Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszzzkaaa1

ocencie moje plany- sadzicie ze schudne w ten sposob?

Polecane posty

Gość agnieszzzkaaa1

mam 165 cm wzrostu i 60 kg. wymiary: biust- 96 cm "talia"- 72 biodra - 93 udo- 56 sprawdzac czy cos schudlam, bede npd. wymiarow- bo nie mam wagi wagi aktualnie ;/ chcialabym schudnac tak 5 kg.. (gdzies tam dorwe u kogos w koncu ;p) oto co wymyslilam: 5 posilkow dziennie, , 2 lyzki otrebow dziennie, 2 litry wody dziennie, 1 grejpfrut dziennie, jedzenie w sumie to co wczesniej, tylko mniejsze porcje. rezygnacja ze slodyczy (ktorych w sumie i tak jakos czesto nie jem), herbaty zielona i czerwona, ostatni posilek ok. 4 h przed snem. zamiany np. zamiast smietany- kefir, zamiast jasnego pieczywa ciemne, zamiast tlustego twarogu- chudy, zamiast mleka 2%- 0,5 % jak sadzicie?

Gość agnieszzzkaaa1
i ile moglabym schudnac w miesiac?

Gość agnieszzzkaaa1
no np. zamiast 2 bulek na snaidanie- jedna, zamiast 7 pierozkow na obiad 4, , zamiast duzego talerza zupy- mala miseczke. calego menu obiadowego nie moge zmainiac- wiec na obiad bede jadla to co jest, tylko mniej.

To w sumie bardzo podobna "dieta" do mojej. Efekty są (widać w stopce). Tobie będzie ciężej coś zrzucić, bo nie masz nadwagi, ale jak ograniczysz jedzenie o prawie połowę i trochę zmienisz nawyki żywieniowe, to 5kg schudniesz na bank:)

Gość agnieszzzkaaa1
dzieki :) fajnie by bylo jakby sie sprawdzilo :)

Masz super kobiecą figurę :D znaczy biust fajny :D Nie ograniczaj za bardzo tłuszczu w diecie, bo przede wszystkim zwykle chudnie biust. Ogranicz węglowodany - zwłaszcza cukry proste - poczytaj o indeksię glikemicznym i wybieraj te z niskim IG. Węglowodany powodują skoki insuliny, a co za tym idzie napady glodowe. Im bardziej poziom insuliny jest zrównoważony, tym łatwiej panować nad dieta. I licz kalorie na początku! Czasem nawet nie zdajemy sobie sprawy ile kalorii może się uskladac z niewinnych na pozór produktów. Na przykład 4 jabłka to "tylko" 300kcal - a 300kcal to kostka twarogu, 4 jajka albo albo 3 łyżki oliwy :D

Gość agnieszzzkaaa1
dzieki no i wzajemnie :)

Gość agnieszzzkaaa1
Pamparapam--> dziekuje;] ale powiem szczerze, ze nie mialabym przeciwko, aby biust troche sie zmniejszyl. ale najbardziej z ud i talii by sie przydalo. to bede od jutra liczyc te kalorie. chcialabym do swiat wielkanocnych schudnac juz cos aby byly efekty widoczne.

Gość kolorowe bagienko
wiesz co laska! wymysl sobie nowa,inna diete,bo to jest kompletny bezsens;( Przykro mi.Ile chudlas!!!!! 2 razy wiecej przytyjesz,przeciez nie bedziesz sie tak odchudzac rzez cale zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!