Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfhtrhgt

Szpital psychiatryczny i zgony - dla mnie dziwne

Polecane posty

Gość lfhtrhgt

Moja koleżanka odbywa staż w szpitalu psychiatrycznym, w ciągy tygodnia zmarły 2 osoby - 30latek i 23 latka,osoby według wywiadu lekarskiego fizycznie zdrowe, tylko z problemami psychicznymi. Przyznaję, że dla mnie to szok że zdrowa osoba nagle umiera...

Gość jkhkhk
zdrowi w szpitalu?

Gość rththe
Ano, dziwne. Ktoś powinien to sprawdzić. A ty, jkhkhk, to umiesz czytać czy tylko pisać?

Gość gytdyt
w tego typu szpitalach rozne dziwne rzeczy sie dzieją i to czesto bez winy pacjentow

Gość lfhtrhgt
Wiecie bo ja bym się nie dziwiła jakby to byli ludzie starsi czy też schorowani, to człowiek rozumie że taka osoba może umrzeć. Ale jeśli to osoba młoda która fizycznie jest jednak zdrowa, ma aktualne wyniki badań z których wynika że nie ma chorób przewlekłych, nowotworów itd to dla mnie coś zadziwiającego...

Gość pavulon w karetkach
łowcy skórek tez mieli spore osiagi w tym zakresie

Gość ghgjjjgj
może popełniły samobójstwo

Gość jkhkhk
umiem kutwo ale za to u ciebie debilcze ciezko z logika:)

Gość gość
chorzy ludzie sa faszerowani mocna chemia w celu uspokojenia co wylacza ich staja sie jak chodzace rosliny drgaja konczyny itd..w gruncie rzeczy po kilku miesiacach albo latach na skutek silnej chemii watroba i inne narzady niewytrzymuja i pacjent umiera . Lekarze sa na obchodzie rano pare minut z kazdym pacjetem a nastapnie caly dzien i noc pod opieka tkz.sanitariuszy ktorym moze byc kazdy . Ludzie chorzy psychicznie powinni byc przede wszystkim otoczeni cieplem rodzinnym i miloscia plus akceptacja i zrozumienie motywowane Boza miloscia agappe.