Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bylam prostytutka

Pracowalam w agencji towarzskiej- odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość rrrrtttrtrtr
ile dostawaalas kasy?

nie ma reguly czy moga czy nie. Jak ktoras chce to skonczy z tym. Takie jest moje zdanie. Okropne przezycie? No raz jedna dziewczyna oprocz seksu zwyklego reklamowala, ze jest ulegla i lubi lekkie SM. No i natrafila na klienta, ktory jej zrobil nieladna blizne na brzuchu. Ja wtedy nie pracowalam, ale poznalam ja, opowiadala, ze nawet nie zauwazyla kiedy jak wyjal ten noz i jej przejechal po brzuchu.

na kazdym mieszkaniu placili inaczej. Jak bylam wypozyczana to 20zl za h i to bylo naprawde kiedys duzo. W pierwszej mieszkaniowce co tydzien mialam wyplate i bylo to 700zl, w drugiej chyba 600zl a w trzeciej juz sporo bo 800-900zl, ale dodam, ze to zalezalo jak czesto pracuje. W ostatniej tyle az zarabialam bo juz pisalam magisterke i mialam wiecej czasu wolnego.

Gość katechecistka
a czy alfonsi jakos ukarali tego goscia co jej to zrobił??

Gość pati9292
co masz na mysli nie ma rególy moga czy nie moga

podobno dostal niezly wpierdol- tak mi ta dziewczyna opowiadala przynajmniej. No i skasowali go na wszystko co mial w portfelu. Z ta regula to chodzilo o to, ze nie ma na to, iz nie moga z tego wyjsc.

Gość pati9292
kolezanka tam jest i mowi ze chce wyjsc ale sie boi bo jej grozili

dziunia wlasnie tak mi kolezanka ostatnio mowila, ze malolaty sprzedajace sie za blyszczyk to wlasnie najwiekszy powod dla ktorego ceny polecialy w dol. Konkurencja innymi slowy. Ja nie wiem jak to jest gdzies z tym, ze groza. Tam gdzie ja pracowalam mozna bylo chyba zrezygnowac, bo znam dziewczyny, ktore odchodzily nawet w trakcie mojej pracy.

Gość pati9292
jakie sa takie dziewczyny nie mysla o tym co bedzie potem maja kase widac ale kazdy facet ja r zuca

znam 3 ktore maja obecnie mezow, dzieci. Byly tez takie, ktore mialy facetow jak pracowaly, ale chyba oni nie wiedzieli, a przynajmniej one tak twierdzily, ze to ukrywaja.

im bardziej popularny stał się internet tym więcej przybyło w Pl stronek z ,,ogłoszeniami'' ;) Tysiące kobiet i dziewczyn oddają się za darmo albo za grosze, nawet facet kompletnie bez kasy ma bab do wyboru do koloru. Wystarczy pooglądać chwile te stronki..

Gość lessssssss
ja bym chciala sprobowac ale z dziewczynami bez facetow bo obzydzenie mam jak to widzisz

tam gdzie ja pracowalam zdarzaly sie dziewczyny przyjmujace rowniez panie, ale nie bylo tak, ze tylko kobiety. Z reguly faceci, kobiety, pary

Gość lessssssss
no wlasnie ja faceta nie zniose ciekawe czy to mozliwe zeby znalezc takie miejsce