nie wierzę :( 0 Napisano Luty 14, 2012 cześć dziewczyny mam nadzieję, że u Was wszystko oki. cholera nie wiem czy to hormony czy co ale mam taką cholerną niepewność :( zrobiłam sobie 3 testy każdy pozytwny druga kreska bardzo widoczna okres mi się spóźnia a ja wciąż nie dowierzam że jestem w ciąży. od kilku dni probuje zapisac sie do lekarza ... (mieszkam w Uk) to mnie te zasrane pielegniarki non stop zbywaja i kaza przyjsc na drugi dzien zeby dopiero sie zapisac, a to dla mnie kolejny dzien nie pewnosci i nie znosze juz tego :( nie wiem w czym widzę wątpliwości, kompletnie nie czuję żeby coś się pozmieniało , nie czuje jakbym była w ciązy :( i pewno dopoki nie potwierdzi mi lekarz to bede sie dręczyć :( ostatni okres mialam chyba 36 dni temu ... spoznia sie dopiero 3-4 dni i ja sobie ciagle mysle co sie sdtanie jak go dostane jutro :( ogarnijcie mnie proszę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Verdis Napisano Luty 15, 2012 witaj, jeśli zrobiłaś 3 testy i każdy z nich był pozytywny to nie może być to pomyłką. Testy mają skuteczność 99%. Mówisz że nie czujesz się w ciąży. Według mnie to normalne. Objawy typu nudności wymioty, zachcianki nie pojawiają sie od razu na początku ciąży tylko w jakimś 2 czy 3 miesiącu. Każdy organizm jest inny, to że jakaś dziewczyna miała od początku ciąży wymioty nie oznacza że ty też tak musisz mieć :) teraz jedynie możesz o siebie dbać i nie przemęczać się ;-) powodzenia ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach