Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazawszetwoja...Justyna

to dla ciebie kochany krzysku

Polecane posty

wybaczam ci wszystko co bylo w przeszlosci moj drogi juz nie czuje zalu , zapomnialam... ja poprostu sie w tobie zakochalam... gdzie jestes tak dlugo cie nie widzialam... a jesli przypadkiem przeznaczenie zaciagnie cie tutaj wiedz ze ta wredna i zla jest w tobie zakochana ;*

i tak na szybkosci wlasna twórczość jeśli czujesz to co ja , i wierzysz w przeznaczenie Jeśli wierzysz , ze sens mialo tamte wydarzenie Jesli czujesz ze wciaz ci kogos brakuje Ze wszystko to aluzja , ktora cie dołuje Jesli myslisz czesto o tamtej dziewczynie i czujesz tak jak ja , że coś nas połączyło, coś co juz nie minie Jeśli wierzysz w cudowne połączenia przeznaczenia Wiesz ze to cos wielkiego, nie musisz znać jej imienia Pcha cie do przodu tylko nadzieja I pewnosc że poowtórzy sie tamta pamiękna niedziela Jeśli jednak sie myle, A dla ciebie to wszystko przelotne chwile ktore łatwo zostawiasz zazwyczaj w tyle Odbierzesz mi siłe pokazesz że za wysoko mierze Spadne w dół i sie nie podniose, Bo przeciez tylko w Ciebie wierze Dziś jednak mysle , że warto czekać i być cierpliwym By byc szczesliwa zyjac z moim miłym Przyszlosc to czekanie na nasze spotkanie Wiem ze wkoncu bedziemy razem Kochanie

i jeszcze cos... Nie wierze, jednak marzenia sie czasem spełniają Wrto zrobić krok, które to urealniają Krok ten dużo mnie kosztował Ale warto było go zrobić, by dzis jeszcze wieksze nadzieje zbudował Czuje ze w tobie polega me istnienie Ze z tobą doszczegam szczescie, wlasne olśnienie Lecz nie chce by tego chwilą ulotną nazywać Bardzo ciebie kocham , i chcialabym przestac to ukrywać Choć ciesze sie że mam okazje aż z tobą pare słow zamienić Jak dla mnie to bardzo duzo, i staram sie to docenić Czuje że coś zaczyna ruszać w strone gdzie usmiech nie zanika Wiec pierwszy raz od dłuzszego czasu , szczęsliwa oczy zamykam przepraszam za bledy... ale jestem troche wstawiona

Oczko kakowe me dla Ciebie umyję Będziesz mógł bzykać pół nocy Bez smarowania i lizania A co! Skoro tak chcesz to bierz co chcesz Będę czysta, pachnąca i gotowa Zwabna i powabna Bylebyś tylko dorwał się do mnie...

wyzej to podszyw aLE niezly... jeszcze cos... Usta milczą choć mysli krzyczą One Ciebie skarbie dotyczą Czas nas skreślił bez pożegnania Mam wciaż nadzieje , choć dość czekania mogłam czytac z oczu gdy te mnie wołały nie czekac na słowa gdy usta milczały skad moglam wiedziec ze to ostatni raz myslałam że na miłość bedzie jeszcze czas Gdzie jestes może mnie szukałeś napewno, wiem że mnie kochałeś szukam cie i ja , lecz nic sie nie zmienia gdzie jestes , skradłeś me marzenia wciaz odwiedzam te nasze miejsca gdzie w ten sam rytm zabiły nasze serca Zmiana otoczenia ten sam tok myslenia znikles bez dowidzenia Wciaz staram sie wierzyc że nasza milosc wszystko przetrwa, że te naiwne młode lata przeminą I nasza milosc dojrzeje a nasze serca juz sie nie miną Czuje gdzies tam w środku na serca dnie Ze jak i ja tak i ty kochasz mnie i Czekasz i wierzysz że wkoncu sie spotkamy a wtedy bedziemy razem na wieki kochan