Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia Nastolatka

Mam 14lat i chyba jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość Asia Nastolatka
Dlaczego uważasz, że jestem idiotką?dlatego że uprawiam sex w wieku 14stu lat? Ja już dojrzałam do tego fizycznie i emocjonalnie nie ważny jest wiek, naprawdę. A wpadła może zdarzyć się każdemu i w każdym wieku. Proszę nie oceniajcie mnie z góry. Bo ja naprawdę nie wiem już co mam robić ,

Gość papuga83
nit nie powiedział że jesteś idiotką tylko żebyś używała guum takich na kijA

Gość Asia Nastolatka
Ok. Dam wam znać. Jutro rano pójdę do apteki i zrobię ten test..

Gość papuga83
BEDZIESZ MUSIAŁA WYCHOWAC DZIECKO WIESZ CO TO ZNACZY NIE PRZESPANE NOCE. A TYLKO RAZ MU DAŁAŚ TO ILE JESTEŚCIE ZE SOBĄ? I W JAKIEJ POZYCJI CIĘ ZAPŁODNIŁ?

Gość Katerine_21
11 lat roznicy?jak wy sie poznaliscie?

Gość papuga83
OD TYŁU? CZY MOŻE W JAKIEJŚ INNEJ? BO WIESZ TO TEŻ MA ZNACZENIE OD TYŁU SZYBCIEJ MOŻE CIĘ ZAPŁODNIC BO GŁĘBIEJ WCHODZI

Gość Asia Nastolatka
A dlaczego Ty mnie pytasz o pozycję.. Chyba to jest sprawa prywatna. To nie był mój pierwszy raz , wcześniej uprawialiśmy już seks. Wiem , że różnica między nami jest duża.. A poznaliśmy się tak, że on był praktykantem w mojej szkole, dokladnie to na wf. Potem zobaczyliśmy się na imprezie, wymieniliśmy numerami i tak się zaczęło..

Gość jakijanos
jak na 14olatkę masz perfekcyjny i bezbłędny styl pisania-zaróno ortografia jak i gramtyka,interpunkcja i cała reszta,pisze tak,bo to sie rzadko zdarza,w tym wieku raczej dziewczyny piszą nieskładnie i nie dbają o ę i ą,musisz być idealną polonistką.

Gość 666 ave szatan
ej no wlasnie, jak sie poznaliscie? ciekawa jestem :) no i nie potepiam, bo tez w twoim wieku zaczelam, oraz w pelni sie zgadzam ze wpadki zdarzaja sie w kazdym wieku. Daj nam znac co z tym testem

Gość 666 ave szatan
jestes moze z lubuskiego?

Gość Asia Nastolatka
Napisałam wyżej jak się z nim poznałam. Dlaczego Ty mnie oceniasz z góry, to że jestem 14sto latka nie znaczy , że jestem głupia idiotką, która nie zna zasad gramatyki i interpunkcji. Może dlatego, że taka jestem on zwrócił na mnie uwagę i dlatego mimo wszystko jesteśmy razem.

Gość Asia Nastolatka
Jestem z pomorskiego

Gość fredek z krainy kredek
Dlaczego zapytales/as czy autorka jest z lubuskiego?bo ciekawy jestem...

Gość 666 ave szatan
bo mamy w lubuskim pelno takich 'praktykantów' :)

Gość fredek z krainy kredek
Ja tez jestem z lubuskiego:-)A skad dokladnie jestes?

Gość szprotka w oleju
A ja tez sie pochwale,ze z lubbuskiego jestem,a co mi tam:-)Z Zielonej Gory:)

Gość kostrzyn nad odrą
wita :D

Gość aaa22
to i ja się przywitam-Gdańsk :D

jesteś jeszcze?? asia?? ale wy tam się wygłupiacie...

Gość 666 ave szatan
z fsw

Gość 666 ave szatan
inme no a jak, pomorskie mają ferie za sobą :)

Gość oburzona7729
Jesteś po prostu nieodpowiedzialna. Czyli nie dojrzałaś do uprawiania seksu. Skoro nie zastosowaliście prezerwatywy, to nie dziw się, że możesz być w ciąży. A to, że facet "uważał"? Myślisz, że jego to obchodzi czy będziesz w ciąży, czy nie? To nie jego problem. Poza tym, niczego nie musiałaś. Poszłaś z nim do łóżka z własnej głupoty. Tak, głupoty. Mężczyzna ma jakieś potrzeby? No i co z tego! Nie jesteś jego zabawką, żeby zaspokajać wszystkie jego pragnienia. Skoro jest z Tobą, to powinien zdawać sobie sprawę z tego, że nie będziesz na każde jego zawołanie, a na pewno nie będziesz uprawiać z nim seksu na każde skinienie. Jak ma jakieś potrzeby, to niech je samodzielnie zaspokoi. Dziwię się, że w ogóle z nim "jesteś". Mężczyzna, który jest od Ciebie 10 lat starszy w takim przypadku myśli tylko o seksie. Możesz być inteligentną i ciekawą osobą, ale z tego, co piszesz, wynika jedynie, że jemu zależy tylko na seksie.

Gość Asia Nastolatka
Nie śpię poprostu mam też inne obowiązki niż tylko siedzenie w necie.. :) ale tak masz rację ferie się skończyły. Co do objawów to nie mam żadnych. Tylko ten okres mi się spóźnia. A teraz odniosę się do ostatniego wpisu.. Nie jest tak, że on się tym nie będzie interesował , jestem pewna , że mnie nie zostawi. Poprostu pisze tu tylko o swoim problemie a nie pisze jak jest w naszym związku. Dla mnie to jest problem bo w tym wieku nie chce być matką.. Chce skończyć szkołę, potem iść na studia.. Wiadomo mam wiele planów na przyszłość. Nasz związek nie opiera się jedynie na seksie, naprawdę. Jednak poszłam z nim do łóżka bo chciałam zrobiłam to z miłości on mnie nie zmuszał ani nie naciskał. Może źle napisałam z tym że musiałam, no poprostu chciałam no i wiem też że facet w tym wieku potrzebuje także bliskości fizycznej . Ale ja tego chciałam!jedynym błędem było że zrobiliśmy to bez.. Żałuję tego ale nic już nie zrobię. Weszłam pierwszy raz na ten portal i chciałam aby ktoś mnie podniósł na duchu bo sama nie mogę sobie z tym poradzić a nie chce nikomu znajomemu o tym mówić. Mój chłopak jest obecnie za granicą, w pracy. Wraca dopiero za 2miesiące. I jeżeli nie wiem dokladnie czy jestem w ciąży nie chce mu tego mówić przez telefon bo po co. Jak jutro wyjdzie , że jednak jestem to mu to powiem ale też poczekam aż wróci, to raczej nie jest sprawa na telefon. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to nie ciąża..

Gość glupie proowo, naprawde...
:O:O

Gość oburzona7729
Skoro tylko jeden raz uprawialiście seks bez zabezpieczenia, to dlaczego nie poszłaś po tabletki poronne? Nie musisz wychowywać dziecka, możesz je oddać, to przecież nie problem, ale wiesz, jak na Tobie odbije się ciąża? Na ciele i psychice? Możliwe jest nawet, że nie przeżyjesz porodu... Nie chcę Cię straszyć, poza tym chyba to wiesz. Ale dasz radę wyrzec się na kilka miesięcy wielu różnych rzeczy, aby dziecko było zdrowe? Możesz też nie dbać o to, oczywiście, ale nie znam Cię, więc nie wiem, jakie masz sumienie. Miej nadzieję, że będzie tak, jak mówisz, chociaż w to nie wierzę.

Gość Asia Nastolatka
Nie poszłam bo on powiedział, że uważał więc mu wierzyłam. A teraz nie mam okresu 2msc i się nie pokoje bardzo:( nie wiem co będzie, ale na pewno dziecka nie usunę, to jak morderstwo nigdy bym sobie tego nie wybaczyła, wolałabym już oddac komuś to dziecko lub zostawić w szpitalu choć też nie wiem czy bym to zrobiła. Narazie nawet nie wiem czy jestem w ciąży. Jeśli tak będę liczyła na pomoc moich rodziców ale o ich reakcji to nawet nie chce myśleć. Bo jestem dziewczyną z tzw dobrego domu. Moi rodzice nie wiedzą że uprawiam seks i są przeciwni mojemu związkowi , nie rozumieją tego..

Gość Magda_a_a_a_a_aaaaaa
Nie martw się narazie. Zrób jutro ten test i dowiesz się. Ja Cię zupelnie rozumiem. Mam teraz 19 lat, ale tez mialam 14 i się balam czy jestem w ciązy, a jezeli bedziesz to nie mozesz się zalamywac. To ludzie wokol stworzyli taka okropną otoczke dla dziewczyn przedwczesnie zachodzących w ciąze. To jest szczescie, nowe zycie, mysle ze mądrzy ludzie powinni Cię zrozumiec a nie oceniac pochopnie, roznie bywa w zyciu. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy;)