Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle walczę!

TEN KREM POMÓGŁ MI UPORAĆ SIĘ Z MOJĄ TRĄDZIKOWĄ CERĄ!

Polecane posty

Gość ciągle walczę!

Witam :) Na wstępie powiem, że nie jest to żadna reklama i nikogo nie namawiam do kupna tego produktu. Chciałam też podziękować osobie, ktorą poznałam na forum "komu udało się wyjść z nadmiernego wyciskania/oczyszczania twarzy", dzięki której dowiedziałam się o tym preparacie. Koliniaa dziękuję! Tak więc może zacznę od tego, że od około 7 lat walczę z trądzikiem. Zaczęło sie jako trądzik w wieku dojrzewania, byli dermatolodzy itp, ostatnie lata leczyłam się na własną rękę. Jeszcze około dwa tygodnie temu pisałam na tamtym forum, że jest źle, byłam ogólnie załamana, rano płakałam... Dzisiaj jest dużo lepiej, nie mogę uwierzyć jak moja cera się poprawiła! Odkąd stosuję ten krem nie pojawił mi się ani jeden nowy bolący pryszcz! Podam Wam linka do niego na końcu ;) Miałam wiele preparatów ale dopiero ten mi pomogł!!! Nie jest jeszcze idealnie, pozostaly przebarwienia, ale nie wychodzi mi nic nowego więc mogę spokojnie z nimi walczyc (jestem po 1 zabiegu mikrodermabrazji, w piątek mam następny). Piszę to, ponieważ wiem co to jest walka z tym świństwem, nie można znieść kolejnych upadków, ja ostatnio nie mialam ochoty wychodzic z domu, popadalam w jakąś depresję, całymi dniami siedzialam w piżamie... To jest pierwszy krem, któremu zaufałam w 100%. Nie wysusza! krem przede wszystkim zapobiega powstawaniu pryszczy, gdy zaczynalam go stosowac mialam strupy po syfkach ktore ładnie się goiły. Chcę wam pomóc, wiem co to jest trądzik i chcę żebyście także go wyleczyli, bo można! Aaa i jeszcze jedna sprawa, ktora bardzo mi pomogła to oczywiscie nie wyciskanie, z czym mialam problem baaardzo dlugo i odstawienie wody z kranu a zamiast tego mycie twarzy płynem micelarnym, ja mam super niedrogi płyn, który zmywa wszystko! To też bardzo mi pomogło. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie pomogę :)

Gość s.o.s
g..o pomoże jedynie izotek! spylaj z ta kryptoreklamą!

Gość ciągle walczę
chciałam pomoc.

Gość musimy sobie pomagac
dzieki ciągle walcze, na pewno wypróbuje. a ty s.o,s. sie nie pień, mi izotek pomógł na jakiś rok, teraz znowu mam powrot wiec nie ma ideałów..

Gość jabluszko28
TRZEBA SIE ODZYWIAC ZDROWO ANIE SAMROWAC KREMIDŁAMI.

tradzik to masakra,naszczescie nie mam:P o czasu do czasu jakies 2,3 krostki,ale szybko znikaja.:)

Gość Do wszystkich trądzikowatych
bardzo dobry na trądzik jest żel CLINDACNE. Dostępny na receptę. Przepisze wam dermatolog. Szczerze polecam. Bardzo dobra jest również maseczka do twarzy z zielonej glinki kambryjskiej DERMAGLIN. Doskonale oczyszcza pory, działa antybakteryjnie, oczyszczająco. Kosztuje kilka zł.

Gość Do wszystkich trądzikowatych
cena kilka zł za saszetkę. Dostępna w drogeriach (np. rossmann) i sklpeach z kosmetykami. Jest rówież Dermaglin do skóry głowy dla osób z łojotokiem, łzs itp.

Zgadzam się z jabluszko28 że dieta jest super ważna ale kremidła i mazidła też pomagają. Najważniejsze to skonsultować się z profesjonalistą a nie działac na własna rekę. I pamiętajcie, że jeden kosmetyk nie działa tak samo na wszystkich!

swięte słowa, każdy musi znależć coś odpowiedniego dla siebie. od roku znajomi smeija się, że jestem "eko-terrorystką":P co prawda do drzew się nie przwiazuje, ale jem ekologiczną zywnosc, stosuje ekologoczne kosmetyki. I dobrze mi z tym:) bo schudlam:) cera mi sie poprawila:)wlosy nie wypdaja. I zeby nie robić OT, to na tradzik stosowalam Acne-stop. jestem bardzo zadowolona, bo prawie juz sladu nie mam (stosuje od 4mies). moze komus sie przyda: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2123497038

Hej miska-mala a jakie ekokosmetyki stosujesz? W sensie jakich firm? Ja też staram się byc eko, ale większość takich kosmetyków jest droga. Ja znam BodyShop, Yves Roche, Mydlarnia u Franciszka i Alterra z Rossmana. Stsujesz któreś z nich? Możesz coś polecić?