Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi8989

zakochałam się w facecie który mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość blondi8989

Mam wielki problem, strasznie mi się podoba facet który wydaje mi się że mnie nienawidzi. To jest dosyć długa historia, ale proszę abyście przeczytali i mi w jakiś sposób doradzili... Zaczęło się to wszystko jakieś dwa lata temu, kiedy ze znajomymi, siostrą i jej facetem poszliśmy do klubu, ale przed imprezą piliśmy wódkę u nas w domu, a facet mojej siostry wypił troszkę za dużo( w efekcie jest trochę agresywny). Gdy podjechaliśmy pod klub dowiedzieliśmy się że jest ostra selekcja, nie chcieli wpuścić mojej koleżanki. Mój szwagier wdał się w dyskusję z ochroniarzem, który uderzył po dłuższej rozmowie mu w twarz i połamał mu kość policzkową. wszystko zakończyło się sprawą w sądzie przeciwko ochroniarzowi. podczas rozprawy sądowej byłam jednym ze świadków... Nie pisałabym o tym gdyby nie to, że ten ochroniarz jest tym facetem o którym mowa w temacie... od ostatniej rozprawy sądowej widzieliśmy się jakieś dwa razy właśnie w tym klubie w którym pracuje...jeszcze wtedy miałam go gdzieś, zwróciłam uwagę na jego wygląd, bo jest naprawdę przystojnym mężczyzną, ale był mi jakoś obojętny. Zmieniło się to niedawno, kiedy poszłam na fitness,do klubu sportowego do którego uczęszczam już jakiś czas...zobaczyłam jego! okazało się, że jest tam instruktorem na siłowni. Zaczęliśmy się widywać i wpadać na siebie przypadkowo...wtedy coś we mnie się zmieniło, zaczęłam zmieniać swój stosunek do niego, aż w pewnym momencie sobie uświadomiłam, że idę na fitness nie po to aby ćwiczyć, ale aby zobaczyć go chociaż przez moment... jest mi z tym strasznie źle, nie mogę się zwierzyć ani koleżance ani siostrze, bo one go nie lubią za to co zrobił. A ja już jestem zdołowana, bo z każdym dniem myślę o nim co raz bardziej. siłowni nawet zmienić nie mogę, bo jest tylko jedna w moim mieście... co mam zrobić???myślicie że jestem jego wrogiem nr 1? proszę odpiszcie....

Gość xxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcx
Prosta sprawa. Zagadaj i pewnie wyczujesz. Powiedz, że chcesz się czegoś dowiedzieć np o odżywkach albo kreatynie lub innym badziewiu np na spalanie tłuszczu albo na budowę mięśni(wymyśl jakąś historyjkę). Instruktor powinien się znać na tym... dalej sobie poradzisz:)

Gość blondi8989
a jak mnie zjedzie przy wszytskich? to się załamie...;/;/

Gość lepsza wizja świata
wiesz, skoro on wali ludzi z pięści to może jednak sobie go daruj

Gość Me imeno nie jes Zenon
@lepsza wizja świata - a moz eon atakich lubi

Gość blondi8989
Ty no nie powiem, moj kumpel w sumie sobie na to zasłużył, a chciałam być lojalna i zaznawałam na jego korzyść...w sumie rodziną bedziemy. dobra dzięki wam za odpowiedź;):) pozdrawiam i życę miłego wieczoru (walentynkowego)

Gość xxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcx
Eeee, po ślubie będziecie się z tego śmiać. Potem będzie. - aaa w sądzie go poznałam..zeznawałam na jego niekorzyść....:)

Gość blondi8989
haha !!!!jasne...:) ślub....aż na tyle to się nie poświecę:)

Agresywny typ, który jest przegrany u twojej rodziny. Podbijaj do niego dalej, skoro chcesz być z rodziną skłócona. Facet ważniejszy :O :O :O

Gość sandstorm
od nienawiści do miłości jest tylko jeden krok :)