Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona w walentynki

Zostawił mnie dzisiaj dla durnej lali

Polecane posty

Dlaczego faceci są tacy beznadziejni ? Mówił, że mnie kocha i że dla niego zawsze liczył się tylko charakter, wyśmiewał się z facetów którzy spotykają się z laskami. mieliśmy o 21 iść na romantyczną kolacje, a on napisał smsa ze coś tam i od razu wyczułam, że ściemnia zadzwoniłam do niego i w końcu powiedział, że jednak nie będziemy już razem i że jest umówiony z inną dziewczyną znam ją, jest typową laską i ma pusto w głowie załamana jestem, byliśmy razem 2 lata

Gość Tereska1234
ło Jezu ale frajer, współczuję Ci

Gość sandstorm
rzucają zarówno faceci jak i kobiety. A Tobie Twój zrobił świństwo. Widocznie Cię nie kochał.

niemożliwe:/ takie rzeczy nie dzieją się tak z zaskoczenia

kompletnie tego nie rozumiem nie mogę pojąc co widziąl w lasce z ktorych sie wysmiewał no slabo mi nie ogarniam

Gość moim zdaniem.........
no szczyt chamstwa zerwac w walentynki, ale powiem ci ze nie zalamuj sie i sie ciesz, dobrze sie stalo ze tego idioty juz nie ma w twoim zyciu

ja myslę, ze on z nią dopiero dzisiaj pierwszy raz idzie gdzies i pewnie chcial mnie oklamywac zanim nie bedzie jej pewny ale ze go przycisnelam to sie przyznal i mnie zostawił ja tylko nie rozumiem czemu wlasnie taka tepa dzida a nie jakas normalna dziewczyna

Gość sandstorm
wcześniej czy później ona też zostanie na lodzie ...

Gość nie oskarzaj kobiety
nie znasz jej przeciez

Może po prostu uznał że jest za słaby dla tak wspaniałej kobiety i postanowił sięgnąć po coś łatwo dostepnego... żeby się nie trudzić... inaczej nie jestem w stanie tego pojąć

po pierwsze znam ją ;) po drugie ja jej w ogóle nie oskarżam ! ja oskarżam jego, zawsze mówił, ze liczy się dla niego charakter a zostawił mnie dla typowej dyskotekowej lalki, nie rozumiem tego

Gość sandstorm
widocznie mówił Ci to co chciałaś usłyszeć ...

Gość Tereska1234
bachorek 13 popieram

Gość blablala
A po ile macie lat? Dla mnie to normalnie nienormalne, żeby zakończyć 2-letni związek w taki sposób. A wcześniej nie odczuwałaś, że coś jest nie tak?

nie odczuwałam nic że jest źle zawsze mówił ze mnie kocha i liczy się dla niego mój charakter śmiał się z kolegów, którzy latają za wypindrzonymi laskami z dyskoteki chodzących w zimie w spódnicach 10cm jaka ja byłam durna no, mamy po 27 lat

Gość sandstorm
wow 27 lat i on taki poziom, szok,

Gość blablala
Bo to jest stała gadka facetów "wygląd się nie liczy, tylko charakter". A tak na prawdę te stwierdzenie można o kant dupy roztrzaskać, niestety. Liczy się zarówno wnętrze jak i wygląd. Choć oczywiście co niektóre dyskotekowe panienki za pięknego wnętrza nie mają. Służą tylko w jednym celu, no ale takie też są potrzebne. Także.. fajny charakter to nie wszystko, nie w dzisiejszych czasach.

Gość dziś na pomarańczowo
ja też mam wrażenie, że z tą dziunią dopiero chciał coś bliżej popróbować. i coś mi się wydaje, że za jakiś czas i to całkiem prędko, jak już dziunię puknie i stwierdzi, że żadna rewelacja, a poza seksem to ona niespecjalnie ma coś do zaoferowania, wróci w te pędy do Ciebie i na kolanach będzie błagał o powrót, zarzekając się, że tylko Ciebie kocha, tylko Ty się liczysz, że tamta to tylko chwilowa słabość, że nic do niej nie czuł, że nie wie, czemu to zrobił i że wie jakim był idiotą, że w tak podły sposób Cię potraktował, ale teraz już wie, już rozumie, że to Ty jesteś tą jedną jedyną i na calutkie życie. oczywiście, jeśli go przyjmiesz z powrotem, wszystko to będzie aktualne, do następnego razu, kiedy to znowu na horyzoncie pojawi się chętna, seksowna dziunia :D nie wierz w te pierdoły, że tylko charakter się liczy. każdy facet obejrzy się i będzie się ślinił i fantazjował o seksownych, aczkolwiek pustych laskach. taka ich natura

Gość sandstorm
wygląd tylko przyciąga faceta do kobiety, a wnętrze, to kim jest, zatrzymuje go przy niej. A jeśli facet jest pusty, niedojrzały, to czego sie wiecej spodziewać?

jest mi cholernie źle i przykro jasne, ze juz sie nie zgodzę, zeby wrócił nawet jak by chciał chociaż nie sadze, ze będzie chciał, widocznie woli inne

Gość blablala
No właśnie, wygląd przyciąga a wnętrze zatrzymuje- czyli jedno i drugie się liczy. A, że koleś pusty to już inna sprawa. W taki sposób nie kończy się 2-letniego związku, zwłaszcza mając 27 lat!

Gość sandstorm
Spróbuj to sobie jakoś zracjonalizować. Tak nie postępuje osoba, która kocha, więc dobrze, że to się już skończyło niż jeszcze później. Gdyby Cię kochał, to stale by przy Tobie trwał i ani przez chwile nie przeszłaby mu przez myśl inna kobieta. Zostałaś zraniona i potrzebujesz czasu by wyleczyc rany/