Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkarolinka23l

NIENAWIDZE SIEBIE

Polecane posty

Gość kkarolinka23l

jeszcze wczoraj uwazałam sie za osobe silna, przez 3 tygodnie ładnie schudłam, po 5 cm z talii i bioder i 2 cm z nog... a dzisiaj? zachowalam sie jak swinia,brzydze sie siebie...zjadlam 5000 kalorii w tym czekolade cala,4 rogale z dzemem i 2 kaloryczne jogurty, wczesniej bylam na diecie 700 kcal, ale nie głodziłam sie. teraz czuje sie jak balon, moj brzuch,dzisiaj rano jeszcze plaski teraz zrobil sie jak balon, nowu przegralam z kompulsami. nienawidze siebie, teraz napewno z pol kilograma przytyje, ajutro rano jak zobacze chociaz 1 cm wiecej w obwodzie to sie zalamie calkowicie...a wy? przytylyscie kiedys po jednym dniu obzarstwa?

Karolinka, nie waż się jutro, nie mierz, zrób sobie jakąś dietę jednodniową, np owsiankową. Pokochaj siebie, jeśli będziesz sama dla siebie wrogiem, to nigdy nie wygrasz. Powodzenia, nie łam się. Nie strać tego, co już uzyskałaś. W święta po wizycie u kuzynki ważyłam 78kg wieczorem, a rano już 75, a po kilku dniach 72. Nie załamałam się, walczyłam i walczę dalej. Co ci da załamanie? Nawrót kilogramów i depresję. Wracaj do diety, idź na spacer albo na siłownię, a brzuch znowu będzie płaski. Uwierz w siebie, nawet kiedy cały świat nie wierzy.

Gość kkarolinka23l
myslałam zeby zrobic 3dniowa głodowke oczyszczajaca a pozniej przejsc na normalna diete, kiedy ten wielki balon zamiast brzucha po dzisiejszym obzarstwie zniknie?

Ja ostatnio przytyłam 0,5 kg po kawałku makowca i 3 kostkach czekolady :D Następnego dnia następne 0,5 kg też od kawałka makowca i czekolady. Nie wiem o co chodzi z takimi wahaniami. Daj spokój- dla świętego spokoju nie waż się jutro- to tylko wkurza!

Karolinka, zamiast głodówki zrób sobie trzydniową dietę jabłkowo-ryżową, polega ona na tym, że przez cały dzień możesz zjeść 150g ryżu i pół kilo jabłek no i dużo pić. Latem taką robiłam tylko jadłam kilo jabłek bo głodna byłam:) Schudłam 2,5 kg, wiadomo, że sama woda, ale dobrze oczyszcza przed inną dietą. Balon do pojutrza powinien się strawić, nie przejmuj się nim. Wpadki zdarzają się najlepszym, ja jestem mistrzynią wpadek, a mimo to chudnę powoli.

Gość takm własnie sie konczą
GŁUPIE DIETY i dobrze ci tak, skoro nie potrafisz pomyslec i odchudzic sie racjonalną dietą.700kcal??????????????????buhahahahahahahahahahaha smiechu warte, bo słów szkoda.to jest głodówka, a nie dieta.to, ze rzuciałs sie na zarcie pownino dac ci ostatecznie do myslenia(jesli myslenie nie jest dla ciebie zjawiskiem obcym), ze nic w taki sposób nie osiągniesz.znów pogłodujesz, znów sie nazresz itd. w koncu dopirowadzis do tego, ze na 300kcal nie bedziesz mogła schudnąc pół kilo.Tyle tu takich samych tematów i nic sie kobiety nie uczą,smutne, ze my Polki jestesmy ciągle jeszcze takie głupie, mimo tak szerokiego i nieograniczonego dostępu do informacji.Nie chce sie postudiowac i ułozyc sobie konkretnej, zdrowej diety na całe zycie, tylko dawaj 700 kcal 2 tygodnie, a potem wielkie zarcie i łzy na forum.to chore.I nienawisc do siebie,to tez chore.Ale jasne, najłatwiej tak wypisywac, uzalac sie nad sobą, ronic łzy, głodzic sie 2 tygodnie, to kazdy głupi potrafi.Zmienic sposób odzywiania-o to juz o wiele trudniejsze, bo jeszcze nieco wiedzy wymaga.Ale tylko to ma szanse na sukces, nic innego. i zeby była jasnosc, nie pisze ze złosliwosci.pewnie jestes gówniarą, jeszcze wierzysz w bajki pt.700kcal.Dojrzejesz, pewnie dobijesz do 80-90kg i wtedy pukniesz sie w głowe.I tego Ci zycze. ku przestodze podobnych tobie w mysleniu i działaniu panienek.

Gość kkarolinka23l
mam 23 lata,kiedys 3 lata temu na 700kcal schudlam i do tej pory nic nie przytylam tylko ze wtedy nie schudlam do konca i porzucilam diete a jeszcze pare kilo zostalo,

Bardzo Ci współczuję, jedzenie to zło. Ja sobie staram się obrzydzać, np. oglądam jakies drastyczne zdjęcia i wtedy napad głodu mi mija. Albo na przykład rozbieram się przed lustrem i wtedy tez mi przechodzi ochota, bo wiem, że niebawem lato... Ja bym zrobiła na twoim miejscu głodówkę 3 dni a później 600 kcal.