Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracer 222

Czy mleko krowie zabarwia kupki na zielono?

Polecane posty

Gość tracer 222

Moja córka ma 2latka od jakichś 2msc intensywnie się domaga mleka (z kartonu 3,2% ,modyfikowane odrzuciła jak miała 16msc) no to daję jej to mleko (nawet 1litr dziennie) ale od 3 dni robi zieloną kupę,wygląda maziowato i strasznie śmierdzi! Jutro mamy pierwszą od 9msc wizytę u alergologa bo to tej pory się nic nie działo i nie wiem czy mówić jej to czy nie... Pytanie jest takie jak w temacie. Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję.

Gość tracer 222
Dziewczyny napiszcie coś bo nie wiem czy to normalne... Chyba nie...

Gość rththe
Lepiej powiedz. Ja zaczęłam dawać córce mleko krowie gdy miala niecały rok i nie zauważyłam żadnej zmiany w wypróżnianiu się. Nic takiego się nie działo.

Gość rththe
(Spróbuj jeszcze zmienić mleko z tego UHT z kartonu na pasteryzowane-homogenizowane z butelki. Z kartonu nie dałabym już teraz za nic, od kiedy porównałam z tym butelkowym. Przecież mleko UHT zajeżdża metalem.).

Gość tracer 222
No właśnie dlatego pytam bo tyle czasu pije to mleko i w sumie nic poza tym nie chce tylko "mjeko i mjeko" woła szczena opada... Nic innego,jakąś kiełbaskę i to "śladowe ilości" więc nie wiem po czym to... Dziękuję za odp.