Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fudhuhjg

mam dosc takiego zycia...niepowazny maz

Polecane posty

Gość fudhuhjg

maz bez pracy od stycznia...w portwelu pustki,on niby szuka ale nima.Dzis podsunelam mu trzy ogloszenia z praca,z wielka laska zadzwonil(chyba) ale trza cv a my nie mamy kompa. a dwa pozostale...olal....i pretensje ze sie ze mna nie mozna dogadac bo sie czbepiam :-/

Gość eldoradoee
musisz ty pracowac a nie maz maz sie powinien zajmowac domem

Gość no cóż kochana współczuć tylko
meża lenie i obiboka !Musisz wiec sama zaciągnąć sie na budowe albo dorabiać na kutrze rybackim .

Gość ja też chcę ja też
nie gotuj, nie sprzątaj, nie nadstawiaj d...., niech widzi że coś trzeba zmenić, że tak dalej być nie może. Niech w lodówce stoi tylko puszka pasztetu i smalec. Macie dzieci?

Gość fudhuhjg
nie daje mu juz i tak od ponad roku

Gość fudhuhjg
to wyzej to podszyw. tak.mamy dzieci.W lodowce juz sie robu pusto,ale chleba brak. maz wczesniej pracowal,oddawal cala wyplate,staral sie...a odkad piszedl na zwolnienie i siedzial na bum trzy miesiace- bo wiedzial z gory ze zostanie zwolniony,redukcja etatow- to tak siedzi w domu i sie rozleniwil.Piasalam ze kompa nie mamy,pisze z telefonu.

Gość fudhuhjg
h.u.j mnie zaraz strzeli.ja jutro ide do pracy na 10 godz bez zadnego jedzenia...no szlag mnie trafi,siasc i plakac...:'(