Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Oto co dostałam na Walentynki:

Polecane posty

Gość misiapysiacukierkowa
oj Kaskowa starszna tandeta ta ramka czy co to jest:P Karolinka WAWA przeciez to zdjecie to fotomontaz. Ty masz taka małą glowe a on jak UFO;/ Zresztą nie wstyd tak wlepiac zdjęcie sponsora? A jak mama zobaczy??

Gość Kasiakowa30***
Wcale nie tandeta. To druk na szkle. Rownie tandetna moglaby byc kartka. :)

Gość niwni wiidj
bransoletka ok :) ramka osobiscie mi sie nie podoba, ale dla mnie liczy sie gest :) i pod na walentynki - gurba przesada... :/ moj mezczyzna napisal dla mnie wiersz :) i sprawil mi tym tyle radosci, ze nie potrzebuje innych, materialnych prezentow :)

Gość misiapysiacukierkowa
xmetaxa popieram 🖐️

Gość uppppppppppppppppppppp
up

Gość lepiej niż ja
to i tak dobrze ja dostałam standardowy zestaw roze i bombonierke.To dopiero oklepane. Nie wysilil sie moj tz

Gość angie1990
Jeju, dziewczyna dostała Ipada i nie ma w tym nic złego. Nie posr ajcie się już z tej zazdrości. Jak zwykle kafe słonice zaczynają dogryzać, gdy komuś powodzi się lepiej. Facet przystojny, dziewczyna ładna, a jeśli ma kase to tylko na plus. Typowe ujadające dewoty uwiązane przy męzach nieudacznikach i gromadkach dzieci. Do autorki: mi się ten prezent bardzo podoba, taki na luzie:) POzdrawiam

suuuper ta bransoletka:)) fajny prezent, ja to sobie sama zrobilam prezent na walentynki i kupilam akademie makijazu:) wczesniej kupilam ja mamie, ale nie mieszkamy razem wiec i ja sobei sprawilam takie cacko:)