Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Kto jedzie ze mną jutro do Sosnowca?????

Polecane posty

Gość xxxzzzx
W żadnym wypadku nie pluję jadem, i nie mam czego zazdrościć. Bo szczerze to moja figura mi się bardziej podoba :D I dzięki niej także zarabiam (ale nie świadczę usług seksualnych). Po prostu zdjęcie jest niesmaczne. Ale może widząc prawie codziennie fajnie obrobione zdjęcia, mam już jakieś zboczenie zawodowe. No ale jak dla mnie, ujęcie niekorzystne a widać, że stać Cię na lepsze. A koleżanka ma dużo oleju w głowie, wierz mi. I nie mi ją oceniać.

LEPSIEJSZA _ są zayebiste :classic_cool: 🖐️ także właśnie wygrałaś darmowy bilet - także jedziemy - ;) a po wszystkim to chyba jakiś lans by się przydał :P

ooooo uwaga....prawdziwa TOP MODEL na forum nie wiem jak inni ale ja chylę czoła ;) 🖐️

ALE MUSIMY WYJECHAĆ ODPOWIEDNIO WCZEŚNIEJ ŻEBY ZAJĄC DOBRE MIEJSCÓWKI... JA CHCĘ MIEĆ ZDJĘCIE NA OKŁADCE FAKTU :classic_cool: NO EWENTUALNIE ZADOWOLĘ SIĘ OKŁADKĄ SUPER EKSPRESU...

słucham wyłacznie angielskich audiobooków 🖐️ - jako praca nad językiem 🖐️ na polskie szkoda mi czasu

lepsiejsza - hmmmm 100% przepustką na okładkę będą lateksowe ledżiny ;) ale trochę chyba jednak nie wypada - :P mimo iż czarne są przecież🖐️ ps. KONIECZNIE BIERZ NATURALNE FUTRO - podobno Dżoana ma się pojawić :classic_cool: 🖐️

Gość xxxzzzx
I kto tu pluje jadem? Nie jestem żadną top model i nawet nie mam zamiaru. Jestem na to za leniwa, i nie kręci mnie taka praca na dłużej, bo nie ma w niej nic fascynującego. Kocham antropologię i jestem jej wierna, ale studia kosztują. Ale widzę, że pani nie wolno zwrócić uwagi i z dobrego serca doradzić. W dzisiejszych czasach dziewczyny mają coraz mniej szacunku do siebie, i to jest przykre.

Gość RÓWNIEZ CI DYREKTORKE
NIE ZAZROSZCZE BO MAM IDEALNĄ FIGURE :) A TWOJE ZDJECIE TYLKO ŚWIADCZY O TYM JAKA JESTEŚ ŻAŁOSNA I PUSTA🖐️ PATRZCIE SIE NA MNIE I ZAZDROSCIE :) ha ha:) ŻAŁOSNA ISTOTKA🖐️ TAKA TANIA DZIWKA:) BO TYLKO TAKIE DAJĄ SOBIE TEGO TYPY ZDJECIA 🖐️

ależ wolno wolno :P skoro tak często oglądasz te piękne obrobione zdjęcia fashion to powiedz mi jakiej marki są te buty? ;) powinnaś je rozpoznać bez problemu 🖐️

pomarańcż namber cwaj "TAKIE DAJĄ SOBIE TEGO TYPY ZDJECIA " - możesz mi wyjaśnić co to znaczy" dawać sobie zdjęcie"?????? - 🖐️ za cholerę nie qmam o co biega :) 🖐️ ps. nie dorabiasz aby trochę za dużo ideologii ;) 🖐️

Gość RÓWNIEZ CI DYREKTORKE
Dyrektora dobrze wiesz o co chodzi tania dziwko :)

nie wiem - ale myślę że powinnaś sobie jakoś dać radę z włąsnymi kompleksami - nie tylko na tle urody ;) ale także na tle intelektualnym - 🖐️ spróbuj chociaż ;) 🖐️

Gość zdzichhh
zwaliłem pod fote dyrektorke ale mi ulzyło :D