała

amberangelic - konkretnie kręci mnie kultura w której kobieta jest własnością faceta, nie ma nic do powiedzenia, jest uważana za gorszą i głupszą i on podejmuje za nią decyzje i karze ją w przypadku nieposłuszeństwa, to tak pokrótce kwiat czytałam, spalonej żywcem nie. Najzabawniejsze, że nie jestem osoba niezaradną albo popychadłem, wręcz przeciwnie, kieruję zespołem ludzi - i to są akurat sami faceci, którzy podejrzewam w życiu nie podejrzewają mnie o takie fascynacje, poza tym nie jestem jakaś zakompleksiona, przestraszona, jestem bardzo atrakcyjna co sprawiało, że faceci traktowali mnie zawsze dobrze, byli uprzejmi, czasami wręcz służalczy ech, szkoda gadać ;)

---> Chcesz dominującego faceta a widzisz, po mnie nie widać żadnej uległości ;)

może postaraj się by przyjął ciebie pan doktor Lew Starowicz, na pewno ci pomoże.....

Gość kobiety w islamie wcale nie sa
zle traktowane. Oczywiscie mam na mysli normalnych ludzi, a nie tych, ktorzy oblewaja sie kwasem, gwalca i bija. Wedlug koranu kobieta dla mezczyzny to swietosc, mezczyzna ma ja obdarowywac prezentami, dbac o nie, utrzymywac ja i spelniac jej zachcianki. W tej kulturze uwaza sie, ze to wlasnie mezczyzna ma pracowac zarabiac, a kobieta wychowywac dzieci i ladnie wygladac:P W sumie ja osobiscie nie widze nic zlego w tejze religii, ale wiadomo jak to bywa w praktyce:O

a'propos, ogladałem kiedys na planete+ , program o japońskich dyrektorach, zarządzających kooperacjami, którzy na codzień rządzą ludźmi, aby zwalczyć stres, są klientami studio sadomasochizmy, gdzie kobiety, pastwią się nad nimi, dla zdrowia psychicznego.......

Gość gytdyt
tak tez to widzialem, u japonczykow wszelakie zboczenia sa normą i mozna by rzec narodowa pasją

różne są fantazje, ale fantazjowanie o bycie kobietą w islamie, to juz lekkie przegięcie.

czemu uważasz, że to przegięcie ? Myślę, że ludzie mają dużo gorsze fantazje

Gość Liselotte
ty głupia dziwko, w Legionowie policja aresztowała egipcjanina, który katował taką durną babę jak ty - i malutkiego synka, też. Facet jest do wzięcia. Teraz może mordę obijać tobie. No - leć.

chociaż, jakby tak pofantazjować sobie o kobiecie w w jakimś egzotycznym seraju, taniec brzucha, kobiety z w półprzezroczystych strojach, może to byc bardzo podniecające...

Gość lamocca
Mnie muzulmanie akurat nie kreca, ale uwielbiam silnych i dominujacych facetow, ale takich, ktorzy maja klase i robia to w inteligentny sposob. Nie mylic z chamami lejacymi babe albo wyzywajacymi sie nad nia psychicznie. Jak na zlosc trafiaja mi sie ciapy, ktore probuja sie do mnie przymilac:(

Gość hanikkii
hahha

Gość loma
Ale najpierw by cię zagazowali w szkole, jak te dziewczynki w dzisiejszych wiadomościach. Tam szatan hula bez skrępowania, co ci się może w tym podobać?