Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

sprzedam sukienke orsay

Polecane posty

Gość everythingalonee
jakaś taka znoszona i pewnie opierdziana. a że przepocona pod pachami to już na bank

Gość gdfgfhgh
no ale najwazniejsze ze jest z metką ORSAY :D bezcenna :D co z tego ze szmata, liczy sie ze firmowka :D

Gość juhuhuhuh
to nic ze ujebana strogonowem , ważne ze ORSAYYYYYYYY i koperta babelkowa GRATISSSSS :-D

Gość juhuhuhuh
ejjjj autorko pytam sięęęę czemu wystawiasz udupconą sukienke strogonowem???czy nie uwazasz ze sukienka przed sprzedaża powinna byc wyprana i czysciutka????

Gość gdfgfhgh
no wiesz, jak cos jest firmowką, czyli orsay, albo ZARA to po co to prac??? liczy sie metka :D

Gość juhuhuhuh
autorko odpowiesz mi na pytanie?? bardzo mnie to zastanawia dlaczego ktos wystawia na allegro brudna kiecke

Gość qwertyuipplkjh
zaraz ci wystawimy z ziomeczkami niezłe opinie na allegro, że aż sama spierdzisz się z wrażenia 🖐️

Gość juhuhuhuh
haloooo autorkooooo chce wiedziec co kieruje osobą ktora wystawia brudne ciuchy na allegro?????jak tak mozna zrobić???możesz mi to wytlumaczyć???

Gość juhuhuhuh
zostawiłaś strogonowa na sukienmce żeby sobie go kupujący posmakował czy co????????????????????

Gość uuuuulalllllaaa
sama cmokniesz kogoś w penisa, jak na allegro znajdą się w opiniach linki do twoich hooyowych wypowiedzi na tym forum, tłusta raszplo z drutu, nieuku yebany 🖐️